Звездни компромати - юли'20

• 273 638
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 1 710
Прилича на гънката между веждите на Делян Пеевски. При него е от сланистестото чело и чести мимики, при Гала може да са инжектирали нещо в челото и да е надвиснало нежелано над носа. Или просто да е пропуснала да запълни бръчка, която си я има.

# 1 711
  • София
Бебо с руса коса и черни корени... https://www.instagram.com/p/CC0Zz2mDRDB/?igshid=1w0keu54lwlj0

# 1 712
О, тоя Димитър какъв беше, го бях забравила. Мистър Невада

# 1 713
  • Варна
А Маги рекламира, рекламира бг морето и накрая- пак на гръцкото! Понеже е по-прост и нищо не разбира. Ние потребителите- също! Големи напъни тази година- Миричка, Любо, Маги, Диляна Попова. Е, няма как да им се получи.

# 1 714
  • Варна
Да се върна аз на Аръков 😂 и участието му в турският сериал. Отива му да играе гадняр. https://youtu.be/WUdSdgl-6SY
Хм, кръстчето на врата е интересно решение.. руснак ли играеше?

# 1 715
Торбичките със сол против синузит се слагат отстрани на носа, към бузите, където са най-големите синусни кухини, поне на мен там ми ги слагаха.

# 1 716
  • Варна
Е, зависи кои синуси са засегнати, може да са тези на челото и пак да се лекуват така. Предполагам де.

# 1 717
  • Варна
Точно, за лечение на максиларните синуси се слагат на лицето, а над веждите са фронталните. Нищо разширено обаче нямам от торбичките, а доста съм слагала.

# 1 718
Меган Маркъл с нова визия.
Скрит текст:

Скрит текст:

# 1 719
  • софия
Гала има бабешко излъчване от около 2 години. Още тогава като я погледнех и ми приличаше на Стоянка Мутафова.

# 1 720
  • На морето!
А как разбрахме, че това не си е нейната коса на Мегън Маркъл?
Гала беше много готина около 30те си години, много харесвах естествено къдравата ѝ коса, не знам какво е останало от нея вече.
Иво Аръков се справя много добре с ролята си.
Малката Джулка скоро ще изглежда по-малка от бебето си. То е супер сладко, тя е зловеща.
Скрит текст:

# 1 721
Гала ако скъси косата и спре да се носи като 20 годишна ще изглежда като поддържана красива жена около 50-те.

# 1 722
  • Варна
С това постоянно изчезване на страници дано не повтарям снимки:
Бекъм Фемили на почивка в Пулия. Обожавам чорапки с джапанки. 🤪
Скрит текст:

# 1 723
  • На морето!
Можем ли да коментираме некадърната обработка на снимката на Мегз или ще се приеме като хейт?
Скрит текст:

# 1 724
На Меган косата няма как толкова да порасне за 2-3 месеца. Не изглежда толкова зле, обаче.

Общи условия

Активация на акаунт