Звездни компромати - юли'20

• 273 739
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 1 515
На мен ми изглежда на затворен комплекс. Градината е супер, но празният хол с диванчето Виденов никак не ми се връзва

# 1 516
  • софия
Превъртях клипа без звук. Клише до клише и не особено красива главна героиня.
Тая главна героиня и тя е фолк певица, ама ми се губи заглавието и Simple Smile

п.п А от къде се знае, че къщата е на Алисия?
Може, изобщо не я знам коя е. Учуди ме изборът, а то каква била работата. Ако започнете тук нещо да я обсъждате може и да я запомня.

# 1 517
  • Sofia
Да не е на Анелия?

# 1 518
  • софия
Не е, по-грозна е. Извинявам се, но просто не мога да го напиша по друг начин. Хубаво тяло и нехубав фейс, цвят на косата, който не отива на тена на лицето и грима.

# 1 519
В коментарите под клипа пише, че е няква певица Сияна. Нямам никаква идея коя, обаче пък и направихме реклама Joy

# 1 520
  • Пловдив
В коментарите под клипа пише, че е няква певица Сияна. Нямам никаква идея коя, обаче пък и направихме реклама Joy
да, баш тя е Simple Smile Явно мъчат да я върнат под прожекторите...

# 1 521
  • София
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Мат Деймън
Скрит текст:
Дуа Липа
Скрит текст:
Кайли Миноуг
Скрит текст:
Мелани Грифит
Скрит текст:
Кейти Пери и Орландо още си търсят кученцето. Дано го намерят.
Скрит текст:
Мадона с гаджето
Скрит текст:
Наоми Уотс
Скрит текст:

# 1 522
Wtf, колко години имат разлика Мадона и гадже ?

# 1 523
Гаджето се казва Ахламалик Уилямс и е на 25, Мадона на 61. Разлика 36 години 🙄🙄. Тя сватба планирала с него. Ето тази двойка вече ми е гнусна, тя последните години заприлича на извънземно в лицето.

# 1 524
Погледнах в Гугъл, пише че къщата е на Алисия и мъжът й (кой пък и е мъж на нея сега?). Но нещо ме съмнява да си я е купила. По-скоро наем?
За Глория, Анелия, Галена ок да живеят в палати, натрупаха милиони и официално са били свързани и обвързани с милионери. Все някои трохи от милионите са "усвоили".
Но Алисия? Никога не е била ТОП вървежна и оборотна певица, роди от онази кукАвица, Бирмата(и майка му) едва ли са й подарявали къщи....

п.с. Иначе къщата не е никак зле отвън. Но вътре наистина прилича на обикновен хотел.

# 1 525
  • в 1001-та нощ
Много добра мускулатура и форма! Браво!

# 1 526
Ето това са ужасни крачка на Мелани-то ,да я изхейтя малко.Никога не съм я харесвала за "моят"прекрасен Дон! Joy

# 1 527
Според мен Алисия си е вървежна певица, особено след раздялата с Божи, даже си мислех, че тази къща той я е купувал.

# 1 528
Ето това са ужасни крачка на Мелани-то ,да я изхейтя малко.Никога не съм я харесвала за "моят"прекрасен Дон! Joy

а лицето? жената-котка. и аз никога не съм я харесвала.

# 1 529
На мен ми изглежда на затворен комплекс. Градината е супер, но празният хол с диванчето Виденов никак не ми се връзва

Точно комплекс и на мен ми се вижда !
Дори си мисля, че може да е Стела Бояна, където и за Станишев пишеше, че има апартамент.

Общи условия

Активация на акаунт