Звездни компромати - юли'20

• 273 720
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 1 890
“Дамата” уби всичко в мен с тази снимка :

Какви прасци, какви бедра, каква тава ...

Това в от перспективата, позата и неприятната сянка, която се е получила. Много е близо до снимащия и по-близката ръка изглежда доста несъразмерна в сравнение с други части от тялото. Аз съм я виждала Мария. По-скоро е като недоразвита в тялото. Няма изразени прасци, бедра и ханш, дори напротив.

# 1 891
  • Sofia
Грозна снимка...прасец-1 педя дълъг,трътлеста задна част,плешива глава...

# 1 892
Кукумицинка, коя година е видя последно Марийчето? Преди повече от 2 ли ?

# 1 893
Робърт Патинсън  и Суки Уотърхаус
Скрит текст:

Робърт отново изглежда много приятно. Каква разлика има в мъжете когато са с подходящата жена.

# 1 894
Дара Екимова е крайно антипатична.

Личното ми мнение е, че това момиче е бездарно, но благодарение на историята с баща си и бутана от майка си, постоянно се опитва да бъде в публичното пространство. Самочувствие без покритие и наистина много неприятно излъчване.

# 1 895
Ако ги бях видяла тези снимки на Дара Екимова, без да пише, че е тя, щях да похваля Рени, колко е отслабнала /спрямо преди/. Това не знам дали ще се брои за комплимент за някоя от тях двете Grinning

# 1 896
Лав Хюит отдавна не я бях мяркала, ошишкала се е май. Алба е голямо сладурче.

# 1 897
Абе какво става с тази мода? Аз 20 години се опитвам да се разделя със задника си, а сега си слагат такива.

# 1 898
Кукумицинка, коя година е видя последно Марийчето? Преди повече от 2 ли ?

Да, ама не вярвам да си е сменила костната структура и дребното тяло с голямата глава. Аз в тази поза и при такова снимане сигурно като Дунавската равнина  обширна ще изглеждам, а съм в рамките на нормалното, макар и да няма опасност да взема хляба на Ел Макферсън.

# 1 899
Алисия Викандер май наистина е бременна.

Дара - малко ми е жал за това дете. Изглежда цял живот е отглеждана с думите, че прилича на баща си, че е наследила неговия талант и неможе нищо друго да стане освен певица. Сигурно има някакъв талант, но не в музиката.

# 1 900
Дара Екимова е крайно антипатична.
Много и то! Колкото и да се напъва, природата я е лишила от женственост, чар, обаяние, харизма и всичко останало, което е необходимо за да се харесаш на публиката! От никъде я няма! Биха я слушали и гледали само майка и с нейните приятелки! Нещо подобно на Лора Караджова.

Завиждатииии! Само злоба и завис!
Не, сериозно, какво им става на "известните" родители, като почнат да бутат детето си напред и да припадат по "таланта" му. Венета Райкова с Патрик също откача, а съм я смятала за по-критична. Разбирам да е родителска обич, да споделят колко са щастливи, че детето им е направило това и онова, но ТАЛАНТ... Хиляди деца на тяхна възраст са по-талантливи!

# 1 901
Абе какво става с тази мода? Аз 20 години се опитвам да се разделя със задника си, а сега си слагат такива.

Joy Joy  И аз така. Смяхме се скоро в къщи, че спестих едни хилядарки от там (ако трябваше да си монтирам)

# 1 902
Аз си го обяснявам с попълване на лични дефицити и нездрави родителски амбиции!

# 1 903
Лав Хюит отдавна не я бях мяркала, ошишкала се е май. Алба е голямо сладурче.

И аз се изненадах да видя снимките на Дженифър. Нямаше да я позная, ако не пишеше, че е тя. Изглежда странно нездравословно.

# 1 904
  • София
Всичките звезди с малки изключения са придобили клошарски вид. Добре, че са маските да не им се виждат и физиономиите.

Общи условия

Активация на акаунт