Звездни компромати - юли'20

• 273 658
  • 2 638
  •   0
Отговори
# 2 085
Цитат
Самата Нора се похвали с радостната вест, че мъжът, с когото живее под един покрив, най-после е решил да я направи почтена жена[/i].
😆

# 2 086
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
Аз съм от тези дето им се ще да вярват, че Шайло е такава/такъв защото така се чувства.
Казвала съм - познавам такова дете - на 6 е и абсолютно съзнателно от около 2 години иска да се облича, държи се и прилича на момче. Тоест не е невъзможно и не отричам, че има И такива деца.
Обаче, кАжи честно,какъв е шансът и двете момчета в едно семейство да са трансджендъри?!?!
И какъв е шансът децата на Анджелина, Лиз Хърли, Мегън Фокс, Чарлийз и още една сюрия звезди- все да са така. Доколкото знам транссексуалността е мнооооого по-рядко срещана от хомусексуализма, например.
Всъщност момчетата са три, което е още по-странно.

Целия бански ли ви се струва нелеп? Според мен, еднакво нелеп и за момиченца, нямащи още какво да крият...

# 2 087
  • Пловдив
Петканова...
Скрит текст:

# 2 088
Петканова за фотосесия в Плейбой ли мисли? Не ми харесват снимките, вулгарни са, особено тази с отрязаната ѝ глава. Нá, гледайте телО и жили.

# 2 089
Втората снимка, която акцентира на триъгълника й е гнусна.

# 2 090
Бритни мяза на сервитьорка в бирария.😣
Милена навремето беше много слаба, явно не е добре здравословно, жалко.
Наскоро гледах Милена Славова в ''Денят с Георги Любенов''. Към края на интервюто той я попита обича ли да провокира с външния си вид и тя му обясни, че не, в никакъв случай, просто така се чувства себе си. Дотук добре - чувства се добре жената, в мир е със себе си.
После обаче, не се сдържа и каза, че харесва и само жени, които са от нейната порода, а останалите (явно разни тъпи кифли, които не ходят облечени, като мъжкарани), не ставали за друго, освен за разплод. В тях нямало творчество, нищо интересно не раждали, в този дух. Много комплексарско изказване от нейна страна.
Значи, когато Милена беше млада и слаба, нямаше проблем да бъде много секси, провокативна, да ходи по кожен сутиен и бикини, но сега това е тъпашко и кифленско. За да си ''пич'' и да ти личи, че си умна, трябва да не ти пука, как изглеждаш.
Много добре я помня от тези времена:  
Скрит текст:

Милена има предвид друго - за нея е непоносима душевната празнота на българският псевдо-хай-лайф у нас. Веднъж е ходила на прати на тукашният хай-лайф и по нейните думи се е чувствала така,сякаш са и "взели душата". Тя си е рокаджийка.
Сигурно й е непоносима, непоносима е за всички ни, без псевдо-хай-лайфърите, естествено - те много добре си се понасят.
Милена, обаче, каза друго.

# 2 091
Втората снимка, която акцентира на триъгълника й е гнусна.

Снимките са за марка бански. И аз се учудих като ги видях в сайта им. Точно вулгарни бих ги нарекла.
Скрит текст:

# 2 092
Тази кога не е била вулгарна?

# 2 093
Ще я запомня във вип брадър с мрънкането на мъжа и да му пуснела през първата брачна нощ и после неговите надигащи се стъпала докато осъществяваше акта.

# 2 094
  • Варна
Петканова за фотосесия в Плейбой ли мисли? Не ми харесват снимките, вулгарни са, особено тази с отрязаната ѝ глава. Нá, гледайте телО и жили.
Първата снимка помислих, че е на Моника Валериева. Същата стилистика, естетика и издържаност.

# 2 095
Поли Геновa от толковa чеcтa cмянa нa цветa нa коcaтa, a и може би от кърменето (зa което евaлaтa, зaщото е еднa от мaлкото извеcтни мaйки, които кърми бaя време вече) е оcтaнaлa cъвcем без коca, в новия й клип много личи

Новото гaдже нa Мегън Фох aз не бих го върнaлa

Миленa и друг път е имaлa тaкивa изкaзвaния, и зaтовa нa мен ми е aнтипaтичнa. Беше говорилa нещо кaк в млaдоcттa й, по време нa мутренcките годнини, мъжете caмо нея я увaжaвaли. Aко нaмеря линк ще cложa.

# 2 096
Цитат
Самата Нора се похвали с радостната вест, че мъжът, с когото живее под един покрив, най-после е решил да я направи почтена жена[/i].
😆

Т.е. е престанал да си плаща за секс с нея? Joy

# 2 097
Милена Славова ми е била любимка в слабите си години, но това не пречи да е доста ограничена и глуповата.

Дъщерята на Радев изглежда много стилно на тази снимка, хубаво момиче.

Тази Петканова е мега кухо парче, но си е екстра на тяло. На кого му пука, с Петкана Даниел са си дупе и гащи. И двамата плоски като банциговани дъски, които трябва да се продадат по време на стагнация.

# 2 098
Петканови имали бури в рая, проектът се пропуквал. Ако се разделят ще има сигурно големи циркове. Дано да са пораснали от времето на пръстите...

# 2 099
Аз пък Петканова я харесвам - слънчева, лъчезарна, без гръмки и нафукани изказвания.
Не я намирам за вулгарна, макар че последните снимки действително не са от най-естетичните.

Общи условия

Активация на акаунт