Да се ОПЛАЧЕМ, да го обсъдим, да намерим подкрепа... през юли

• 43 367
  • 1 288
  •   1
Отговори
# 255
Аз тази вечер се чудя бира ли да пия или мента, глог и валериан. Имам колежка със симптоми, почти не контактувам с нея, вероятността да е болна от КВ също е малка. В града ни няма все още обявен случай.
Абе ще пия бира за здравето на малкия Михаил! 🍺

# 256
Вивиана Енева, благодаря за милите думи! Щом си проклетия, значи ще се разберем. Simple Smile

Ей, пак ще се оплаквам! Как може вече 4-ти час да нямаме ток в селското шато? Вярно, че има буря и вали, ама може ли при всяка капка дъжд или полъх на вятъра да спира токът?! И даже селското шато не е баш на село, а в град, при това областен. Все едно съм в шущака на Мачу Пикчу в царевичака!

# 257
Наздраве с бяло вино за малкото Пийкокче!

# 258
Уиш,за 4 часа без ток,не реви! Знаеш ли какво е да се живее с нащо ВИК!?

# 259
  • Fairbanks, Alaska
Уиш да види нещата от другата гледна точка-спестяват ѝ пари за ток Simple Smile

# 260
При мен е някаква ужасна буря.
Проби външните щори и дограмата. Намокри около прозореца и съм наслагала кърпи, че от едната страна прокапа. Като слушам как тропа по перваза, май град вали.

# 261
За ВИК няма да отварям дума, че мама ми е забранила да употребявам такива думи. Понеже селското шато е последната къща, точно в подножието на планината и се пада на високо, познайте какво е налягането на водата редовно? Такова, че като си вземаш душ, по-скоро размазваш мърсотията по себе си по-равномерно с капкомера, от който едва-едва църцори вода. Оффф!

# 262
Уиш,не мога да се оплача от теб! Не стига,че си по висока,ами и повече мрънкаш,аааа...

# 263
Тука е брутална жега, направо хвърлих водите. Днеска съм изпила 4 л.вода. Как се напича блока ни не е истина.

# 264
Споко бе, Кроте, аз от старост ш'са прегърбя и ш'стана по-ниска.

# 265
Споко бе, Кроте, аз от старост ш'са прегърбя и ш'стана по-ниска.
И...аз ко...да те чакам да се смалиш ли? Ся,ще ме караш да се меря всяка година и да записвам и да питам,Уиш до де стигна,да полафим,очи в очи.

# 266
Рискувах почти всичките си пари в едно начинание и изгубих. Винаги съм обичала рисковете, каквито и да са, но от както имам дете залагах на сигурното и спокойствието. И късмет винаги съм имала, но не и тази година. Сигурност не чувствам в нищо. Гледам да не обръщам внимание и да не си хабя нервите, като се успокоявам, че е временен период, но кога по ягодите ще е като преди всичко?

# 267
Съни,нема да се косиш,яз щи дам! Скиф,ква печалба съм спечелила.
Скрит текст:
Палиативни грижи на Световната здравна организация
Регионален офис на СЗО за Европа
UN City, Marmorvej 51, 2100
Копенхавн, Дания, Европа
REF NO: W.H.O / COVID-19

Честито !!!

БЕШЕ НАПРАВЕНИ 650.000,00€

Бихме искали да Ви информираме, че вашият имейл адрес е спечелил ВАС 650 000.00 € (Шестстотин и петдесет хиляди евро) от Палиативни грижи на Световната здравна организация за подобряване на качеството на живот и ограничаване на рецесията на вируса на вируса Corona. В тази връзка Световната здравна организация одобри предоставянето на безвъзмездни средства да използвате за създаване на богатство във вашата област на начинание и в общността, в която се намирате. СВЕТОВНА ЗДРАВНА ОРГАНИЗАЦИЯ Система за гласуване на базата данни, съставена от 25 000 имейл адреси на компанията и 3 000 000 индивидуални имейл адреси от всички търсачки и уебсайт по целия свят като част от Международната промоционална програма, това се популяризира и спонсорира от изтъкнати личности и световни лидери.

Вашият фонд е назначен да бъде изплатен чрез испанска финансова институция, в група "D Covid 19" одобрение за плащане.

Попълнете този формуляр по-долу и изпратете обратно за процеса на вашата награда.

Вашето пълно име:....

Твоята националност:....

Твоята възраст:....

Твоята професия:...

Вашият Директен телефон: ..

Веднага ще започнем процеса, който ще улесни освобождаването на вашия фонд за вас.

Mrs. ABELLONA LUCAS
For: World Health Organization

Добро утро и хубав ден!
Пийк,как сте с бебе Мишо?

# 268
Добрутрооо Kissing Heart
Съни, дай да се гушнем и тоя въпрос го забрави Hug На скоро и аз това се чудех, но няма сми Stuck Out Tongue Winking Eye Продължавай напред... Миналото няма да се върне! Бъдещето е по-хубаво Heart

Аааа, Кроте.... 🤣🤣🤣 Преди 2 дена "спечелих" смартфоня Галакси с..... последния да затвори вратата... За целта, тряаше и номера на дебитната карта си дам JoyJoyJoy И от иляди левове, ся бил 1 долар.... И тва целото, на неква страница у гугле съм била 200 номер човек и като почна да светка и да мига телефона JoyJoyJoy Ниииищо не подсказа за вирус JoyJoyJoy

# 269
Почти не съм спала. Мишо ще го доведат по- късно, като ме раздвижат

Общи условия

Активация на акаунт