Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ЕРКАН МЕРИЧ🌹ХАЗАЛ СУБАШЪ🌹 след 🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹 Тема № 9

 • 19 473
 • 139
 •   1
Отговори
 • Мнения: 17 792


Скрит текст:
Роден: 26 юли 1986 г. в Адана, Турция
Ръст: 1,97 м
Начално образование Еркан Мерич получава в Мерсин, където завършва лицей. Там актьорът постъпва в университет, факултет по електроника и завършва през 2008 г. Еркан Мерич сериозно се е увличал по футбола. Той е бил уверен, че ще стане професионален футболист. След много тренировки и травми през годините, Еркан взема решение да се раздели с футбола. По време на студентските си години в университета, Еркан Мерич привлича внимание с многочислените си участия в любителски театрални спектакли. През 2009 г. той за първи път опитва своите сили в качеството си на модел, вземайки участие в престижния конкурс „Най-добрият модел на Турция” ( Best Model of the Turkey). Еркан Мерич става победител в този конкурс и получава правото да представлява Турция в Международния конкурс „Най-добър модел в света”( Best Model of the World ), който се е провел следващата година в България. Еркан Мерич побеждава и в този конкурс, получавайки званието «Най-красив мъж – модел на годината». Преди Еркан Мерич да победи в този престижен конкурс, само двама турски мъже - модели са успели да спечелят – Къванч Татлъту и Кенан Имирзалъолу. Еркан Мерич започнал да изучава актьорско майсторство. Той е вземал уроци по дикция и сценично майсторство при Джан Гюрзап, признат майстор в работата си с начинаещи актьори. Телевизионните зрители се запознават с Еркан Мерич в първата му роля в киното. Сериалът «Adını Sen Koy / „Назови ме по име” е стартовият полет в кариерата на младия актьор. Сериалът «Adını Sen Koy / „Назови ме по име” всеки ден се излъчва по телевизионния канал Стартв, а Еркан Мерич играе главната мъжка роля. Неговият герой се казва Йомер Керванджъоулу. Също така през 2016 г. излиза пълнометражният турски филм «Hayat Çizgisi Suriye/Линията на живота», където Еркан играе главната роля - на лекар.
Официален сайт http://erkanmeric.com/

Филмография

https://www.imdb.com/name/nm5163627/

Скрит текст:
Родена: 2 май 1995 г. в Измир, Турция
Ръст: 1,67 м.
След успешно завършване на средното училище, тя постъпва в Измирския икономически университет, специалност „Връзки с обществеността и реклама”. Все още продължава своето обучение.
Още от най - ранно детство, Хазал привлича всички със своята красота. Ето защо, с подкрепата на своите родители, Хазал започва да прави първи стъпки към професионалната кариера на модел. 2015 г. за Хазал Субашъ се оказва успешна в кариерата й на модел, когато взема участие в конкурса за красота „Елидор - Мис Турция - 2015”. Само на 19 г., младата красавица попада в 13-те най-красиви момичета в Турция, печели титлата „Втора вице-мис”, и заема трето място! Тя вече е забелязана и получава предложение да изиграе главната женска роля в новия турски сериал, чийто втори сезон се излъчван по Стартв. Така Хазал Субашъ прави първата си сериозна крачка в актьорската кариера.

Филмография

https://www.imdb.com/name/nm8464710/

ЕРКАН МЕРИЧ и ХАЗАЛ СУБАШЪ - ИНТЕРВЮ за сп. "KLASS" - 01.01.2018 г.

Скрит текст:

НИЕ СМЕ ЩАСТЛИВИ, С УДОВОЛСТВИЕ ПРЕКАРВАМЕ ВРЕМЕТО СИ ЗАЕДНО

За постигнатите огромни успехи главните герои на сериала "Назови ме по име" Еркан Мерич и Хазал Субаши лично разказват на публиката и за това, което ни интересува във връзка с техните отношения.

"Хазал Субашъ, заемаща 3 място в конкурса" Мис Турция "2015 г. и Еркан Мерич, заел 1 място в конкурсите "Най-добър модел на Турция" и "Най-добър модел на света 2009", чиито пътища се пресякоха в ежедневния сериал "Назови ме по име".
Благодарение на успешната актьорска игра на Хазал Субашъ и Еркан Мерич, за кратко време се появиха много фенове и тази любов, която ги зарежда със силата и енергията си, позволява успешно да продължат да записват един от най-трудните проекти в тази област - ежедневен сериал, който се заснема при много високи темпове на работа. Прекрасната хармония пред камерата на двамата успешни млади актьори, които продължават уверено да се издигат в тази област, се отразява и на техния личен живот, и двамата решават да направят тази крачка и да станат щастлива двойка. Феновете на този дует, който наричат ​​ХазЕр, се радват много на тяхната любов. Хазал Субашъ и Еркан Мерич разказват на читателите на списание "Клас" за сериала "Назови ме по име", в който играят, за пътя на актьора, както и за отношенията, от които се интересуват техните фенове.

Еркан Мерич: Имахме съмнения по повод този сериал. Но наистина се постъпихме правилно. И на практика, и за медиите, и от стратегическа гледна точка, това беше верният избор. Всички, "но", които бяха в началото, сега вече ги няма. Ние преминахме от една точка към друга. И преди сме имали проекти, но не успяхме да постигнем този успех с тях. "Назови ме по име" стана за нас трамплин, изстреля ни нагоре. И аз се надявам, че ще продължи така. Ние научихме много както пред камерата по време на снимките, така и зад нея.

Хазал Субашъ: При започването на сериала ние работихме много упорито. И двамата играем главните роли, в почти всички сцени ние сме заедно, на едно място, занимаваме се със същата работа. Когато работим заедно, по 20 часа в денонощието, това означава, че започваме да изразяваме и радостта и мъката по един и същ начин. Така започнахме и нашите отношения. Сега сме много щастливи.
 
Г-н Еркан, вие през 2009 г. печелите конкурса "Най-добър модел на Турция" и получавате титлата "Най-добър модел на света". Така започва вашата кариера на модел и актьор. Може ли да ни разкажете всичко, което се е случило от тогава до сега?

Еркан: През 2009 г. в Северен Кипър аз спечелих конкурса "Най-добър модел на Турция". Същата година в България спечелих титлата "Най-добър модел на света". След това 3 години работих като модел. След обучението по актьорско майсторство получих роли в няколко сериала. В канал ATV имах роля в сериала "Bedel / Разплата", след това още в два филма. Единият на канал TRT, филмът се казва "Hayat Çizgisi Suriye / "Линията на живота, Сирия", а след това на остров Бургазада заснехме филма "İkimize Bir Dünya /" Един живот за двама". След този филм ми предложиха роля в сериала "Назови ме по име". Тези три проекта бяха заснети един след друг. Както казахме, в началото имаше съмнения по повод ежедневния сериал. Мислехме, че няма да се получи. Но Слава Богу, получи се! Сега имаме огромна маса фенове. Миналия сезон сериалът се излъчваше по канал TRT1, а сега - по канал StarTv. Всичко върви чудесно! Това за нас е възможност да натрупаме огромен опит, тъй като да се снимаме в ежедневен сериал не е лесно.

Споменахте, че сте участвали в сериалите, които се излъчват ежедневно и веднъж седмично. Ако трябва да се сравняват, можете ли да кажете кои са техните предимства и недостатъци

Еркан: Първо, ние нямаме време за социален живот. В ежеседседмичните сериали графикът на работа не е толкова натоварен. В сравнение с ежедневните, те имат повече почивни дни и по-малко работни часове. В тези сериали моята роля не беше главна и мисля, че затова ми беше по-леко. Не мисля, че на тези, които играят главната роля в ежеседмичните сериали им е лесно. Те сигурно също имат натоварен работен график. Когато започнах да снимам ежедневен сериал, ми казаха, че това ще бъде огромен опит за мен, и в действителност стана така. Сега, ако ни дадат камера в ръцете, ще започнем да режисираме. Шегуваме се между нас по този повод. От режисурата до постановката, ние изучихме всичко от А до Я. Това, което не бих научил в ежеседмичната серия, дори да се снимам години, сега, само за един сезон може да научите всичко. Това е огромен плюс за нас. В бъдеще, ако участваме в ежеседмични сериали, ще бъде много по-леко.
 
Искате да кажете, че пред камерата и зад камерата сте получили много знания и можете да се занимавате с режисура?

Еркан: Понякога се чудим по този повод с режисьора. И аз, и Хазал, в много случаи се съветваме със снимачните екипи, можем да обсъдим някоя сцена дали да се направи така или не. Заедно с ръководството и режисьора правим поправки и продължаваме. По повод режисурата, Хазал е по - уверена. Тя обръща повече внимание на тези неща. Тя възприема открито всичко, не само актьорската игра, а работата на режисьора, помощник режисьор, продуцент, снимачна група. Много подробно следим за всичко.

Можем ли да кажем, че актьорите, които снимат ежеседмични сериали, работят по-малко от тези, които участват в ежедневни сериали?

Еркан: Всъщност в тази област няма лека работа. Ако кажем, че се изморяваме повече, това ще бъде несправедливо към актьорите, които участват в ежеседмични сериали. И ежедневният, и ежеседмичният сериал е работа на целия екип. За никого - от този, който разнася чай, до режисьора, не може да се каже, че работата му е по - сложна. Всички много се изморяват. И в ежеседмичните сериали всички също се изморяват, както и в ежедневните. Но, както казах преди малко, мисля, че ежедневните серии, сравнени с ежеседмичните, се заснемат с по-висока скорост на работа.

"НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ" СТАНА ГОЛЯМ ТРАМПЛИН ЗА НАС

Вие сте били познато лице и преди сериала "Назови ме по име". Но с него вие постигнахте много като актьор и доказвате себе си. Какво друго ви донесе този сериал?

Еркан: Както казах в началото, имахме съмнения по този проект. Но всъщност ние направихме верен избор. От един момент се пренесохме на друг. И преди сме имали проекти, но нашите имена не бяха толкова популярни. "Назови ме по име" се превърна в трамплин за нас. Надявам се да продължа с това темпо.


ТОВА, КОЕТО АЗ НАУЧИХ ЗА ЕДНА ГОДИНА, В ЕЖЕДНЕВНИТЕ СЕРИАЛИ СЕ УЧИ ЗА 2-3 ГОДИНИ

Г-жо Хазал, как започна твоят път на актриса? Може ли да ни разкажете, като започнете от 2015 г. с конкурса "Мис Турция"?


Хазал: Сериалът "Назови ме по име" е моят първи проект. На 20 години аз спечелих 3 място в конкурса "Мис Турция". Сега съм на 22 години. И аз направих първата си стъпка в актьорската кариера със сериала "Назови ме по име". Цялата наша агенция се състои от красавици в конкурса "Мис Турция". Ето защо ние се съмнявахме по повод този ежедневен сериал. Но Ясин Сой ми каза, че тази работа ще бъде чудесен опит за мен. Тъй като аз нищо не знаех. Какво е това камера, как трябва да се гледа в камерата, как трябва да играя, какво е това снимачна група, какво правят те, нямах никакво понятие. Защото това е ежедневен сериал, той се снима много бързо. И тъй като имаме много сцени, всеки ден трябваше да бъдем на снимачната площадка. Снимаме всякакви различни сцени. Дават ни сценария за 5 серии напред. Във всяка сцена има различни чувства, различни действия, различни акценти. Всичко това го отработихме. Първата година наистина заснехме много сцени, много работихме. Това, което научих за една година, в ежеседмичните сериали се учи за 2-3 години. Това разбира се, е свързано и с нашата упоритост. Аз наистина много се старая, вземам всичко присърце. Като актьор започнах от нулата. Разбира се, в началото ми беше трудно. Живеех в Измир, преместих се в Истанбул заради сериала. Целият ми живот се промени.

След като станахте трета в конкурса "Мис Турция", какви бяха Вашите очаквания за живота ви? Мислила ли сте, че за толкова кратко време ще постигнете всичко това?

Хазал: Не съм мислила за това, не съм го планирала. Всъщност странно беше, че участвах в този конкурс "Мис Турция". Това стана благодарение на интереса на една моя близка приятелка. Явих се, одобриха ме, участвах и заех третото място.

АЗ ПОСТИГНАХ ГОЛЯМ УСПЕХ СЪС СЕРИАЛА "НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ"

Всъщност в последно време за вас казват, че сте внесли нещо ново в този конкурс "Мис Турция". Вие сте единствената, която заема трето място с ръст 168 см, нали така?

Хазал: До 2015 г. това не се случвало. Помня само Гизем Караджа. Нейният ръст беше някъде 169 см, а тя беше заела второ място. Всъщност аз изобщо не очаквах да се класирам, заради ниския си ръст, но ме избраха и постигнах това. В този момент съм много доволна от живота си. Радвам се, че участвах. Защото благодарение на "Мис Турция", аз достигнах до тук. Ако не бях участвал в конкурса "Мис Турция", сега щях да съм в Измир, щях да продължа да живея предишния си живот. Всичко стана много внезапно. И след това постигнах голям успех с "Назови ме по име".

ЖИВОТЪТ НИ СТАНА ПО-ЛЕК, СЛЕД КАТО ЗАПОЧНАХМЕ ДА СЕ СРЕЩАМЕ

Може да се каже, че сериалът "Назови ме по име" напълно промени живота ви. Защото благодарение на него, вие сте открили истинската любов. Как започнаха вашите отношения с Еркан Мерич, как се появяват и как се развива тази любов?

Хазал: В началото на сериала работихме и ни беше много трудно. Поради това, че сме главните актьори, имаме много общи сцени, в които сме заедно, на едно и също място, преживяваме едни и същи емоции и работейки общо 20 часа заедно, започваме да гледаме по един и същи начин на нещата, които обичаме. Отначало бяхме само приятели, разбирахме се чудесно. С времето, между нас възникнаха други, прекрасни чувства и сега сме много щастливи.

Еркан: Ние забелязахме, че имаме много общо между нас. Забелязахме, че харесваме едни и същи неща. Разговаряли сме за това. Но тази истина "сериалната любов стана реална", след известно време може да стане истина за някои актьори. Ние постоянно сме заедно, по 15-20 часа гледаме някого в очите, преживяваме героите, които играем. И може би действително героят оказва влияние и се появява някакви искра. Сценарият също влияе, мисля, че времето, което прекарвате заедно оказва влияние. Героите започват да се привличат.

Какви качества харесвате един в друг?

Еркан: Хазал е много скромна. И в сериала изпълнява ролята си естествено и просто. И в живота Хазал е такава. Аз също съм спокоен човек. Не знам всичко за живота на Хазал в Измир, но тя е спокоен човек. И тук е такава. Аз например, съм човек, който обича тишината. Забелязвам това и в Хазал. Имаме много общи черти. Например, когато на снимачната площадка стане много шумно, веднага се поглеждаме и искаме да избягаме от там, както аз, така и тя ... Тоест, когато човек се сблъсква с такива съвпадения, започва да се вглежда в другия. Ние харесваме едни и същи неща, еднакво реагираме в различни ситуации.

Хазал: Нашата работа и без това е трудна. Както знаете, в този сектор работата е много тежка. Това е първата ми работа и психически аз много се изморявам. Но всъщност, когато сме заедно, по-лесно се справяме с живота. Ние започнахме да получаваме по-голямо удоволствие от работата. Заедно учим репликите си, стараем се да прекараме повече време заедно. Мисля, че това се отразява добре на работата ни.

НИЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОБЯВЯВАМЕ ТУК - ХАЗЕР СЪЩЕСТВУВА

Може ли да кажем, че любовта от сериала ви е повлияла?

Еркан: Нашите зрители създадоха група, която нарекоха "ХазЕр". И постоянно ни питат: съществува ли "ХазЕр"? Да, ние първо обявяваме тук, че "ХазЕр" съществува! Те са забелязали химията между нас, непрекъснато ни пишеха, изпращаха ни съобщения, коментираха. Значи и те смятат, че си подхождаме. В мислите си нашите фенове отдавна са ни свързвали заедно.

ЕРКАН Е МНОГО СЪСТРАДАТЕЛЕН И ДОБРОЖЕЛАТЕЛЕН ЧОВЕК

Кое качество най-много ви впечатлява в Еркан?

Хазал: Еркан е много състрадателен и много доброжелателен човек. Винаги е готов да помогне. В този период имах нужда от помощ и той много ми помогна. Когато се появих в този кръг, всичко беше ново за мен. И аз естествено, започнах да наблюдавам всички, кой с какво се занимава. По този начин опознавате хората най-добре. И Еркан има много качества, които ми харесаха. Той винаги всичко решава. Ако нещо се случи или трябва да се направи, той винаги е готов да помогне. Аз никога не се притеснявам, защото знам, че той ще реши. Всъщност това е много важно.

НИЕ С УДОВОЛСТВИЕ ПРЕКАРВАМЕ ВРЕМЕТО СИ ЗАЕДНО

Имате ли планове за бъдещето, касаещи вашите отношения?

Еркан: Няма още една година от началото на нашите отношения. Всичко с времето си. Ние не знаем, какво ще ни поднесе съдбата. Но на този етап нямаме никакви проблеми. Много сме щастливи, с удоволствие прекарваме времето си заедно. Споделяме проблемите си, заедно се смеем, заедно преживяваме огорченията.
Сега при нас всичко е чудесно и да се говори за бъдещето още е рано.

Г-жо Хазал, Вие много бързо влязохте в тази област, имате прекрасно излъчване (енергия) и намерихте своято любов. Какви са вашите очаквания за бъдещето?

Хазал: Първите 5-6 месеца, когато започнах снимките на сериала, аз постоянно повтарях, че искам да се върна в Измир. Всъщност дълбоко в душата си чувствах, че ми липсва живота, който водех там. Но после преодолях този момент. Но в началото не можех да се примиря. Като че ли това за мен беше един временен период, който ще мине, все едно съм отишла на лагер и скоро ще се върна. Сега вече се примирих. Живея в Истанбул, работя тук. На този етап животът ми влезе в релси. Тъй като всичко се случва много бързо, нямам време за преминаване на обучение - нито курсове по дикция и изработване на речта, нито уроци по пеене, нито уроци по постановка на гласа, нито по актьорско майсторство, нищо. Но обучението е задължително, тъй като е необходимо актьорът да е уверен в себе си. Аз мога да получа друга роля в друг проект. Вече 1,5 години играя ролята на Зехра. Вярвам, че изпълнявам ролята на Зехра достатъчно уверено. Тъй като познавам Зехра, знам как тя ще реагира, какво ще направи. Ние разбира се, имаме време да опознаем нашите герои. И тъй като аз бях нова, този период за мен продължи малко повече. Но сега, независимо дали ще продължа да се снимам в този или друг проект, смятам, че трябва задължително да продължавам да се обучавам. Чувствам се неподготвена. Може би това не се забелязва много. Може би ви харесва, когато гледате, но аз дълбоко в душата си чувствам, че съм неподготвена. И затова трябва да получавам нужното образование. Първо, заради собствената си увереност, за да постигна това, което искам. Защото на този етап, искам да продължа да се занимавам с тази работа. И след като ще продължа да се занимавам с това, трябва да направя всичко, което е нужно. Аз изучих математиката в тази работа, т. е. това, което става пред камерата. Както вече казах, актьорското майсторство усъвършенствам благодарение на Зехра. Сега мога да получа абсолютно противоположна роля или нещо абсолютно различно. В такъв случай не искам да губя кураж.

Еркан: Образованието наистина е много важно. Но и практиката също е много важна. Тоест, не може без тези два основни фактора. Когато имаш необходимото обучение и излезеш на сцената, знаеш теорията, но как стават нещата на практика ти не знаеш. Можеш да се научиш на практика. Това може да се нарече школа. Да се ​​намирате пред камерата, да бъдете на екрана, да заснемате всеки ден нова серия, да работите с различни режиьори, това също е част от обучението. Както карането на кола ...

Всички знаменитости имат фенове. Вие също имате огромно количество фенове, но вашите се различават от другите. Те са много активни и много привързани към вас. Ще ни разкажете ли нещо за това?

Еркан: Ние навсякъде говорим за това и пред екраните сме казвали. Имаме специален диалог с нашите фенове. Те наистина ни смятат за част от своето семейство. Младите виждат в мен брат, майките и бащите виждат в мен син. Има хора, които идват на снимачната площадка и държат много малки деца в ръцете си, или със своите съпрузи. Ние много ценим всички. Те са почувствали нашата химия, енергията и нашето топло отношение към тях. Ние ги смятаме за част от нашето семейство, както и те нас. Радваме се, че се получава така!

Хазал: Аз мисля, че този сериал получи голям тласък, благодарение на искреността. Искреността по време на снимките, искреността по отношение на феновете, искреността между феновете ... Нашите фенове създадоха обща национална група в Whatsapp. Те са от различни градове и там общуват, уговарят се и се срещат на определени места. Може би ние сме причина за това. Но ние знаем, че са създали много дружески отношения.

Еркан: Понякога, по време на нашите включвания на живо, питат кои са любимите ни ястия. Аз казвам, че обичам лозови сарми, зелеви сарми. И по време на нашите почивки виждаме, че идват хора и ни носят лозови сарми, баници, баклави, кафе, дори фъстъци, всичко премислено до детайли. Тези дни една жена, наш фен пристигнала от Германия. Те толкова внимателно ни гледат ..., държеше в ръцете си една тетрадка, искаше да поздрави някого. Отвори тетрадката и видях, че там са написани имената на всички, от сценариста до режисьора, тя беше готова да се срещне с тях. Не знам, може би искаше да променят нещо в сценария, или да повлияе на това. Друга жена, наш фен искаше първо да се снима с мен, купила си билет и пристигнала от Америка. Има хора, които пристигат от Германия, Азербайджан. Феновете са толкова силни, че оказват невероятен натиск на тв канала, на нас, и на продуцентите. Стараят се да станат причина за нещо прекрасно и за нас, и за себе си. Тоест, аз мисля, че нашите фенове оказват голямо влияние върху доста неща.

А Вие имате ли някакви странни случки с фенове, г-жо Хазал?

Хазал: Понякога се случват смешни ситуации. Аз много ги обичам всички, някои са много мили. Понякога ние снимаме на други места, например в Бейкоз или например по крайбрежието на Картал. Веднъж, по време на снимките, при мен дойдоха мъж и жена и помолиха да се снимат с мен. След тях дойде друг мъж и помоли да се снима с мен. Той нямаше телефон, поиска от някой, направихме снимка и той си тръгна. И сега, има снимка с мен някъде, но никой не знае къде. Случват се такива смешни неща.

Еркан: Тези дни пристигна един човек от Мардин. Той каза, че много ни обича, искал да се включа в директно видео. Когато звънихме, видяхме 50-60 човека. Те бяха сложили огромен телевизор, за да гледат заедно сериала с видеопроектор.
Превод: Гали

ЕРКАН МЕРИЧ и ХАЗАЛ СУБАШЪ в предаването на МЕСУТ ЯР и в други телевизионни репортажи
АРХИВ: ТЕМА 1  ТЕМА 2 ТЕМА 3 ТЕМА 4 ТЕМА 5 ТЕМА 6 ТЕМА 7 ТЕМА 8# 1
 • Мнения: 1 344
Добро юлско утро,момичета!За мен 1 юли е свързан с Джулая и винаги съм си мечтала да посрещам утрото край морето.Правила съм го само преди доооста години...Затова още повече се радвам,че точно днес Лучи направи новата ни чудесна темичка...Дано имаме повод за хубави писания,за да я изпишем по-бързичко...Благодаря,Лучи!Желая ви всеки ден да започва с усмивка и да имате радостни ,щастливи и незабравими мигове !

# 2
 • Мнения: 17 792
Привет!
Благодаря, Вили! Flowers Bouquet И предната тема съм публикувала на 1 юли, преди една година Blush На мен също този ден ми е любим - и заради спомените, и заради настроението. Виждала съм безброй морски изгреви, но нито един не може да се сравни с изгрева в първото юлско утро Nature SunriseТози колаж е горе на корицата на темата, всъщност част от него. Толкова позволява новата версия на бгмама. Клипчета там вече не могат да се слагат SadОпитвах и с други, може би 20 на брой - все същото, даже по - зле - виждат се само очите и устите им.Исках да са Йомер и Зехра, а не Хазал и Еркан. Нали героите и сериалът ни събраха тук. И въобще създаването на нова тема сега е кошмар, без преувеличение. Но няма да започвам с оплаквания. Grin

Да пожелаем на Хазал и Еркан нови роли и успех във всичко, което правят! Hands Pray

Роси, такъв е животът - поднася ни всякакви изненади. Wink Хазал така е решила. Аз съм много далеч от онази категория "фенове", които "женят/омъжват" любими актьори/актриси по собствен избор или ги "развеждат", защото не понасят избора им. Изумявам се като чета от възрастни хора - "много си подхождат". Rolling Eyes Сякаш не говорят за жив човек, а за картина, която ще участва в изложба и трябва да пасне на интериора.

# 3
 • Мнения: 11
Здравей Лучия, благодаря ти за старанието. Ти вършиш прекрасна работа и аз много се радвам, че има хора като теб. Всеки може да си пише каквото си иска и където иска, но това което правиш ти е много отговорно и смислено. Аз те поздравявам за това. 
Честит 1-ви юли и от мен. Много щастие, здраве и много радостни летни дни на всички.

# 4
 • Мнения: 770
+                   Привет и от мен в Новата тема!


     Лучия!Огромно благодаря!Както винаги темата е прекрасна!Искрено се надявам да я изпишем
с много любов и с много хубави проекти на наште любимци!Пожеланията на другите пишещи,са и мои.
Нека винаги да бъдем активни както днес! Още веднаж БЛАГОДАРЯ !
              За теб
     
   
   
     
   

    

# 5
 • Мнения: 17 792
Само да сме здрави, ще я изпишем Smile
Роси Flowers Hibiscus, Вера Flowers Hibiscus, благодаря! Flowers Hibiscus Няма да се отказваме Wink Въпреки че когато направих първата тема, не знаех нищо за Еркан и Хазал, нито за миг не съм съжалявала. Защото те ни подариха много хубави емоции с Йомер и Зехра и никой не може да ни ги отнеме.

От Ръзаи от ХазалОт Еркан имаме цял албум и клипче Smile

https://www.instagram.com/p/CCG0SYQjNB-/

И от Фатош клипче - Bal е с нова лятна прическа. Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/CCG9yVFJl9K/

Поздрав за всички фенове на ЗехОм. Не съм запазила клипчето, което беше корица на предната тема, а след прехвърлянето в новата бгмама, изчезна. Още го търся, а и заглавието не помня. В youtube видеата с тях са отчайващ брой - хиляди. Много го харесвам, музикалният фон е турска песен. Ако някой случайно го е съхранил, моля да го сложи в темата.


# 6
 • Мнения: 1 344
Тръпки ме побиват след този клип...И музиката ,и моментите ,и играта на Хазал и Еркан....Ще потърся после клипа..,за който казваш ,Лучи..
  Ама като сме захванали с индийска музика,друг такъв клип,с много харесвана от мен песен.Тази песен ли имаш предвид? Това е мой клип....Но беше качен друг ,с тази песен,нали?

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 12:12 от Виолета Цветанова_563417

# 7
 • Мнения: 17 792
Привет!
Вили, мисля, че тази е песента, а в началото на видеото е албум, който се разгръща и на първите страници е снимката от колието на майката на Зехра - същата като картината от художник...
Дано да го намериш, остана само в двете теми да го търся - 7 и 8, но ще те изчакам за резултат. Мазол на ръката ще си направя. Модераторка ми каза, че и те вече не ги виждат.

От Хазал

От Еркан е клипче, сутрешно, познато Smilehttps://www.instagram.com/p/CCIl1REDgah/

# 8
 • Мнения: 1 344
Емииии,не можах да го намеря...Съжалявам...


Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 20:24 от Виолета Цветанова_563417

# 9
 • Мнения: 17 792
Благодаря, Вили, не се притеснявай! Flowers Hibiscus Ще търся в темите.
От Еркан

# 10
 • Мнения: 1 344
Лучи,ако искаш да си разделим 7 и 8 тема при  търсенето...
И нови с Хазал...

# 11
 • Мнения: 17 792
Добро утро!
Вили, благодаря! Flowers Bouquet Писах ти ЛС.

Още една снимка от фотографа Джем ТалуПовтарям я в по - голям форматОбръснал се еПоздравяват някого за рожден ден

https://www.instagram.com/p/CCMUb7qpnZd/Не зная тези снимки откога са Flushed, не си ги спомням.

От Еркан

https://www.instagram.com/p/CCMoDzCJd3G/

# 12
 • Мнения: 770
+                   Привет!  

   Вили,  Лучи, благодаря за всичко споделено! Не се оправдавам,но "бабината" е
твърдо при мен и нямам много време /започнаха ремонт/.
   Малко са ми клиповете,но се оказа,че много от тях липсват /изтрити профили и др./
 Доколкото разбрах,поздравяват Гюлсун Онай/Ръза познава баща и/ и са били на концерт с нейно участие..
  Снимката на Хазал/от поста на Лучия/ е фотошоп /правят го много сполучливо/

   

   Revolving Hearts
 

                   Нашето лъвче

 

   Много харесвам този клип и най вече чудесната игра на Еркан.

https://vk.com/videos306039115?z=video230302407_456239057%2Fpl_306039115_-2

     Приятни почивни дни.    

# 13
 • Мнения: 17 792
Нови

От разходката ми из старите темиВера Joy, зная, че правят колажи, този е техен, но с фотошопа яко се вързах. Joy# 14
 • Мнения: 1 344
Здравейте,момичета..
https://twitter.com/i/status/979787393632006150
https://twitter.com/i/status/987283188224536576
Нова снимка на Хазал...

И нещо старо...

Хубав ден!

# 15
 • Мнения: 770
+              ПРИВЕТ !

        Благодаря за всичко публикувано  
     На всички минали в темата поздрав за световния ден на целувката.

              
                    

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 17:07 от 12345ds

# 16
 • Мнения: 17 792
Добро утро! Flowers Hibiscus
Вили, Вера, нямаме актуални целувки Smile
В неделя вечерта Еркан отговаряше на въпроси на фенове в ИГ и публикува тази снимкаКлипчета от серията сутрешно кафе и истанбулско пълнолуние.

https://www.instagram.com/p/CCQkFTapZ3x/

https://www.instagram.com/p/CCUM21zpJcP/

Преди неделя видях въпрос в коментарите за липсата на кактус на масата. Сред въпросите към него в неделя имаше два за кактуса. Името на Хазал не беше споменато в нито един въпрос. Някой спомня ли си историята на липсващия кактус?

# 17
 • Мнения: 17 792
От Хазал вчера,

от Еркан днесВ клипчетата се чува "Бодрум"

https://www.instagram.com/p/CCX75RalW1g/

# 18
 • Мнения: 770
+               ПРИВЕТ!  

  Групата,с която пътува Еркан е за Бодрум/навярно по работа/,но той остава в Измир от където е
приятелката му преди Хазал.Тя е танцьорка Снимката е от днес./старата любов ръжда не хваща/

    

Мамашките коментират,че семейството на Ръза има къща в Чешме и една от последните
снимки на Хазал е от верандата и.От там има и снимка на сестра му.

  

  

                  Ново от Хазал

  

   Един любопитен коментар от подругите по повод снимка на Дилън Чичек с режисьора:
   ((( Ако Хазал  си беше позволила такава снимка с някой от "Халка" или  от "Чукур"
   щеше да настъпи краят на света от мръсотията,която ще се излее върху нея.)))

  

      Лека и прохладна нощ!

# 19
 • Мнения: 17 792
Привет!
Вера, видях снимката с надпис Измир и някакви километри, но беше с въпросителен знак, та реших да не гадая, нали накрая ще разберем къде са пристигнали. Wink

Еркан показва хотела в Алачатъhttps://www.instagram.com/p/CCbeD88jZtK/

https://www.instagram.com/p/CCbTYB5Dat5/От Хазал и Ръза

Последна редакция: пт, 10 юли 2020, 00:20 от LU4IQ

# 20
 • Мнения: 770
+                 ПРИВЕТ!

     Лучия, благодаря за всичко публикувано!Мола за извинение,че допълвам някои неща,
но нали съм "Мара подробната",та и днес продължавам.
Напоследък Хазал ни радва всеки ден с нови и чудесни снимки.От публикацията ти  от последната снимка
Ръза е с фотографа на "Чукур"/ Синан Йозтурк това подсказва,че снимките са направени професионално/.Понеже са от много места,които ни показаха,ме навежда на мисълта,че са 2 или 3 в едно,но за сега се въздържам от коментар.

     

   Дамата,която зимата правеше снимки на Еркан пред някакви старини/близка на семейството
на Месут Яр/,живее в Алачати и съпругът и е  седналия на снимката с тримата--Озан Зейбек спортен
журналист/така пишат мамашките/

       
 
       
 

          С този колаж пожелавам на всички минали през темата прекрасни почивни дни!

         

     

         

# 21
 • Мнения: 1 344
Цитат
Понеже са от много места,които ни показаха,ме навежда на мисълта,че са 2 или 3 в едно,но за сега се въздържам от коментар.
Вера,не те разбрах...Какво значи двама или трима в едно?

# 22
 • Мнения: 17 792
Привет!
Чуди се да яде ли да не яде ли след като в Мерсин свалил пет кг. JoyВера, допълвай Hands Plus1, аз почти само в ИГ гледам.
Вили, в смисъл, че е бил с тях. Мисля, че само последните снимки на Хазал от винарната може да са негови.

# 23
 • Мнения: 770
+            Вили,извиявай,че не обяснявам както трябва.
И тримата/фотографа,Хазал и Ръза  работят в заснемането на "Чукур" Може да правят някакви снимки за
сериала и съчетават първо работа и второ почивка .2 в 1..
Чешме и Алачати са  плажните курорти на Измир,аУрла от където е вчерашната снимка на Хазал е
 и винарната му.Знам,че и двамата са от Измир и може би от местен патриотизъм отново ги
 посещават и показват/това е мое мнение/.На  почивка са--съчетание 3 в 1...

      
  
      
  

          

# 24
 • Мнения: 17 792
Вера, и аз само донякъде съм разбрала, за реклама на родния край не се сетих Smile. Снимките на "Чукур" започват през следващата седмица - май пропуснах да кажа.

Все пак е ял и сега съжалява, затова гледа лошо Joy# 25
 • Мнения: 52
Здравейте,
Нова снимка - слънчева и гореща Stuck Out Tongue Winking Eye

# 26
 • Мнения: 11
Здравейте и от мен ,  всички сте много
 активни. Лучия ти си супер. Благодаря ви.
Тук става въпрос за нов проект на Еркан,  за който са чакали 2 г. ,но подробности не разбрах.

# 27
 • Мнения: 17 792
Привет!

Роси, ако не публикувам нещо веднага щом го видя, после се случва да забравя.

От вчера - с Месут Яр - рускините са писали, че четат за откриването/отварянето на тази Приказна градина. На твоята снимка е същият вестник, а мъжът с него е автор във вестника. Никъде нищо не открих за нов проект, нито превод. Търсила съм и в коментарите.

https://www.instagram.com/p/CCgK6KYpkNv/и с приятелиhttps://www.instagram.com/p/CCgB7mCpPI3/

Още клипчета от днес

https://www.instagram.com/p/CCgRjKkpvDf/https://www.instagram.com/p/CCgbvqEp4Lu/https://www.instagram.com/p/CCgb24wpP8F/Поздрав с една любима песен на Фатош


# 28
 • Мнения: 11
Здравей Лучия,  благодаря ти много, може би аз не съм разбрала правилно, но червения надпис на снимката в буквален превод е "Ще говоря за новата поредица на Еркан Мерич", а в коментара под снимката пише нещо подобно .

# 29
 • Мнения: 17 792
Здравей Лучия,  благодаря ти много, може би аз не съм разбрала правилно, но червения надпис на снимката в буквален превод е "Ще говоря за новата поредица на Еркан Мерич", а в коментара под снимката пише нещо подобно .

Да, Роси, и коментара в ИГ видях, но друга информация засега няма.

# 30
 • Мнения: 52
Добро утро! Grinning

# 31
 • Мнения: 770
+              ПРИВЕТ !

   Лучия, Роси, snimi  чудесни сте! 

     Където е Еркан,е винаги весело!

   https://vk.com/dizimaniaask?z=video83899466_456240409%2F07603669 … l_wall_-137006963

  https://vk.com/dizimaniaask?z=video83899466_456240408%2Fc6d566de … l_wall_-137006963

            От Хазал

 

         От последното интервю на Хазал и Ръза

 
Скрит текст:
Послушали классическую музыку, к тому же и Вы подошли к нам вовремя. Рыза говорит,что пришли на концерт классической музыки после длительного времени отсидки дома из-за пандемии, как и весь народ. Надеюсь,что очень скоро начнутся и представления в театрах с действиями актёров. Было очень приятно слушать классическую музыку, получить удовольствие. Было очень хорошо, тем более был последний день концерта, хорошо, что пришли.
- Чья была идея программы Детокс? Не скучно было?
- Моя была идея. Нет, не скучно было, было, наоборот замечательно. Я и раньше пользовался этой программой. Пошло на пользу, тем более, сегодня последний день программы, будем дальше работать над собой. Кстати, мой голос слышен? Ты тогда видел меня без маски.
- Может снимете маски? Нет, не будем снимать их.
- Вы хорошо выглядите, форма восстанавливается, кажется. Да, продолжаю заниматься спортом, мы актеры должны соответствовать той форме, которая необходима для того или иного проекта и не имеем права расстраивать своих поклонников.
- Хазал, теперь хочу с тобой поговорить. Как провели период пандемии?
- Хорошо провели те времена. Конечно, очень жаль, что пришлось пережить такой период, тем более есть жертвы этой пандемии. Но старались защищаться всеми средствами, сейчас у нас всё хорошо.
- Рыза, кормила меня хорошо.
Всю еду готовила Хазал, готовит прекрасно, но вины в том, что я набрал лишние кг ее нет, это я не смог устоять перед такой вкусности, ел сверх нормы.
- До программы Детокс сколько кг прибавили в весе?
- 6 кг. Сейчас я выполняю программу для восстановления формы, занимаюсь спортом, конечно буду продолжать и дальше.
- Есть ли проблема при выполнении режима Детокс?
- Нет. Хорошо, что я начал работу по программе Детокс, в принципе я и раньше занимался, поэтому нет проблем. Я начал курить с 35 лет, но бросил эту привычку и Хазал бросила курить. Так ведь.
- Да, это так.
- Да, это правильное решение.
- По поводу еды говорили.
- Да, мы можем позволить себе то, что нужно для содержания формы, вовремя ограничивать себя в еде, в конце концов еда это вопрос здоровья.
- Хорошо, что я вас встретил в Бодруме у вас всё в порядке. Как проходит ваш отдых?
- Хазал. Да, у нас все в порядке. Отдых проходит замечательно, посмотрим, что дальше будет.
- Рыза

         

# 32
 • Мнения: 17 792
Привет!
Вера, благодаря за превода! Flowers BouquetКлипчето е от снощната веселба

https://www.instagram.com/p/CCiLa-LFXew/

# 33
# 34
 • Мнения: 52
Привет, Nature High Brightness
Тъй като не мога да качвам клипчета,  ето един колаж, който  обобщава най-новото качено от Еркан  Grinning

Останалите нови неща - от по-можещите Blush

Последна редакция: вт, 14 юли 2020, 21:30 от Snimi

# 35
 • Мнения: 17 792
Привет!
Snimi, благодаря! Flowers Bouquet Клипчета тук се слагат по - лесно от снимки - отваряш го в отделен прозорец, копираш адреса от лентата на браузъра и го слагаш като връзка - с  третия бутон отдясно наляво.

https://www.instagram.com/p/CCoW30bpAcB/

Днес и двамата са щедри Wink# 36
 • Мнения: 52
LU4IQ Flowers Rose , благодаря за обяснението/ ще опитам/, но съм само с телефона в момента и определено всичко ми е трудно Blush

# 37
 • Мнения: 17 792
Привет!
От Хазал, Ръза и Еркан - някои, видимо от масата, са на диета Joy

https://www.instagram.com/p/CCq8kj3p2VC/Майката на Еркан днес /вече вчера/, е рожденичка. Да е жива и здрава!Последна редакция: чт, 16 юли 2020, 13:27 от LU4IQ

# 38
 • Мнения: 770
+                       ПРИВЕТ !

           Благодаря за всичко публикувано в темата!  

                    Днес от Еркан

      
 

            Хазал сред гилдията продържава с почивката
              
  

          Чукур се сдоби и с двама щастливи бащи и дъщеричките им--Марсел Кестендил и Асие Мемили

        
  
                  

          Отново добри отзиви за Хазал

      
Скрит текст:
Вот перевод:
Нынешним одним из имён, вскружившая голову поклонников, удивляющая своей красотой, считается Хазал Субаши. Актриса, которую увидели в сериале Чукур, в новом сезоне будет продолжать играть свою роль. Проводящая свой отдых вместе со своим возлюбленным Рыза Коджаоглу, делится своими различными фотографиями и улыбкой.
Телевизионная газета:
Айбюке Пусат, Хазал Субаши, Эсра Билгич и Аслы Бекироглу среди продолжающих свой отпуск знаменитостей. Актрисы делятся со своими подписчиками с помощью акций, сделанных в Инстаграме. Вот состояние известных красавиц с отдыха, отраженные в Инстаграме.
Знаменитая актриса Айбюке Пусат продолжает удивлять своих поклонников позами с отдыха. Она позировала на фоне пейзажа в своем черном купальнике, а подписчики в свое время высоко оценили ее красоту.
Одним из имён, которая привлекает внимание спокойным отдыхом, является Эсра Билгич. Известная актриса сыграла роль Сибель в сериале Рамо. Актриса продолжит сниматься в сериале и в новом сезоне. Но актриса остаётся на повестке дня с сериалом Возрождённый Эртугрул, который демонстрируется в странах мира.
Энергичная и радостная Аслы Бекироглу, сделала юмористическое сообщение с места отдыха. Это сообщение заставило своих новых подписчиков смеяться, потому что она поделилась фотографией, в платье в декольте задом на перед с запиской: "Я пытаюсь увидеть спину платья"
22
НравитсяПоказать список оценивших14 июл в 11:16Ответ

          

     Нещо ново от днес!Дано!!!

   https://vk.com/dizimaniaask?w=wall-137006963_567730

Последна редакция: пт, 17 юли 2020, 15:46 от 12345ds

# 39
 • Мнения: 17 792
Привет!

Ако някой не си спомня - Yusuf Ersin Başer е водещият на предаването  в youtube Gazozuna Muhabbet в което Еркан участва преди около две години.# 40
 • Мнения: 1 344
Здравейте,момичета! Еркан май се е обръснал,а?

Хубава вечер!

# 41
 • Мнения: 770
+               Отново привет в късните часове!

   Вили,Лу! Искрено се надявам снимките ви да са с продължение,особено втората на Лучия!
   Изненадана съм от това,което ще ви покажа:
                    От тази вечер /петък/
       " Ааау, Мерич со своей Эбру дайвингом занимается...молодец."😃

  

      

# 42
 • Мнения: 17 792
Привет!
Клипче с гмуркането на Еркан и Ебру, отпреди четири дни. Профилът ѝ е публичен, можете да разгледате снимките. Занимава се с хореография.

https://www.instagram.com/p/CClMXLNpOjg/

Много хубаво момиче, но мисля, че са само приятели. Той вече е в Истанбул.Вера, кое те изненада - че се гмуркат заедно или че изобщо се гмуркат? Smile

# 43
 • Мнения: 52
Здравейте  🤗

Някой да видял повече информация по темата 🤔

# 44
 • Мнения: 17 792
Привет!

От ХазалОще една /стара/ снимка от МахмутSnimi, не. Това в твоя пост е албански сайт, ето в турски - няма информация за сериала, а воденето на преговори не е информация. Ще има новина, ако приключат успешно. Затова и нищо не съм сложила в темата.А тук можете да видите каста на сериала, който се споменава в албанския сайт - "Sol Yanım - Моята лява страна". Снимките започват през м. август, а сценаристка е добре известната ни от "Една надежда стига" Мелис Дживелек. Има всякакви интерпретации за главните актьори - според това кои са им любимци/ки, затова слагам линка.

https://www.imdb.com/title/tt12687768/fullcredits?ref_=tt_cl_sm#cast

Сигурно си спомняте клеветите, че Каан Йълдъръм се бил развел заради Хазал - измислиха ги покрай общото им участие в "Халка". След развода Каан има нова връзка - с певицата Хадисе,а Езги - с Оулджан Енгин.

Сега в пресата има подобна история - на прицел са Ханде и Керем Бюрсин. Ханде и Мурат Далкълъч наистина са се разделили за втори път - тя е потвърдила, но причината едва ли е Керем.Цитат
Еще месяц назад турецкие СМИ сообщали о том, что летом состоится свадьба Ханде Эрчел и Мурата Далкылыча. Однако сейчас они же сообщают о расставании парочки. Так что же произошло и правда ли это?

По сообщению турецких СМИ Ханде Эрчел и Мурат Далкылыч, которые были вместе три года, расстались. И причиной их расставания стал Керем Бюрсин. Ничего сверхъестественного Керем не делал, просто выполнял свою работу, делился закадровыми фото и видео с партнершей, подогревая интерес к сериалу. Однако Далкылыч, который был неуверен в своих мужских чарах, подобное поведение взбесило и заставило бешено ревновать. Особенно ему не понравилась сцена поцелуя в первой серии сериала "Постучись в мою дверь." Ханде истерики возлюбленного терпеть не стала, и пара рассталась.

# 45
 • Мнения: 52
Така е,LU4IQ, новина за подписан договор /за сега, надявам се/ няма. Това  го видях днес, а преди три дни видях това https://www.instagram.com/p/CCp_DZ-jjan/?igshid=h15fy6j1vzou. Не разбирам и думичка турски, а автоматичния пренод е неразбираем за мен 🙃. Дано от отзи шум излезе добра новина . 🤞

# 46
 • Мнения: 17 792
Свободни разсъждения на Адолф. Илхан Шен напусна "Рамо", но няма да участва в "Sol Yanım", въпреки че преди седмица в рамките на ден такава информация се появи и веднага последва опровержение. Затова писах, че някои като чуят "водят се преговори", веднага правят колажите. Joy

От Еркан

# 47
 • Мнения: 770
+          ПРИВЕТ !

   Аз също не вярвам на този блогър и затова не публикувах информацията  му.
   
Скрит текст:

     Лучия!  Знам,че Еркан се занимава с гмуркане.Още от лятото когато Хазал се снимаше  като Елиф,
ни показваше клипчета,и дори и подари от морското дъно нещо екзотично..
   Изненадана съм от това,че такива снимки се правят след специална подготовка,още повече с жена.
Това е все пак мъжки спорт,а и Ебру е  от неговото минало./Той я следва от май след раздялата с Хазал/
Иска ми се да вярвам,че това са пробни снимки за бъдещ проект,а не приятелско приключение...
     
        Не спират фенските творения/докараха ги и на цвят/

     

          Приятни почивни дни!   

# 48
 • Мнения: 17 792
Привет!

От ХазалВера, може би подводните снимки се предлагат от клуб - Уур Гюнеш от Чукурова също се гмурка в Каш

https://www.instagram.com/p/CCtQ73KngUY/

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 00:23 от LU4IQ

# 49
 • Мнения: 770
+          ПРИВЕТ !

   Лучия ! Оказва се,че има много и различни клубове за морски развлечения под вода с всички подробности и екстри,стига да можеш да си го позволиш.

   Ето и коментар за последната снимка от поста ти
  " Какая странная любовь.. кавалер сидит и решает наверное глобальные вопросы..где же его влюбленный взгляд? сидят как брат с сестрой.."
    
Скрит текст:
Часто читаешь комментарии последнее время, что любви (судя по фото Хазал и Рыза) между ними не видно, что Хазал не любила ни того, ни этого, а лишь использует всех, и так далее.
Хочется спросить-а кто-то заявлял о любви? кто-то играл на камеру хитрыми красивыми глазами, когда журналисты задавали вопросы относительно отношений? Кто-то выходил с заявлением в программе ТВ о том, что они уже пара? Нет, ничего этого не было, никто не интригует зрителя. Люди встретились, сблизились, почувствовав что-то, что подтолкнуло их друг к другу. Им хорошо вместе, это видно. А что там с любовью, они разберутся в процессе. Главное, что сейчас, здесь, в этом месте, в этом моменте, им хорошо, они проводят вместе много времени, они изучают друг друга, будучи в реальной жизни, а не на съёмочной площадке, и это очень здорово, потому что можно побыть самим собой и увидеть вредные привычки друг друга, чтобы понимать, с чем придётся в дальнейшем жить или бороться😜 Хотя о чем это я, о каком дальнейшем, никто ещё пару не объявлял, помолвку не проводил. Так что до свадьбы дело ещё пока за высоким горами, не факт, что они о ней думают. Я не знаю, что происходило в душе Хазал в предыдущих отношениях, мы видели красивую верхушку айсберга, а под водой что было неизвестно. Говорят-от хорошего не уходят. Уходят, и от хороших, и от плохих, потому что каждый человек небезгрешен, каждый имеет белое и чёрное, вопрос чего больше и готов ли ты с этим смириться и жить. В любом случае, мы не узнаем правды распада пары Хазал и Эркан, но то, что обоим было это больно, было понятно всем поклонникам. И эта боль пройдёт до конца со временем, возможно благодаря новым отношениям, которые не обязательно приведут к браку, но помогут исцелению души. В фотографиях Хазал и Рыза мне нравится отсутствие пафоса. Я вижу , что людям комфортно и по барабану, что и кто скажет. Красиво смотреть на девушку рядом , ещё не значит по настоящему любить ее настолько сильно, что страшно причинить ей малейшую боль.
               

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 18:14 от 12345ds

# 50
 • Мнения: 52
Привет,

12345ds, според мен всяка връзка с голяма разлика във възрастта изглежда странно гледана отстрани. И поражда едни и същи коментари и въпроси. Ако участващите във връзката се чувстват щастливи и доволни, какво значение имат мислите на знайни и особено незнайни хора. Просто не трябва да им се обръща внимание.
По повод всякакви коментари много харесвам следното:
Изобщо не се притеснявам
какво мислят хората за мен. . .
Те, ако имаха акъл, щяха
да мислят за себе си. . .  Flowers Hibiscus

Последна редакция: пн, 20 юли 2020, 20:24 от Snimi

# 51
 • Мнения: 770
+               ПРИВЕТ !

     Snimi, благодаря за споделеното.

Ясно е защо съм в тази тема и следя всичко,което ни показват,защото ме вълнуват и
като творци,и като личности.Публикувах този коментар защото за мен точно правеше
съпоставка между двете връзки на Хазал,макар че до сега  не е обявила,че са двойка,
както беше с Еркан.С Ръза станаха близки в реала,а не на снимачната площадка.Заедно
са,всеки от тях е себе си,виждат лошите и хубавите си  навици за да преценят с какво
трябва да се живее в бъдеще.Красив беше върхът на айсберга" ХазЕр",но така и неразбрахме
какво е под водата,какво се случи--и двамата мълчат!!Не ми е по вкуса,че при
Ръза липсва патосът,с който бяхме свикнали благодарение на Еркан,но важното е Хазал
да е щастлива.Животът, изборът и са нейни ,уважавам,а не критикувам решенията и.
   Ръза  също  умее да се весели и забавлява.

   

 

 

 

     Лека и прохладна вечер!

# 52
 • Мнения: 17 792
Привет!
Още две снимки от общо три от Хазал. Третата е в поста на Вера.

Еркан поздрави Емре Марашлъ, който днес е рожденик, с тази стара снимка.Има и клипче.

https://www.instagram.com/p/CC8yc-SJflC/

# 53
 • Мнения: 17 792
От РъзаОнур Сайлак ще участва в новия сезон на "Чукур", а снимките ще започнат след Курбан Байрам. Очакваме премиерата през първата седмица на м. септември.

# 54
 • Мнения: 52
Привет Flowers Rose
Днес от Еркан# 55
 • Мнения: 770
+              ПРИВЕТ !

    Момичета!   Благодаря за всичко публикувано!

   Лучия, като видях следния колаж,се сетих за въпроса ти за кактуса.
Това,което знам е,че феновете на Хазал смятат кактусите за нейна слабост.Когато Еркан започна да
показва често масичката с кафе и чаша вода,неизменно имаше и саксия с кактус.Не знам защо,но се
коментираше,че е на Хазал/или го е забравила,или нарочно го е оставила/В зависимост от къде е снимано,
се виждаше и друг любим неин предмет--Фламинго.Напоследак ги няма и за това бяха питанията.
Ерко отговори,че саксията се е счупила,и ще я подмени,защото му е подарък от скъп за него човек.

   

     Нова от Еркан

 

   И нещо  от минали времена

   

   

      Времето до РД накъся.Дали ще имаме изненада?!?Дано не е както миналата година.....

   

     Да си влюбен и да обичаш едно и също ли е ???

 За занимавка  https://www.az-jenata.bg/a/2-intimno/33446-razlikite-mezhdu-tova … h-i-da-si-vluben/

   Приятна почивка!

# 56
# 57
 • Мнения: 770
+                     ПРИВЕТ !

               
         

           ПОВЕЧЕ КЪСМЕТ,УСПЕХ,РАДОСТ,ПОБЕДИ И МНОГО ЗДРАВЕ !   
                 
             Чудесен ден желая на всеки наминал в темата!

# 58
 • Мнения: 17 792
Еркан получи много поздравления и продължава да получава - от приятели и колеги - видях от Али Оуз Шенол - Мерт от "Назови ме по име". В линковете можете да разгледате част от тях - репостнати са от телефона му.

https://www.instagram.com/p/CDGbuDtDwI3/

https://www.instagram.com/p/CDGl4j9jV_3/

Най - после снимка без шапка и очила Smile. Вчера от новите нямаше нито една подобна.https://www.instagram.com/p/CDG2TjjJPT9/

Колажите и клипчетата са стотици, избрах само тези - от полските фенки,https://www.instagram.com/p/CDGy3KAJseT/

от арабските,

https://www.instagram.com/p/CDGlVdsJ652/

руските,турските,азербайджанските,испанските.

https://www.instagram.com/p/CDGaqHYpau5/

Има и много снимки на подаръци - фенове хранят бездомни животни.

Нова от Хазал

# 59
 • Мнения: 52
Привет Flowers Tulip
Честит рожден ден на Еркан! Да е здрав, успешен  и усмихнат! Smiley
Малко фенско творчество 

# 60
 • Мнения: 1 344
Здравейте,момичета!
Днес Еркан има празник,както и многобройните му фенове!
Да е жив,здрав,щастлив с любимите хора,да сбъдва мечтите си и в личен и в служебен план!

Честити му ,както винаги и Фатош с клипче..
https://vk.com/video-137006963_456259270?list=0a2a6e309dfd46e1ac

# 61
 • Мнения: 159
Добър ден!Прекрасни, красиви и талантливи.

# 62
 • Мнения: 52
Привет, Flowers Tulip
Много е тихо след празника. Thinking
Хубава и запомняща се вечер на всички Tropical Drink

# 63
 • Мнения: 17 792
Привет!
Вероятно с дрон е снимана компанията Smile - вдясно са Джейда Дювенджи и съпругът ѝ Бурак, вляво - Еркан Колчак Кьостендил и съпругата му Джансу, а Хазал и Ръза са в средата. Еркан е племенник на Бурак, а Джансу преди няколко дни роди - имат момченце Марсел.

От морската почивка

# 64
 • Мнения: 1 344
Здравейте,момичета...Значииии....първосигналната си реакция ще споделяя...Не че нещо,ама този Ръза не го видях да погледне влюбено Хазал,някак високомерен ми се струва,може и да изгарят от любов един към друг и сигурно е така,но покажи го ,бе човек...Ей на,казах си го,отдавна ме мъчи....
Не защото не е Еркан,повярвайте,просто мразя такива мъже в живота..Хайде,хубава вечер....И извинете ...Ама ми дойде много като видях  снимките ,качени от Лучи...

# 65
 • Мнения: 11
Здравейте, Вили напълно споделям твоето мнение. "Каквото и да е видяла" Хазал в него със сигурност не е любов. Не може така умело да я прикриват тази "любов" и двамата, та никой за не може да я забележи. А иначе си прекарват добре лятото в тази компания.

# 66
 • Мнения: 770
+                 ПРИВЕТ !  ]

     
             Благодаря на всички за споделено!   
 
Вили!Роси! Моето мнение е същото.Познавах Ръза  само като актьор.Това,което ни показва сега в реала,за мен е негов спектакъл само,че с не добре режисирана игра , неясен статут ..главна или поддържаща е ролята му.Чакам да обяви някой от тях дали са двойка или само  съжителстват заедно!?!?Пиша така,защото Хазал ни показа две противоположности.
От обгрижвана  и обградена с любов,сияеща..Сега е до колега по сериал  и  прекарва времето си с него ..
Радостно за мен е ,че и миналата година и сега Хазал ни показва много и красиви снимки от местата,където почива.Надявам се да продължи и в бъдеще.
     
                

# 67
 • Мнения: 17 792
Привет!

Разбирам нежеланието ви, но живеят заедно вече месеци и цяло лято са в неговата компания. WinkДнес видях тази снимка в телефона на Ръза - сложил е главата си на бедрото на Айше Баръм, която в неделя имаше рожден ден. Заведението Millarddining се намира в кв. Емирган. Айше е основателка и собственичка на мениджърската агенция ID İletişim, а Ръза ѝ е клиент.Била е в тяхната компания и в неделя - в средата се вижда част от главата ѝ.Тук се вижда по - добре.Клиенти на агенцията ѝ са много от най - известните турски актьори/актриси.

http://www.idiletisim.com.tr/en/actors

Кога е скочил Еркан с бънджи

https://www.instagram.com/p/CDLdJwTFLZ0/

# 68
 • Мнения: 52
Привет Flowers Tulip
Днес от Еркан

# 69
 • Мнения: 17 792
Привет!
Бирсен съобщава, че репетицията на 4-ти сезон на "Чукур" започва на 4-ти август, а снимките - между 5-ти и 10-ти август.
Честитка за рожден ден на приятелЗалесът от снощи в две клипчета от Ерканhttps://www.instagram.com/p/CDN72MKJkK_/

# 70
 • Мнения: 9
Здравейте!Не можах да се сдържа!!Следя темата от началото !Гледах филма няколко пъти !Много ги харесвах и не можах да остана безразлична !Напълно споделям всичко каквото сте написали ! Само искам да допълня,като гледах отношениета между Хазал и Еркан,а сега между Хазал и Ръза ,че на Хазал и трябва повече баща отколкото любим !В никакъв случай отношенията между Хазал и Ръза не са на влюбени по скоро на отегчени хора решили да не скучаят поединично,а да прекарват времето си заедно  !!!

# 71
 • Мнения: 17 792
Здравей, Di Petrova!
Това за бащата и аз съм си го мислила.
Отношенията им са каквито те ги искат. Няма как с Ръза /или когото и да е друг/ да са същите като с Еркан. Защото ако е искала същите, щеше да е с него. Wink

# 72
 • Мнения: 9
LU4IQ -Все си мисля колко ли Хазал трябва да е била  наранена за да заяви,че никога не е била влюбена и я интересува само кариерата!!! Кого се опитваше да заблуди ,та тя цялата сияеше докато беше с Еркан .може би само себе си !!!

# 73
 • Мнения: 770
+               ПРИВЕТ !
     Момичета! Благодаря за всичко споделено.
     Di Petrova, добре дошла при нас !

          Още снимки от днес

   

        От наш Ерденет младши/Б. Ардуч/.Вчера обявиха,а днес вече е факт.Да им е честито!

   

     
Скрит текст:

      Приятна вечер.  

# 74
 • Мнения: 9
12345ds Привет D !!!Благодаря !!!Много ми е приятно,че мога да коментирам с вас любима тема !

Последна редакция: ср, 29 юли 2020, 20:49 от Di Petrova 671780

# 75
 • Мнения: 17 792
Който следи Еркан в ИГ, може да го гледа в момента на живо в разговор с Barış Muslu.

# 76
 • Мнения: 17 792
Добро утро!
Имаше пост след моя, изчезна.
От предаването на живо в ИГКаан и Хадисе обявиха официално връзката си.

# 77
 • Мнения: 770
+                    ПРИВЕТ !

               Благодаря за всичко публикувано !  

                 Поздравления за празника им

                        От Хазал
          
    

     Еркан е качил само познати клипчета от дома си.
          
  

                 Приятни почивни дни !

          

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 18:43 от 12345ds

# 78
 • Мнения: 17 792
Привет!

Хазал и Ръза в актьорска компанияЕркан с Гьозде Фиданhttps://www.instagram.com/p/CDWZ2rSpr00/

# 79
 • Мнения: 9
Arkadaşlar-Приятели,така пише на снимката !Интересно при тях Пандемия няма ли?!     .....В един от многото ФБ профили на феновете на Еркан една от многобройните му почитателки беше написала,че Хазал го е напуснала заради безразборните му изневери,но те са много пристрастни и са склонни да преекспонират,,,,,,Но като гледам клипа,макар и много кратък ,съм склонна да повярвам ,че Еркан освен ,че е много красив и очарователен е и  много добър по характер затова му е много трудно да отказва на жените,които го харесват !!! Приятна,прохладна  вечер !!!

# 80
 • Мнения: 770
+               Отново  привет от мен макар и късно!

            Лу ,Di !    
Макар,че ще се повторя, познаваме нашите любимци само от това,което ни показват
.Сигурно имат и скрити неща,за които не знаем.Сега научавам,че Еркан се познава с Гьодзде още от 2009г.
Тогава тя печели 3-то място Мис Турция и я придружава на дефилета като модел.От тогава тя е влюбена
в него и го приема такъв какъвто е.Навярно са се срещали ,Хазал е разбрала,но му е прощавала многократно
докато чашата е преляла.

  

 

Предполагат,че Белла е подарък от нея,и тя има същата порода .Когато идваше  в дома на Еркан,
беше с друг и мислехме,че е приятелят и.Мамашките смятат,че нея нарича"цвете на очите ми".
Това,което съм видяла от публикуваното тази година както от дома му,така и от езерото в околностите,ми
изглежда доста свободна с държанието си,дори разглезена.Спомням си,че след раздялата Еркан беше казал,че свободата е хубаво нещо.Като хубав мъж е харесван и  се спрягаха различни имена--Бусе,Ебру/дори
скоро се гмуркаха/,Ханде и сигурно има и други .За това Еркан се показва с приятели,обича
свободата си и пази личните си забежки.Сега е в Кемер.
   Хазал на втората снимка е с театралната партньорка на Ръза.Чакам вече "Чукур"с надеждата,че
присъствието и на екрана,ще се увеличи/моя надежда за ползата от дългата почивка с колеги/.

  
              

# 81
 • Мнения: 17 792
Някои рускини измислят и пишат всякакви неща, сякаш не "познават" Еркан откогато и ние. Чак до котката му стигнаха. Измислиха куп версии за раздялата им като че ли лично са присъствали. Изумителна фантазия имат. Гадничко е да представят измислиците си като истина до която те единствени са се докопали.
Негова лична работа е с кого се е срещал и среща, нали. Все пак е мъж на 34 години.
Същото се отнася за Хазал. Тя разказа в интервю, че той има много приятели, познати и винаги е готов да помогне за решаване на проблем. Да, приятелите са да помагат при нужда.
Ръза също има много приятели - с 20-годишна кариера е нормално да познава буквално всички от сектора. И той е мъж с минало, далеч по - богато и разнообразно от миналото на Еркан. Сега за него мълчат. Както мълчаха за Еркан, докато беше с Хазал.

# 82
 • Мнения: 9
Здравейте, момичета -   D,   LU4IQ,  Благодаря за снимките и информацията!Прекрасен   август и на вас !  
   В   най- летния, жаркия и отпускарски месец пожелавам на всички : здраве, слънчеви и безгрижни дни и множество приятни емоции  !                    
  Искам да попитам знаете ли какво стана с летния сериал,за който  говори Еркан преди около два месеца?   Беше някаква романтична комедия и с Хазал имаха предложение да играят главните роли.Чакаше  се  съгласието на Хазал.Но май нещата спряха само на проекта !От тогава не съм срещала никава информация,пък и аз не знам турски и да е имало съм я пропуснала! А дали това не е летния романтичен сериал с Джан Яман и  Йозге Гюрел,"Мистър Грешен" ,който снимат сега и излъчват всяка петък вечер по турската телевизия ? И без това тази година в класацията  за най красив и секси турски актьор Джан измести Еркан !

# 83
 • Мнения: 9
Чета тази сутрин коментарите под снимките на Еркан и Гюзде  в ИГ Ето  някои от тях ::
nargisa.sahel: Ако се разменяте с тази коза, ние не го очаквахме от вас, забравете приятелството ни...
..mjmck6777 между жена и мъж, приятелството често се превръща във връзка.Еркан излъга феновете, че няма приятелка
.

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 13:14 от Di Petrova 671780

# 84
 • Мнения: 52
Привет, Flowers Tulip
Някой може ли да даде информация за включването на Еркан с Barış Muslu в Instagram.

# 85
 • Мнения: 770
+                        ПРИВЕТ !

               Благодаря ви момичета!
     Лучия, права си,че негово лично право е как да живее ,и че рускините много често си позволяват
 да го коментират,но определено Еркан им дава поводи с личните си публикации и то избирателно.
Например на 31 юли след обяд поздрави за празника с клипчета от дома си--празна люлка,самотно кафе,
празен хол/дори ми стана тягостно,че в този ден е без близките си и  без приятел/,а се оказа,че не е
така.Кого заблуждава--феновете или някого?Показа ни отново познатия  спектакъл...Още един пример
и спирам.В началото на пандемията приветсва,дори показа документа за дарение на огромно количество
спирт от фирмата на ....Сигурно имаше и още много дарения,но навярно за него не бяха интересни.Той е
публична личност и е наблюдаван/защо дава поводи за ненужни коментарии?/

     Продължавам да се изненадвам  от Ръза.Като артист с дълго годишен опит на сцената,не е ли видял
как се държат влюбените?Още повече,когато ти правят снимка,все пак заемаш определена поза,а той
гледа навсякъде другаде,но не на дамата до себе си.Особено  при интервюто след концерта си тръгна ,
така,като че ли беше сам и Хазал дори потичваше след него.Отново на една от последните снимки се е
подпрял на рамото и/моя колежка казваше"питам и отговор не искам"/

        

               Нова от Хазал

  

     Лека и прохладна вечер !    

Последна редакция: нд, 02 авг 2020, 19:57 от 12345ds

# 86
 • Мнения: 17 792
Привет!
Snimi, няма преводи на разговора Еркан - Баръш.
Di Petrova, ето за това говоря - как от това клипче решиха, че не са приятели, а гаджета.
От ЕрканНовата снимка в поста на Вера - Хазал е с Шюкран Овалъ, а вдясно на снимката с Ръза е съпругът ѝ ДжанерДругата двойка от компанията - Пънар и Емре също са приятели на Берг.Щом Хазал е с Ръза, нея не я притеснява къде и как той си слага ръката.

Вера, клипчето с Гьозде е от 1 август. На 31 юли може да е бил сам, а може и да не е бил.  Никой не е длъжен да показва компанията си, нали.
Не зная кой е дарил спирт, но според мен всеки е свободен да показва каквото реши, без да се интересува на кого ще се хареса и на кого не.

За мен е неприемливо не само публичните личности, а изобщо който и да е човек да живее според изискванията на анонимците в интернет. Никой няма право да диктува на никого нищо - нито медии, нито фенове, никой. Ние сме зрители, нищо повече. Не проумявам - как мога да имам претенции към хора, които не познавам лично. Не зная откъде се появи това собственическо чувство, което наблюдавам, все едно Еркан, Хазал, Ръза са малолетни деца и чакат турските фенове да им определят начина на живот. Обаче те не го правят, а живеят както им харесва и веднага се изсипват критики. Предполагам, че изобщо не четат коментарите или не им пука. Joy

# 87
 • Мнения: 1 344
Лучи,исках с последния си коментар да кажа,че би ми било приятно да видя Ръза по някакъв начин да покаже любовта си   и на нас, феновете на Хазал...Не е длъжен ,разбира се,вероятно я показва на Хазал,щом е до него,но да зарадва и нас,а и да "натрие" устите на тези,които не са за тяхната връзка.Ама....така де,техен си живот...
Еркан не го коментирам,изненадах се от коментар тук,че изневерявал и затова Хазал го оставила...
Да си живеят както искат,но все пак са публични личности и негативите по техния живот и мислене ще трябва да ги  изтърпяват...
Боооже,ама сякаш ми прочетоха мислите...ей такова нещо исках....

Дали да си върна думите обратно...Ха-ха

# 88
 • Мнения: 17 792
Вили, не си ли съгласна, че няколко снимки /на ден/ не показват целия живот 24/7, за да си правим каквито и да е изводи. Като се гледаха влюбено с Еркан, защо се разделиха. Не питам вас тук, а казвам, че за тях знаем толкова, колкото ни показват. И напълно погрешно пренасяме тези мигове от снимките върху останалата част от ежедневието им. А там има много повече от една прегръдка или един поглед. Същото се отнася и за клипчетата от 15-20 сек.В средата е Дамла СенбаркКойто не приема връзката им,  няма да я приеме, каквото и да покажат. Нали знаете как измислят и винаги имат готови отговори.

# 89
 • Мнения: 9
Здравейте момичета,Благодаря за снимките и коментарите!Пожелавам ви  късметлийски, изпълнен с безброй хубави неща Понеделник и още по-прекрасна и щастлива нова седмица!
 D,   LU4IQ -Много  харесвам вашите спорове (леки и елегантни),  и много обичам да ги чета! D-малко критична , LU4IQ-като майка орлица,разперила криле,някой   да не обиди  любимците  и,и бранеща свободата им !Естествено   и двете сте прави !  Но не  е ли точно това целта на тяхното държание, да бъдат в обсега на вниманието на зрителите ? !В Турция има скала на рейтинг на най обсъжданите и популярни актьори,която се отчита в  Twitter всяка седмица Няма значение коментарите дали ще са добри или лоши,важното е да ги има.Аз не съм толкова добра колкото вас и не мога да слагам тук снимки и клипчета за да ви ги покажа,но снимките и клипчетата в ИГ на Еркан и Гьозде,(а нейното държание    толкова свободно и фриволно само за приятелка),за да си направят изводите какви са им отношенията  тези, които са ги гледали!Та да си дойда на мисълта за феновете и тяхното отношение!Във всеки човек дълбоко в душата има една нежна струна,желанието за емоция и изживяване на щастие!В днешния забързан делник, в борбата за насъщния не всеки може да го изживее или да срещне подходящия  партньор с когото да го преживе Затова го преживяват чрез филмите!Пускат актьорите с филма  в домовете си и започват да ги приемат като част от семейството си и да преживяват с тях!А АСК  е много силен докосващ отношенията и бита сериал,прекрасни Еркан и Хазал,за да поискат приказката да продължава и да са разочаровани когато ги виждат разделени и с други !Накратко казано зрителят изживява себе си чрез тях!Четох някъде,че това е политика на Турция и тя финансира такива нискобюджетни сериали за да популяризира чрез тях държавата!А мен никой не е в състояние да ме убеди,като гледам снимките,че между Хазал и Ръза има любовни отношения,по скоро са  като близки отношения  на баща и дъщеря,отколкото на влюбени!В първият момент когато ги видях заедно и аз бях шокирана,  как са заедно и не можех да го повярвам!Бях много учудена на Хазал -  може да бъде с такъв мъж като Еркан,оставя го и  отива  при Ръза!Но като се замислих - може!Никъде в биографията на Хазал не се говори за баща,а само за амбициозна майка,която я е насочвала в кариера на модел и актриса!Тя няма опит с мъжете, излиза от университета и от обсега на мама,няма опит и в актьорската професия!Среща един зашеметяващо красив партньор и се вживява в ролята!Трудно е за едно младо момиче да се разграничи от отношенията в  сериала и  отношенията в живота,все пак две години снимат и живеят заедно далеч от другите и света!А Еркан е един красив плейбой,  разглезен  първо от майка си, после от жените,държащ на свободата си и живота, който е водил !Когато е свършил сериала и са се върнали към нормалния си живот,се е получило при Хазал това разочарование и е съвсем  нормална женска реакция да поиска някой като баща да и излекува раните ! Те ни показват един прекрасен светски живот,но не открехват завесата за истинските си чувства и преживявания, така че никой от нас не знае в действителност, какви са и какво изживяват!

Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 04:15 от Di Petrova 671780

# 90
 • Мнения: 29
О  най-накрая се успокоих.Добре че се появихте вие Ди Петрова и с вашия благ тон и аналитична мисъл успяхте да ми обясните политиката на нашата съседка по отношеншие на филмите които бълват, какъв е разглезения Еркана да не говориме за
 изоставеното от бащата и попаднало в ръцете на амбициозната майка момиченце. То не бяха обяснения за целте на рейтингите и най накрая ми се изясни защо три години аз си живея с един  един филм . Но и вие по някакъв начин сте  обсебена от този филм  нали.Като гледам кога сте писала горния ферман - по сред нощ. Доста сте се потрудила да ми обясните какво мислят ГГ какво ги мотивира да действат по един или друг начин. Само да ви кажа - аз
съм привърженик на Еркан. Хазал не ме вълнува. Тя търси буксир който да я издърпа в средите за които мечтае. Спокойна съм за нея -  мама ще й помогне.Чаоооооооооо

# 91
 • Мнения: 17 792
Добро утро! Flowers Hibiscus

Di Petrova, благодаря за разбирането! Ние не сме тук да се обиждаме, а да споделяме. Винаги има начин човек да изкаже мнението си за нещата, които не харесва, без да обижда актьори или останалите потребители, които са с различно мнение. Старая се да пиша само неща, които са достоверни, проверени.
Не мисля, че е задължително за един актьор постоянно да е в обсега на вниманието, но пък всеки е в правото си да реши дали да го прави и как. Рейтингите за най - обсъждан/а личност в мрежите най - често са резултат от фенски акции за трупане на брой туити, постинги с хаштаг името на актьор/актриса. Мисля, че нямат никакво значение нито за известността на някого, нито за кариерата му.

Мария, не разбирам защо се дразниш. Хазал и Еркан избраха пътищата си, разделиха се. А всяка раздяла води до нови познанства. Какво те ще донесат на единия и другия - отсега никой не знае. Хайде да не съдим хората за постъпки, които не ни харесват или преценяваме като неправилни. Всеки сам си носи последствията от грешките, които прави. Такъв е животът. Wink

От вчера

# 92
 • Мнения: 29
Лучи, здравей! Благодаря. Както казват съседите "добре че те има"„

# 93
 • Мнения: 770
+               

      Съжалявам,че бях откровена!Само допълвам"
            тема 8 стр.43 пост632 от 15 март т.г.
   

 
                   

# 94
 • Мнения: 17 792
Вера, видях постинга. Това се прави с големите дарители - малка реклама. И пример за други фирми - също да се включат. Снимките от феновете, които хранят бездомни животни са подарък на Еркан за рождения му ден. В историята си той сподели всички поздрави.

Скрит текст:
Берг миналата седмица обяви официално - ще рекламира в профила си в ИГ стоки на всяка фирма, която дари средства за болни деца. Защото от половин година се опитва да събере пари за лечението в САЩ на болно дете, но само феновете и приятелите не стигат. Затова се реши на подобна стъпка. Списъкът ѝ с болни деца, нуждаещи се от средства, стана доста дълъг. Няколко от колегите ѝ също го споделиха, но са по - активни в публикуването на лични снимки.

Di Petrova, как ще е остаряла темата - само преди месец е публикувана. Предната остаря - цяла година я писахме. Smile А сериозно - надявам се Хазал и Еркан да ни зарадват с нови роли.Последна редакция: пн, 03 авг 2020, 19:16 от LU4IQ

# 95
 • Мнения: 159
Добър вечер!
Ново от Хазал
красива както винаги

# 96
 • Мнения: 17 792
Привет!

От ЕрканВчера на плаж в Чешме с Беррак Тюзюнатач и Лейла Ферай

# 97
 • Мнения: 9
Добро утро !Излязох,но навика бил втора природа и сутрин докато си пия кафето пак  поглеждам  какво сте  постнали   (все пак цяла година съм с вас ),и пак не можах да се сдържа!Моля, четящите тук да не приемат мнението ми твърде лично- не е меродавно!
Ако разрешите,леко да Ви поправя за красотата на Хазал,сладка да ,но красива е малко далеч от  съвременните тенденции за естетическа красота!Направило ми е впечатление,че красивите турски актриси са слаби,но с     изсухлени задници и слаби къси крака,а на снимките даже видях на една от тях наченки на целулит!Гладуват,но не спортуват!А Хазал за да успее да си запази мястото за  красота трябва да се вземе в ръце и да поспортува! Никак не се учудвам,че Еркан-  естет, спортуващ ,световен модел за красота  е поглеждал настрани,когато е бил с нея!.И изобщо не вярвам вече,че между тях  може да се върне и да се получи нещо повече !Еркан в едно свое интервю беше казал,че ще приеме роля,само ако си партнира с Хазал !Струва ми се ,че той не харесва ролите,които му се предлагат и не иска да слезе от пиедестала на зрителската любов, създадена от сериала!.И в ИГ това,което показва не е истинско,а играе с почитателите си ,за да задържи вниманието им!
А днес е Преображение !!!Пожелавам ви светъл. вълшебен, щастлив, късметлийски, изпълнен с вяра и безброй хубави неща четвъртък !

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 06:32 от Di Petrova 671780

# 98
 • Мнения: 29
Добро утро Ди Петрова! Не излизай!  Хубаво е когато има някой  даже да провокира .А днес според мен си  почти в десятката.Е Хазал преди да се появи с Ръза  беше качила снимки от фитнеса.Тогава явно ходеше , но карантината сигурно й е попречила .Но истината е че крайниците са й дълги и вратлето също. Ди,   за Еркан  ми е приятно да  те слушам но защо си написала че е поглеждал настрани. Това не може да го направи нашето момче - ха ха ха.Поне аз така мисля, но никого не задължавам да ми вярва.                                 Лучи, не съм ти благодарила за новата тема, за времето което отделяш за нас .Огромно благодаря!  И за твоя такт и добронамереност  също.                                                                           Ди Петрова,  благодаря за хубавите пожелания на този ден и на всички момичета пишещи и само четящи  много здраве,  светъл чудесен ден ,   Всички пишете поне по малко и който може  - качвайте снимки така ще ни е по-весело. Благодаря

Последна редакция: чт, 06 авг 2020, 12:11 от Maria Veneva1544

# 99
 • Мнения: 17 792
Привет!
Хазал е при майка сиЕркан с Ибрахим Аслан, Гьозде Фидан и други приятели

# 100
 • Мнения: 9
ЛУЧИЯ - нищо от това,което съм написала не съм измислила !Съжалявам ,че се опитах да се пошегувам !Бъдете живи и здрави !

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 12:50 от Di Petrova 671780

# 101
 • Мнения: 17 792

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 13:22 от LU4IQ

# 102
 • Мнения: 770
+           
 

         Благодаря на всички за публикуваното !  

          
  

              
          
  

  

                

# 103
 • Мнения: 17 792
Привет!

От вчера - Хазал и Ръза с компания в АлачатъOт днес

Еркан е на яхта, но къде акустира...

https://www.instagram.com/p/CDtjvGMpUpF/

# 104
 • Мнения: 770
+          Привет!  

     Лучия, доколкото разбрах на 10  08 при съседите  е "Ден на попътния вятър"  за търсещи приключения във водните спортове и започват състезания на плаващи съоръжениа.
          Снимката не е нова
  
  
        С братовчед  в Истанбул
  

                     От Хазал
  

  

  

   Вчера показаха зад кадър от 3-ти сезон на "Чукур"

https://vk.com/video?z=video-132999259_456246341%2Fpl_cat_updates

     Приятна вечер.  

# 105
 • Мнения: 1 344
И аз да допълня с една нова,романтична снимка от Хазал..

# 106
 • Мнения: 17 792
Привет!
Вера, Вили, благодаря!
От вчераБратовчедът от Германия Онур Джанбо, който е треньор или собственик на футболен отбор.
Клипчето е от днес.

https://www.instagram.com/p/CDwWHeNpP0E/Падането на Хазал е страшно, сто човека се мотаят на сета, никой не видял, че е на ръба на сцената.Снимките на четвърти сезон започват на 16-ти август.

# 107
 • Мнения: 42
Ето и снимки от днес....четене на сценария на Чукур, четвърти сезон.Да пожелаем на нашата красавица успех. Нека сезонът завърши добре.

# 108
 • Мнения: 1 344
Ето и снимки от днес....четене на сценария на Чукур, четвърти сезон.Мимина,да ти цитирам поста,че когато са последователни  изтриват...

# 109
 • Мнения: 770
+               
          Приключи чакането.    Честит Нов сезон на всички фенове на "Чукур"!
Нека бъде успешен и безпроблемен.Надявам се да оправдае  очакванията ни за интересен и вълнуващ сюжет...

         

         
         
         
           
Скрит текст:

               

# 110
 • Мнения: 17 792
Привет!

Каан с колеги от "Чукур"От Ay Yapım

https://www.instagram.com/p/CD9XYD5FE9w/

# 111
 • Мнения: 17 792
Няколко снимки от последните дни

Oт Сонгюл Йоден, на заден план. Наскоро се омъжи.

# 112
 • Мнения: 17 792
От ЕрканОт ГьоздеКлипчето е украсено от феновете.

https://www.instagram.com/p/CEFsIyepXPc/

От Хазал# 113
 • Мнения: 770
+                Привет!

     Още няколко снимки--щастливи с приятели

       
   
   
   

              Еркан на гости в семейството на Гьозде

         
   
             Лек и успешен ден ! 

# 114
 • Мнения: 17 792
Привет!
Вера, тази снимка в Гьозде не е ли стара. Не съм я виждала, но Еркан сега като че ли е променен.

Днес е на сватба на приятел

https://www.instagram.com/p/CEKYhdiJC9F/

https://www.instagram.com/p/CEKYlDYHBwF/

https://www.instagram.com/p/CEKVTDSJmVY/

Майка му много е отслабналаХазал с екипа на "Чукур"Рукие с Батухан, който днес е рожденик. Честит да е! Flowers Hibiscus

Oще от сватбата

https://www.instagram.com/p/CEKqqAcpn6Q/

https://www.instagram.com/p/CEKxLDlJ_lq/

https://www.instagram.com/p/CEKtpHhJyB4/

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 02:02 от LU4IQ

# 115
 • Мнения: 770
+                   Привет ! 

          Лучия! Благодаря за снимките и клипчетата.Много ни е красиво момчето!
          Чаровник!

         
   

   

     Много снимки има с Еркан на маса,и ако не беше с "молба за премахване",едва ли щях да и обърна внимание.
Снимката е публикувана от брата на Гьозде Ботухан /не знам дали е нова или не/.Навярно Еркан се опасява,
че версията "приятелство" не е убедителна.

     

          Довечера обещават тийзер за "Чукур".Снимат усилено.
         
   

   

         Приятни почивни дни!

# 116
 • Мнения: 17 792
Привет!
От ХазалВчера на рожден ден на Шебнем Бозоклу - с Ръза са колеги в театъра. Участват в пиесата "Aşk Geçmişim"С тази снимка той я поздравиhttps://www.instagram.com/p/CEVns91pV6O/

https://www.instagram.com/p/CEVmtiYJ_qt/

https://www.instagram.com/p/CEVl_B1JyfH/

https://www.instagram.com/p/CEU-YTPpiVP/

Oт Еркан преди четири дни

# 117
 • Мнения: 2
Върви класация в интернет : Кой е най-красивият актьор в света 2020?На Еркан не му стигат гласове!Ако не сте му само фенове тук колкото да му сваляте снимките от ИГ и да пишете какво казват рускините,и г- жа Лучия  да адвокатсва да не би някой да  каже някоя лоша дума  и да обижда желаещите да участват в темата,   покажете и  гласувайте  изпреварва го Сяо Жан (Шон Сяо) • 82266 гласа (26,1%)Еркан Мерич • 56947 гласа (18,1%)Ако не сте гласували включете се  http://bestofthelist.com/the-most-handsome-actors-in-the-world-2 … RJqnEePlwPP9QvEUs Гласува се всеки ден! Крайна дата на конкурса: 20 април 2021 г.

# 118
 • Мнения: 1 344
Върви класация в интернет : Кой е най-красивият актьор в света 2020?На Еркан не му стигат гласове!Ако не сте му само фенове тук колкото да му сваляте снимките от ИГ и да пишете какво казват рускините,и г- жа Лучия  да адвокатсва да не би някой да  каже някоя лоша дума  и да обижда желаещите да участват в темата,   покажете и  гласувайте  изпреварва го Сяо Жан (Шон Сяо) • 82266 гласа (26,1%)Еркан Мерич • 56947 гласа (18,1%)Ако не сте гласували включете се  http://bestofthelist.com/the-most-handsome-actors-in-the-world-2 … RJqnEePlwPP9QvEUs Гласува се всеки ден! Крайна дата на конкурса: 20 април 2021 г.
Оооо,г-жа ли сте ,г-ца ли не зная,но това е направо жестоко от Ваша страна...Мразя конфликтите и конфронтацията,но това е прекалено и не е начин да ни накарате да гласуваме ....

# 119
 • Мнения: 2
Виолета Цветанова_Ха ,ама ,че отговор на дама с претенции,ами не гласувайте като не искате, никого не карам просто Ви информирах ,аз от вашето гласуване заплата не вземам, все ми е тая !!!Жалко за вас,че имате претенции да сте фенки на Еркан, явно си търсите само изява  !Не ми е известно и страницата в БГ мама да е лична!Интернет е общо пространство Знам ,че някой от Вас  ще премахне   и този пост ,както премахнаха и предишните два и това ми е все едно!Казах каквото исках !!! Останете си със здраве !!!

.

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 16:37 от Mira Miea 674262

# 120
 • Мнения: 770
+              Привет!

          Виолета!  
 
         В  БГ-- МАММА  няма лични страници,но има за много актьори и актриси по няколко теми и
   всеки фен си пише където му допада.Който иска да споделя само за Еркан,да си
   направи тема/навярно ще има и съмишленици/.В тази тема всеки добронамерен е добре дошъл.
  
          Още една снимка от сватбата

  

         От Мерсин при приятели в автосалона и сладоледения магазин
 

      

      
  

   В темата за Хазал в конт. публикува колажи една българка от Варна.

  

  

  

            

Последна редакция: сб, 29 авг 2020, 19:44 от 12345ds