Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юли

• 43 330
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 195
Нека всеки си следва свой режим , да има свои вкусове , но да не ги налага на другите!
И не само за храна , за всичко се отнася

# 196
175 на 53! Уиш,ти си ходеща тояга!
Толкова при мен на 170. Да не се имали предвид,че от моркови,че станеш по ниска?

# 197
Още ме е яд, че преди две-три седмици, когато обикаляхме по полетата и по доста шубраци покрай тях, имаше влага, но нямаше температура и манатарките не бяха тръгнали. А сега нямам сили за такива обиколки. Иначе, като гледам във Фейсбук, доста приятели се хвалят с пълни кошници.
Обожавам манатарки и сърнели.

# 198
Кам, тази година явно има много манатарки . На Юндола имаше много предлагане . В сезон винаги има там, ама като днес, не съм виждала.

# 199
175 на 53! Уиш,ти си ходеща тояга!
Толкова при мен на 170. Да не се имали предвид,че от моркови,че станеш по ниска?
Вие двете сте направо манекенки (да пуснете по една снимка🙂).
Аз дето съм най-слаба от всички колежки във фирмата съм 159 на 52кг.😛

Оплаквам, се че днес тръгнахме по екопътеката "Сливодолското падало", но не стигнахме до водопада. Една част от пътеката беше много опасна (пътеката беше много малка, а надолу пропаст) и се върнахме.

# 200
Направо сте фиданки, момичета! Живи и здрави да сте!!! Аз съм 1,70 и целииии 78 кг! 😀Ма не ми пука, който не ме харесва, нЕма вкус!!! 😀

# 201
Направо сте фиданки, момичета! Живи и здрави да сте!!! Аз съм 1,70 и целииии 78 кг! 😀Ма не ми пука, който не ме харесва, нЕма вкус!!! 😀
Късно си пила от тайното кафе! 😀
Най - добронамерено се шегувам, защото като прочета твой пост ми иде, да заподскачам 😜😘

# 202
Влизали са на Тета в гардероба.

# 203
Syros, от смях, надявам сЪ, не от яд, налЕ? 😀

# 204
Syros, от смях, надявам сЪ, не от яд, налЕ? 😀
Тцъ, не позна. Хваща ме енергията 😀🥰

# 205
Ей,усещам лека нотка на недоверие ли е? Уиш пише за режим,при мен е,ако съм прасе,да са ме убили.
Фотки нема,само на живо!

# 206

Фотки нема,само на живо!

Да ти идвам на гости тогава. И банята ще ти изчистя. 😉

# 207
Крайно време е наша Тета да се отпусне и да ми разреши дай ѝ ползвам гардероба. Че съм 1.80… толкоз съм, ама ако напиша колко тежа, шъ ми фръкнат клавишите на клавиатурата. (От срам)

# 208

Фотки нема,само на живо!

Да ти идвам на гости тогава. И банята ще ти изчистя. 😉
Идвай! Никво чистене! Лаф,пиене и хапване!

# 209
Батальонът се строява!!!! Чух нещо за апване и пийване! Още попълнения приемате ли, молим? Шъ сЪ отчета подобаващо! 😀

Общи условия

Активация на акаунт