Звездни компромати - юли'20

• 273 676
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 1 725
  • Sofia
Харпър е много сладка дундичка,  а опашката как са я щракнали право нагоре. Grinning

# 1 726
Дейвид Бекъм има много гадни татуировки по краката. А и с тези бели баджаци.....😣

# 1 727
За татуировките на Бекъм и аз...първата ли асоциация бяха стените на едно много популярно, обществено учреждение.

# 1 728
Аз пък да си призная  харесвам Бруклин.Много ми е симпатичен,за разлика от татко му-нищо че прилича на него.

Изгледах бозата-365 дни,по-голяма е и от Нюансите.Главният персонаж изобщо не можа да ме убеди,че е мастит мафиот и респектиращ Дон.Но пък секс сцените трябва да му се признаят Stuck Out Tongue Winking Eye
И главната героиня,просто симпатична-като Дакота,аз очаквах фатални жени.

# 1 729
  • Варна
Това е за да може да се идентифицира масовата зрителка с нея. То на фаталните жени им е лесно...Joy

# 1 730
  • София
Изгледах бозата-365 дни,по-голяма е и от Нюансите.Главният персонаж изобщо не можа да ме убеди,че е мастит мафиот и респектиращ Дон.Но пък секс сцените трябва да му се признаят Stuck Out Tongue Winking Eye
Е то не е ли това есенцията на филма? ☺🤣

# 1 731
Ами то за час чакане, ако и секс сцените с главната героиня не ставаха, хептен за нищо нямаше да става филма 😆 гледах го днес и аз. Главната героиня беше направо дразнеща, Масимо ми хареса.

Последна редакция: нд, 19 юли 2020, 20:32 от caprice

# 1 732
Така де, така JoyЗатова и го изгледах до края, но очаквах малко по-интригуваща история и смислен диалог, но... останах си с едните голи сцени Joy

# 1 733
С това постоянно изчезване на страници дано не повтарям снимки:
Бекъм Фемили на почивка в Пулия. Обожавам чорапки с джапанки. 🤪

Това е доста популярна мода сред братята афроамериканци в щатите от няколко години.
Виждала съм така да се носят на вечеря в изискани ресторанти и дори бях принудена да позволя на сина ми така да се появи на новогодишна вечеря, т.к им е голям фен на музиката 😫🤪

# 1 734
Чудя се кои са по противни - на Гола фемилито или на Катето Евро, отвсякъде изкачат, сета мастър шеф с внучката! ДОСАДНИ СТЕ!

# 1 735
Новият Пост Малон видяхте ли го?
Скрит текст:

# 1 736
  • Варна
Нашата любимка Нончето отива на протест. Не е ясно, дали не е объркала площада с цирковата площадка:
Скрит текст:

# 1 737
ПрЕятелката и тя се е предобрила с ботокЗА
https://www.instagram.com/p/CC0pFHmDIv8/

# 1 738
Нашата любимка Нончето отива на протест.
Скрит текст:

И като казахме Нончето...

# 1 739
Дара почти на всяка снимка е с изплезен език, а сега има и нова добавка: среден пръст! Мн посредствена и глуповата девойка е.

Учихме в едно училище до 7 клас тя беше с паралелка пеене,въобще не беше такава семейството и е много бедно има и брат, беше тиха и невзрачна личност след известността се е отпуснала гледам.

Общи условия

Активация на акаунт