Звездни компромати - юли'20

• 273 676
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 040
С любов и силна загриженост твърдя, че това е пълна изродщина.

# 2 041
# 2 042
Компромат си е да оставяш децата си неосъзнато да праявят подобни избори, които са определящи в личен и обществен аспект.

# 2 043
Бритни мяза на сервитьорка в бирария.😣
Милена навремето беше много слаба, явно не е добре здравословно, жалко.

# 2 044
  • Sofia
Милена е с Хашимото и може би инсулинова резистентност Confused

# 2 045
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Милена е с Хашимото и може би инсулинова резистентност Confused

Извинявай, изпуснах нишката, коя Милена?

# 2 046
  • Sofia
Милена Славова

# 2 047
Много ми харесва новата прическа на Златка.
Тази дължина е в пъти по-добре от китениците, които си прикачват.

# 2 048
  • Sofia
Този Мариано Ди Вайо на професионални снимки е дъхоспиращ , а на папарашки е ръб. Т.е. отличен модел.

# 2 049
  • До морето
Аз съм от тези дето им се ще да вярват, че Шайло е такава/такъв защото така се чувства.
Казвала съм - познавам такова дете - на 6 е и абсолютно съзнателно от около 2 години иска да се облича, държи се и прилича на момче. Тоест не е невъзможно и не отричам, че има И такива деца.
Обаче, кАжи честно, какъв е шансът и двете момчета в едно семейство да са трансджендъри?!?!
И какъв е шансът децата на Анджелина, Лиз Хърли, Мегън Фокс, Чарлийз и още една сюрия звезди- все да са така. Доколкото знам транссексуалността е мнооооого по-рядко срещана от хомусексуализма, например.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 13:14 от Boho chic

# 2 050
  • Sofia
Ванчето Grinning
Скрит текст:

# 2 051
Аз по принцип съм с много либерални възгледи, имала съм съученик в ранна детска възраст, за когото явно личеше, че ще е с друга ориентация макар да беше дете и да не го осъзнаваше и демонстрираше. В случая обаче наистина ми се струва странно съвпадение - как пък точно тези деца, че и по две в семейството. И тъй като децата до определена възраст са ‘безполови’ , т.е нямат хормони? нагон и сексуално влечение, наистина не разбирам как сами ще се самоопределят като пол и сексуална принадлежност.

# 2 052
Гледам сега повторение на шоуто на Цитиридис. Азис си е нарисувал косми на гърдите 😂

# 2 053
  • в 1001-та нощ
Обичайно по-малките деца подражават на по-големите ... и искат "като тях". Но тонът се задава от родителите - кое е приемливо, "нормално" ... и т.н.

# 2 054
Значи Ванчето веднага да вземе мерки за веждите, че са трагедия.

Общи условия

Активация на акаунт