Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юли

• 43 363
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 270
И емоции имаше много, и предишната нощ почти не си спала, пази се. Дано да не го оставят нон стоп при теб от тук до изписването, за да успееш да предаредиш батериите. Гуш.

# 271
Аз с часовата разлика докато разбера какво е станало и да се включа да поздравя, бебето на Пийк абитуриент ще стане.
Пийк, честито и от мен. Да ти е жив и здрав малкият Михаил и много да те радва. Пожелавам ти да се възстановиш бързо и да можеш да му се радваш пълноценно.

След такава хубава новина аз нямам сърце да се оплаквам 🙂
Лек ден на всички!

# 272
  • София
Добро утро!
Чакаме си новините от бебе М.
Пийк, нали си знаеш, движи се колкото можеш повече, но все гледай да се държиш за нещо, да не ти стане лошо. Защо не поспа?

Служебната ми поща редовно печели някой милион, да ви си похваля. Иначе пари за дезинфектант в работата няма. Караме на слънце, чист въздух и кой квото си довлачи.

Вчера ни протече балкона...затворен балкон, потече от тавана близо до стената. Наредих леген и тенджера, красота.
Нямаме телевизия, ъф корс. Интернет имаме.
В далечината се чуват сирени на линейки. Не спират. Гадост. Дано не е нещо сериозно.

# 273
  • BG
Вивиана Енева, благодаря за милите думи! Щом си проклетия, значи ще се разберем. Simple Smile

Ей, пак ще се оплаквам! Как може вече 4-ти час да нямаме ток в селското шато? Вярно, че има буря и вали, ама може ли при всяка капка дъжд или полъх на вятъра да спира токът?! И даже селското шато не е баш на село, а в град, при това областен. Все едно съм в шущака на Мачу Пикчу в царевичака!

Добро утро и от мен !

Уиш, въртях се във форума 6 години като гост. Миналото лято се регистрирах след един твой пост, на който се смях с глас и се размазах като масло в тиган от кеф! Сигурно в някой минал живот сме били рода. Е, аз като новобранец премислям все пак това, което пиша във форума. Проклетия съм само, когато ме засегнат пряко. 

Пийк, как си ? Отпуснаха ли те краката, Мишето реве ли и успя ли да подремнеш ?

# 274
Имам някакви гадни контракции и не ми дават да спя.. краката леко ги движа. Мишо е оттатък при бебоците. Не съм го виждала още

# 275
  • София
Бързо и леко да ти минава, Пийк!

# 276
Пийк, не се преуморявай. Движи се колкото можеш, ама не си давай много зор. Не ти ли се спи от обезболяващите?
Черпя ви виртуално, остарявам днес Cake

# 277
  • BG
Честита да си ! Ей, много рачки в този форум !

# 278
  • София
Еее, Петрова, астрални близначки сме 😉, да си жива и здрава!

# 279
Честито на рожденничките! Бъдете живи и здрави!

Пийк, по- бързо да ти минава всичко. Първия ден след раждането с това раздвижване е най- болезнен. При теб ли ще оставят Мишо после?

# 280
Да. При мен ще стои. Ще го вземат само за смяна на памперси и къпането

# 281
Добро утро от мен и хубав ден!
Колежката не е коронована и си отдъхнах!

# 282
Петрова, да илядиш, душо! Иии здраве, любов, късмет! HeartKissing HeartFlowers Four Leaf CloverTada
Дай са 5 лв Joy викаше една женичка от ромаянките Joy

Днес, колкото повече бързам, ръцете ме дърпат назад... Pensive

# 283
  • София
Здравейте!

Не ни удави потопа, печени сме Начи. Grin
Вкъщи протекоха два прозореца. Цедих кърпите през няколко минути, но имам емокро по стената под прозореца и май ще трябва да мажем. После зачука градушка. Добре, че щерката заспа рано-рано снощи и пропусна шоуто. Тя спи дълбоко и рядко чува какво се случва около нея. Щеше да се уплаши, ако беше будна.
После ще се опитам да пусна снимка от телефона да видите как я намерих заспала. Отидох да сервирам вечерята и след 10 минути се върнах да я повикам, а тя си скрила главата под възглавниците на дивана, за да не чува гръмотевиците и откъртила от шубе. Laughing Purple Heart
Снимката: Simple Smile
Скрит текст:

В офиса също е било интересно. Една от плоскостите на окачения таван е паднала. Текла е вода, но беше вече изсъхнало когато аз дойдох. Личеше си по петната по пода, че целия под е бил във вода. Добре, че компютърът е вдигнат на височко и не го е достигнала водата. Тръгнах да чистя, а пред вратата напираха ранобудни клиенти да ги обслужвам. Само попреметох и забърсах прахоляка от бюрото, обслужих клиентелата и после почистих ОСНОВНО.

# 284
Ааа, Панда, това е знаменита снимка!
Рожденичките! Да сте живи и здрави! Вярно, че раците сме сила.
Вивиана, хубаво, че мислиш преди да пишеш, защото при мен устата е много по-бърза от мозъка и току си изпрося  някоя лудница.
Сега с тоя потоп в София ме вкарахте в размисъл. В селското шато сме, а оставих прозорците у дома открехнати отгоре. Ако е станало някое мазало...

Общи условия

Активация на акаунт