Звездни компромати - юли'20

• 273 513
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 535
Последно колко е такса в това училище?
14, 28, 60 хил на година?
Която и да е, разделена на 12 месеца, разделена на 2ма родители с бизнес и  прилични доходи... Хич не изглежда толкова страшно.
Сигурно само бензина на джиповете им излиза колкото месечната такса.

# 2 536
Кой е мъжът на снимката?Много ми прилича на Миро от бившата Каризма.
.

Цецо Андреев, гримьорът й

# 2 537
  • София
Това откъде дойде, аз съм чувала да казва, че учи Панчарево, плюс, че и сега погледнах, че си е тагнала точно aas.
Този пост ми попадна:
https://www.instagram.com/p/B1ao7Nqnglx/?utm_source=ig_embed

Ето ги и таксите:
https://www.aas-sofia.org/admissions/tuition-fees

Основната такса е 17600 евро на година, но има отделно 3100 евро такса сграда, плюс отделно такси, ако искаш транспорт и други. Предполагам, че и всякакви тип екскурзия или друго занимание, ако иска да участва със съучениците, си е доста по-скъпо от нормално училище и реално се натрупва доста голяма такса.

Ice Queen, ако е едно дете, при двама родители сигурно не му е много на бащата, но ако трябва да я отделя тази сума по 3 само за училището, може и да не смогва. Не знам, нямам представа точно колко е богат, а може и да не вижда смисъл да се харчат толкова за училището и да предпочита да дава пари за друго.

# 2 538
Съмнявам се, че би се отказала от кариерата си заради мъж. Заради Християн се отказа и след това събра смелост да сподели за последствията с малко дете, жилище на кредит и без работа. Не харесвам Християн и момичетата са прави, че един достоен мъж не постъпва така с дете и жена. Жена, която е сбъркала така веднъж, не би допуснала втори път да е зависима от чужда воля. Така поне мисля аз. Гледах поредица предавания на Карбовски и в едно от тях, Мегз обясняваше именно за тези “богати” мъже. По нейните думи, никога не им дават пари на ръка. Момичетата винаги искат “за нещо” - клип, училище и т.н. Психологията на тези мъже е да държат гаджетата си финансово зависими и по пътя на тази логика бизнес, апартамент и т.н не влизат в сметките.

# 2 539
То хубаво мъж не постъпва така, ама защо пък да ѝ е длъжен. И коя нормална жена ще се прикачи към някой богат мъж и ще си мисли че се е обезпечила до живот😂 Аз  за себе си бих приела че всеки пореден ден ми е последен, без значение колко се обичаме към момента. Няма незаменими. Камо ли да натреса на някой и детето ми от друг брак...Всеки си поема риска. А Мария е отрязала два пъти клона на който е стояла.  Какви издръжки, какво съжаление, какви прошки да чака. А не се знае дали бащата на детето ѝ не покрива училището по банков път, а тя да няма достъп до пари и това да ѝ тежи. Няма глупави хора, особено богатите, които подобни парцалани са се помъчили да надхитрят.

# 2 540
  • Rock & Roll feeling ...
И коя нормална жена ще се прикачи към някой богат мъж и ще си мисли че се е обезпечила до живот😂
Не знам колко са нормални, но има един сорт жени, които в собтвените си очи са УОУ и смятат, че е напълно нормално някой да им плаща за това. Особено мъже от типа на малкия Гущер.
Спомням в началото на връзката им как някак извинително обясняваше в едно интервю как му е пристанала. Не в пряк текст, но у мен остана усещането, че се оправдаваше заради вида му.

Реално те си знаят какво и как се е развило между тях. Но в Биг Брадър пропусна да спомене дребната подробност, поради която Гущер-баща я е изхвърлил като мръсно коте, без пукнат лев, с нарицателното "к*рва" на уста. Някак си така от нищото човек не прищраква.
Ако тя е изневерявала с Бирмата, каквито са слуховете, особено при целия предоставен разкош и отношение... Ми грозно е.
Не е готино да ползваш парите на един, тялото на друг, трети, пети, а на Гала да казваш каква си моногамна от " семеен тип жена"

Харесвам жени, които сами са избрали по какъв път да поемат в живота си и имат смелостта да са открити и да застанат зад изборите си, без значение какви са и колко солено им излиза. Но да ми се правят на дами ... Joy

# 2 541
Вижда се, че жената полага усилия да образова детето си, и не е коректно спрямо нея, че са я оставили без средства за високата такса, защото детето е чуждо. Очевидно Хриси и баща му никога не ги е било грижа за Марая, всичко е било фалшиво. При това положение не е трябвало въобще да се месят в избора на училище за нея.

Liza,  те биологичните бащи понякога зарязват децата и плащат 140 лв. издръжка ти викаш бившият пастрок да плаща такси.

Аз лично не съчувствам на подобни жени. Меркантилни, но и не особено умни. Можела е спокойно да си уреди живота, но не го е направила. Хиляди деца не са в това училище и се справят. Да се оправя. Все пак тя си е градила живота, а не аз или ти.

# 2 542
  • ту тук, ту там
Детето на Мария обаче учи в Американо-английска академия.
https://aeasofia.com/
Това откъде дойде...
Хм, да, права си, че има друг таг. Познавам хора от персонала на това в Лозен, които са ми казвали, че детето на Мария учи там. Странно. Извинете, че подведох! Предполагам, че Мария знае по-добре къде учи детето й. 😆

# 2 543
30К са си голяма сума за повечето хора. Нямам идея дали въпросното училище си заслужава.

# 2 544
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
18 000 такса,още 3-4 000 за други разходи,отделно обяд,транспорт,отделно екскурзии и разни покупки тип книги/препоръчани помагала,екипи за спорт и аз грубо ги смятам 25-27 000 евро,което са 52 000+ лв.
Със сигурност има и други училища на прилично ниво,но в това явно и учителите са интернационални и искат,не искат говорят на английски.На дипломатите не им дреме,че училището е скъпо,защото плащат малка част от сумата(така съм чувала),а администрацията на Щатите много им дреме,че ще дадат там едни пари(дребни суми за тях) за ученици на служителите им.

# 2 545
Аз пък мисля, че им се развали идилията основно защото не успя да забременее.

# 2 546
Основното предимство на ААS е, че дава и американска, и английска диплома. Това е важно за чужденците в България, защото те днес работят тук, утре в Словения, след година - другаде. Така децата им не сменят програми и не губят учебни години.
Някои българи записват децата си там от първи клас, за да ги изпратят в UK след седми клас например. Други пък, ги записват, след като са живели в чужбина и са се завърнали в България. Но ако нямаш проблем да учиш по българска програма, говориш български и няма да заминаваш в чужбина по средата на обучението си, няма много смисъл да учиш там. Защото не е "уау". Това не е дипломатическо училище, както някой беше споменал по-напред. Нищо общо. Това е, което в повечето страни се нарича International School - учиш на английски и дипломата ти е валидна във всяко друго International School по света. Изобщо не мисля, че Мария е направила най-доброто за образованието на детето си, като е навряла Марая там.

# 2 547
  • Пловдив
Разбрахме се за таксите, за Марето, за това че е за ожалване Stuck Out Tongue Closed Eyes 
Сега Мариета да разкаже за хотелчето на Глория, че и на мен ми стана любопитно? Simple Smile

# 2 548
На мен ми се струва, че дамата Мара преиграва с цел ПР.
И да, за Глория би ми  било интересно. Една идея е пО.
Макар, че ми писна от фолк певачките.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 18:21 от Билян@

# 2 549

Общи условия

Активация на акаунт