Звездни компромати - юли'20

• 273 517
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 1 755
Киану
Скрит текст:
Скрит текст:

Джони
Скрит текст:
Скрит текст:

# 1 756
Кой е Ники  Николов (гаджето на Божидара Бакалова)?

# 1 757
Бившият продуцент на Брадърите и сегашен на Фермата.

# 1 758
Мега гаден, идеално си подхождат.

# 1 759
Това с Ники Николов и Божидара Б си е клюка! Радост от "Огледала" се разведе заради него, сравнително наскоро попаднах на инфо, че още са заедно, пък то какво било! Още повече- имайки предвид имиджа и миналото на Божидара.

Кой е Ники  Николов (гаджето на Божидара Бакалова)?

И бивш член на "Метрополис", както и радиоводещ.

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 08:45 от bubanka

# 1 760
Приятелката на Киану е поискала и получила ограничителна заповед срещу една негова почитателка и явно нейна преследвачка. Доколкото разбирам столкърката е жената зад един от най-пуполярните фен акаунти на К.Р. - сега й е забранено да репоства снимки на Александра Грант, както и да я доближава или да влиза в контакт с нея в соц. мрежи.

# 1 761
Не разбирам какво му харесвате толкова на Киану. Изглежда занемарен и нечистоплътен. Ако беше БГ актьор щеше да е в топ листата на "местни омрАзи", ама нали е в Холивуд...

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 16:57 от Не се сърди, човече

# 1 762
Аз пък мисля, че първия мъж на Радост от Огледала е бил мега гадняр, имаше си някакво официално гадже, което се хвалаше из медиите с него.Поне момичето беше искрено и си каза, че са заедно още от времето, когато е бил женен за Радост Simple Smile  Освен това някакви схеми как е изнудвал родния си баща, за да му заграби бизнеса с асансьорите. Въобще това, че Радост се е хванала с Ники или който и да е е цвете направо пред изпълненията на първия й мъж. Много кофти късмет е изтеглила с него.

# 1 763
  • София
Абе хора, тя не беше ли лесбийка??? Или според любовта си менка предпочитанията?
Не беше ли гадже на Люси Дяковска? От Брадъра ми е останало някакво някакво неприятно усещане за нея.

# 1 764
  • софия
Аз пък мисля, че първия мъж на Радост от Огледала е бил мега гадняр, имаше си някакво официално гадже, което се хвалаше из медиите с него.Поне момичето беше искрено и си каза, че са заедно още от времето, когато е бил женен за Радост Simple Smile  Освен това някакви схеми как е изнудвал родния си баща, за да му заграби бизнеса с асансьорите. Въобще това, че Радост се е хванала с Ники или който и да е е цвете направо пред изпълненията на първия й мъж. Много кофти късмет е изтеглила с него.
Нищо не е изтеглила. Голям зор беше да е с него, ходеше и го преследваше. А че не е цвете, не е, но изборът ѝ беше напълно осъзнат.

# 1 765
Е то явно не му е личало в началото какъв е Simple Smile Иначе ясно, че сама си го избрала Simple Smile

# 1 766
  • софия
Е то явно доста му личеше. Не говоря като чула от някой. София е малко село. А и монетата има 2 страни.

# 1 767
Нова телевизия в момента е дала ефир на Константин Папазов да се възмущава от нивото на обществото, в което живеем, и "представяте ли си за какъв морал става въпрос".... Вовещата го слуша и кима...
Дъно каменисто.

# 1 768
Приятелката на Киану е поискала и получила ограничителна заповед срещу една негова почитателка и явно нейна преследвачка. Доколкото разбирам столкърката е жената зад един от най-пуполярните фен акаунти на К.Р. - сега й е забранено да репоства снимки на Александра Грант, както и да я доближава или да влиза в контакт с нея в соц. мрежи.
Значи туй бабе много насериозно се взе. Не че защитавам лудите фенки, но Александра ми е толкова анти. И май ще се окаже мъжа във връзката. Е го Киану пак некъпан и с грозните маратонки от миналият век, язък му на красотата. Simple Smile

# 1 769
Не разбирам какво му харесвате толкова на Киану. Изглежда занемарен и нечистоплътен. Ако беше БГ актьор щеше да е в топ листата на "местни омрАзи", ама нали е в Холивуд...
На същото мнение съм. Никога не съм го харесвала...
Всяка седмица го канят тоя Тити, какво толкова има да казва??

Общи условия

Активация на акаунт