Звездни компромати - юли'20

• 274 001
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 555
Преди години имах касета с музиката на Енио Мориконе. Колко я слушах.... Невероятен!
Да почива в мир!
Голяма следа е оставил след себе си.
Да се поучат  тези, които си показват оная работа, за да се чуе за тях. Стойностни неща ни трябват, другото не струва.

# 556
Тотьо 100% таз новата го е изкрънкала за песента и клипа да не остане и тя по-назад. Grinning

# 557
  • На морето!
Леле, този е изравнил със земята Милица. На мен ми е много симпатична и досега, когато съм я гледала не ми е била скучна, напротив, но не съм била там. Тоалетът й обаче, наистина е смешен - и роклята и прическата.
Малко като статуята на свободата е Милица -
Скрит текст:
Може би защото наградите се проведоха на 4ти юли Simple Smile

# 558
Има резон, явно това е идеята.

# 559
Леле, този е изравнил със земята Милица. На мен ми е много симпатична и досега, когато съм я гледала не ми е била скучна, напротив, но не съм била там. Тоалетът й обаче, наистина е смешен - и роклята и прическата.
Малко като статуята на свободата е Милица -
Скрит текст:
Може би защото наградите се проведоха на 4ти юли Simple Smile

Ревюто за концерта е страхотно. Определено по-забавно от събитието. С много закачка и фантазия е отразено всяко едно излизане.
А коментарите под публикацията са много остроумни и разтоварващи.
Топ ми е питането на една девойка/е, може и да не е баш девойка/ - Коя е Койна?

# 560
Има една актриса Койна Русева, може би е тя?

# 561
  • На морето!
Папараци май ще има нов водещ, ходжа Вени остава без ефир (добре че синът ѝ е известен автор и ще я издържа)
Скрит текст:

# 562
Папараци май ще има нов водещ, ходжа Вени остава без ефир (добре че синът ѝ е известен автор и ще я издържа)
Скрит текст:

О, не, пак ли тази крякащата. Адски ми е натоварваща като водеща, толкова пренавито и невротично говори Sad Явно сега е любовница на някой от БТВ.

# 563
  • Viena
Толкова неподходяща е Мария, Венета не го ли описала в бестселърите си? 😁 😂

# 564
  • Sofia
Ванчето
Скрит текст:

# 565
Ванчето за черна нинджа ли тренира 😂

# 566
Тя няма нужда да тренира за нинджа. Достатъчно е да се покаже отблизо без грим и ще срази всеки враг Laughing

# 567
Има една актриса Койна Русева, може би е тя?

Естествено, че е тя, то друг дали носи подобно име.. Но вътре в концерта тя е споменавана, в публикацията също, че  пеят с Миро Нависоко и някой да се изцепи в мрака - Коя е Койна? ..ми идва твърде алтернативно умно.

# 568
Добре де, защо въртят само 5-6 водещи (и сериозни и жълти) из медиите?
Толкова ли няма нови кадри, завършващи журналистика, Натфиз или просто някоя нова... любовница.

# 569
Тя няма нужда да тренира за нинджа. Достатъчно е да се покаже отблизо без грим и ще срази всеки враг Laughing
Значи има още едно предимство пред останалите доброволки в редичката за нинджи - Зара, Злати, Сидеров..

Общи условия

Активация на акаунт