Звездни компромати - юли'20

• 273 533
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 445
  • Пловдив
Имам чувство,че Джей Ло не слиза от колелото Blush А Нина как не си е видяла клина горката Joy
м да...а къде ли е охраната? Simple Smile Надали кара сама по улиците.

# 2 446
  • Варна
Кой е този варненски гларус, с който се спряга Марчето? Никаква клюкарка не съм...

# 2 447
Гларус? Бог Посейдон минимум!

# 2 448
  • Варна
А той е? Неговото име е?

# 2 449
Ако питаш мен- нямам идея. Дадох предположение.

# 2 450
  • Пловдив
Дуейн Джонсън - Скалата с дъщеричките си Simple Smile
Скрит текст:

Носителят на "Оскар" Матю Макконъхи написа книга, която не е обичайната автобиография на звезда от шоубизнеса.
https://www.instagram.com/tv/CDOyZaqA438/?utm_source=ig_embed

# 2 451
Мария и 4 участия на месец да има пак може да си докарва нелоши доходи , не е сред хитовите певици, но си има фенове и хитове ... доста странно решение .
Очаквам скоро чести снимки от Варна.
Май се е събрала с бившото гадже, защото той заряза наскоро една западнала чалгарка.
Абе май не е зарязал другата. Ма то това за лейди Мара никога не е било проблем.
За кого говорите?

# 2 452
Това ми излезе в инста. Може би не са само пиянски брътвежи. Thinking
Скрит текст:

Аз мисля, че е получила ултиматум и се е отказала заради мъж.

# 2 453
Е, к'ъв ще да е този мъж?
С Гущеров разреди участията, защото беше презадоволена и не й се налагаше да работи толкова много.
Дори Шишинко пуска Цецка на участия.
Кой е този мъж, заради който дългогодишна певачка си хвърля кариерата?
Има нещо гнило тук. Grin

# 2 454
Аз мисля, че доста беше преустановила участията и когато беше с Митко. Според мен си е направила сметка, да остане с някой ревнивец и да е подсигурена, вместо да работи в тези разклатени условия. И аз не вярвам завинаги да изчезне, евентуално ако й писне от подобна връзка.

# 2 455
С Гущеров нямаше участия, но пускаше песни и правеше клипове.

# 2 456
Според мен Мария има да мисли за доста неща - най-вече как да осигури издръжката на детето, да покрие скъпата такса за ААУ - тя е казвала, че тези разходи са нейни, - в това кризисно време. И може да е станала кооперативна, да си затваря очите за това и онова. Галена и Цв. Янева живеят с бащите на децата си, докато Мария търси "външно финансиране".

# 2 457
  • Варна
Добре де, кой ще иска да стане външен финансист на една загубена вече кауза? Като се почне от кариерата в двата леки бранша, външния амортизиран вид, пиянството, касичките, през които вече е минала, цяла рода женоря ще трябва да издържа. Тези мъже грам хигиена на отношенията нямат ли, във всякакъв смисъл на думата хигиена.

# 2 458
Евгения Джаферович на плажа (и тя взе да става голяма “кифла”) поне според мен де. Не знам защо никога не съм я харесвала

https://www.kliuki.bg/448925/жената-ваня-джаферович-е-новата-анд/

# 2 459
Добре де, кой ще иска да стане външен финансист на една загубена вече кауза? Като се почне от кариерата в двата леки бранша, външния амортизиран вид, пиянството, касичките, през които вече е минала, цяла рода женоря ще трябва да издържа. Тези мъже грам хигиена на отношенията нямат ли, във всякакъв смисъл на думата хигиена.

Все едно да питаме Гущеров каква хигиена има, след като е взел Светлето, която години на ред се рекламираше като Гонзовица...
Едните нямат хигиена, другите нямат избор - и така... Точно както сме учили по биология определението за симбиоза между паразит и гостоприемник.

Общи условия

Активация на акаунт