Звездни компромати - юли'20

• 273 522
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 1 770
Приятелката на Киану е поискала и получила ограничителна заповед срещу една негова почитателка и явно нейна преследвачка. Доколкото разбирам столкърката е жената зад един от най-пуполярните фен акаунти на К.Р. - сега й е забранено да репоства снимки на Александра Грант, както и да я доближава или да влиза в контакт с нея в соц. мрежи.
Значи туй бабе много насериозно се взе. Не че защитавам лудите фенки, но Александра ми е толкова анти. И май ще се окаже мъжа във връзката. Е го Киану пак некъпан и с грозните маратонки от миналият век, язък му на красотата. Simple Smile

Ама и феновете много яко са я нагънали - поставят под съмнение благотворителността й, пишат до галерии, които присъстват в портфолиото й и се оказва, че тя не е участвала в изложби, които е декларилала и т.н.
Иначе и на мен ми се струва, че тя е в ролята на мъжа, а той - на обожаваната филмова дива, която иска да има и някакво интелектуално лустро и пр.

# 1 771
  • София
Николай Костер-Валдау
Скрит текст:
Ева Лонгория
Скрит текст:
Рийз
Скрит текст:
Лео и Камила
Скрит текст:
Приянка и Ник
Скрит текст:

# 1 772
Маратонките на Киану ми приличат на туристически обувки.

# 1 773
На мен от всички показани от The only one единствено ми хареса Николай Костер-Валдау.
Той е стилен дори по тениска.

Скрит текст:

Напоследък си падам повече визуално по мъже, отколкото по жени, което малко ме плаши Blush

# 1 774
Маратонките на Киану ми приличат на туристически обувки.
Все едно, важното е че са грозни и все ги носи "подходящо" с костюми.

# 1 775
Божидара Бакалова твърди, че любовта няма пол. Абе, според кинтите. Все се влюбва във финансово обезпечени хора. Иначе е много по-красива от сестра си.

# 1 776
Merrell са обувките, спортни.

# 1 777
  • Rock & Roll feeling ...
Не разбирам какво му харесвате толкова на Киану. Изглежда занемарен и нечистоплътен. Ако беше БГ актьор щеше да е в топ листата на "местни омрАзи", ама нали е в Холивуд...

Антоанет Пепе като не иска да бъде обсъждана и осъждана най-логично е да спре да излага на показ живота си. Такива като нея много, коментираме нейния живот, защото тя ни е предоставила тази възможност.
+1!

Божидара е би. По-хубава ми е от сестра си в лице.
Освен с Люси Дяковска имаше и не кратка връзка със Зара от ББ1.

# 1 778
За мен Божидара е с ужасно злобно излъчване

# 1 779
Не участваше ли в някакво риалити? Аз съм останал отнякъде с впечатлението, че Божидара е доста простичка.

# 1 780
  • Варна
За агресивните изпълнения на Божидара още от ученическите години сме писали и преди. И това не са безпочвени обвинения, а истина. Обиколило е училища заради поведение момичето. Колкото и духовно извисена да се представя, другата същност си личи. Впрочем това е видно и в отношенията между двете сестри- доста хладно и преиграно.

# 1 781
Папи Ханс ни показва колко харесва Азис в новото си видео
+18
Скрит текст:

# 1 782
  • Пловдив
Рачков с новото си гадже, плеймейтка била...на РД на Кремена били, Игнатова и тя там с някой си Ивайло Нойзи Цветков...били заедно от нач.на годината.
Скрит текст:

Дъщерята на Бакалова ставала тийн водеща...
Скрит текст:

Тина Търнър с ремикс на свое парче...тук са я подмладили доста Simple Smile
https://www.instagram.com/p/CCodlG_AD4D/?utm_source=ig_embed
Клип...https://youtu.be/TNYGLMQxZ64

# 1 783
Това с Нойзи си е новост, той беше женен до скоро?

# 1 784
  • Варна
Какъв поглед обаче вади Марчето! Бррр... Ако може да убие с поглед този, към когото гледа, ще го направи. 😁

Общи условия

Активация на акаунт