Звездни компромати - юли'20

• 273 515
  • 2 638
  •   1
Отговори
# 2 550
  • IT
Да се изкажа за училището. Това училище преди 20-25 години беше до 8 клас само и както казва Нищо лично това му беше е и основната цел. При нас тук също има такива училища, доста скъпи, но ходят почти и само деца на работещи във ФАО, WPF, посолства, като на едната ми приятелка и двете и деца ходят в такова и ми е казвала, че ги плащат от работата.
А това трябва да е Гери-Никол https://www.instagram.com/p/CDRAY23FJea/?igshid=wmel4s7vzbpt

# 2 551
  • София
Мария беше изпаднала страшно много в последните две години - финансово. Всячески търсеше “спонсор”.
Добре де..... а сега накъде? Thinking
Не може съвсем, като Моника Валериева да се спусне по наклона... все пак има дете.
Най-вероятно, ще го премести в по-обикновено училище.
Няма да го премести.
Извинявай. Няма как да си сигурна.

# 2 552
Безумна ми е идеята за това училище, да ме извиняват всички майки - ентусиастки като Мария. Смятам, че в България има много добри държавни училища, нищо не предполага необходимостта дете на чакгарка да учи в такова училище.

# 2 553
Не мога да повярвам колко страници се изписаха за това кой колко плаща за образованието на детето си и прочее. Стига сте завиждали на Мара. Записала си е детето в топ училище, ще има страхотен старт в живота. Среда, диплома, браво за усилията на майката. Едва ли в тези кръгове някой ще тръгне да злослови и обсъжда с такава злоба изборите на майката. Хората си гледат хубавия живот и хубавите неща, които им се случват.

# 2 554
  • София
Мария, по мое мнение, от мнооого време е залязла. Не слушам чалга, но съм останала с такова впечатление от участия и песни, на които съм попадала. Може и да греша, но няма нови фенове. Не я мислете нея, сигурно се е подсигурила.

# 2 555
  • София
Безумна ми е идеята за това училище, да ме извиняват всички майки - ентусиастки като Мария. Смятам, че в България има много добри държавни училища, нищо не предполага необходимостта дете на чакгарка да учи в такова училище.
Според мен тази женица я е обзела някаква безумна грандомания. Избива всякакви комплекси.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 09:20 от amia_a

# 2 556
Захир, ще ме извиняваш, ама говориш глупости. Как държавно училище ще е на новото на това ?

Никакви глупости не говори Захир. Има добри държавни училища и то не само в София. В Габрово, в Русе, в Пловдив, във Варна, в Бургас има страхотни гимназии с традиции и с доказан успех на учениците си.

Аз лично нямам проблем с това да се плаща, за да посещават децата каквото и да е училище, но да се твърди, че няма други ....

# 2 557
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Захир, ще ме извиняваш, ама говориш глупости. Как държавно училище ще е на новото на това ?

Това е училище за определени хора и техните деца. Мислиш ли, че дори детето на Мария да се дипломира там, ще се добере до добра работа /позиция, ако не е препоръчано от някого? Стига глупости. Дипломата сама по себе си не ти гарантира нищо. Особено тук.

# 2 558
Това било на Глория, пропуснала съм 2-3 страници и сега попитах.

# 2 559
Дали има още някой, като мен, на който въобще не му пука къде учи детето на Мария? Thinking

# 2 560
Мисля, да. След като допускат не само деца на дипломати, значи всяко умно дете има място там.

# 2 561
  • София
Три дни се нищи живота на тази Мария. Чудя се с какво ви е интересна, камо ли къде учи детето ѝ.

Ел Макферсън
Скрит текст:
Мария Шарапова
Скрит текст:
Дженифър Лопес
Скрит текст:
Синди Крауфорд
Скрит текст:
Катрин Шварценегер
Скрит текст:

# 2 562
Добре изглежда това на Глория. Дано да го менажира добре. Или който там се занимава с това.

Браво на Ел М.! Тя по принцип ми е ужасно, безумно скучна, но браво за усилията да поддържа такава фигура.

# 2 563
Допускат децата на тези, които могат да платят безумните такси. Ще ме извиняваш. Това е коренно различно от умни деца. За справка, аз съм от Казанлък, математическата гимназия в града обучава невероятни капацитети от край време. Учениците на Тео, който стана популярен едва наскоро са златни медалисти по олимпиади от години. Срещу 0 лева.
Едн диплома, ако ще да е от най-елитното училище на света, не доказва нищо.

# 2 564
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Мисля, да. След като допускат не само деца на дипломати, значи всяко умно дете има място там.
Всяко дете с богати родители, да. Колкото и да си умен, без подходящи контакти и препоръки, няма как да стане. Да, има гениални и надарени млади хора, но да единици.

Общи условия

Активация на акаунт