Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

ЕРКАН МЕРИЧ🌹ХАЗАЛ СУБАШЪ🌹 след 🌹ADINI SEN KOY🌹Нови проекти🌹 Тема № 9

 • 73 461
 • 447
 •   1
Отговори
 • Мнения: 23 143


Скрит текст:
Роден: 26 юли 1986 г. в Адана, Турция
Ръст: 1,97 м
Начално образование Еркан Мерич получава в Мерсин, където завършва лицей. Там актьорът постъпва в университет, факултет по електроника и завършва през 2008 г. Еркан Мерич сериозно се е увличал по футбола. Той е бил уверен, че ще стане професионален футболист. След много тренировки и травми през годините, Еркан взема решение да се раздели с футбола. По време на студентските си години в университета, Еркан Мерич привлича внимание с многочислените си участия в любителски театрални спектакли. През 2009 г. той за първи път опитва своите сили в качеството си на модел, вземайки участие в престижния конкурс „Най-добрият модел на Турция” ( Best Model of the Turkey). Еркан Мерич става победител в този конкурс и получава правото да представлява Турция в Международния конкурс „Най-добър модел в света”( Best Model of the World ), който се е провел следващата година в България. Еркан Мерич побеждава и в този конкурс, получавайки званието «Най-красив мъж – модел на годината». Преди Еркан Мерич да победи в този престижен конкурс, само двама турски мъже - модели са успели да спечелят – Къванч Татлъту и Кенан Имирзалъолу. Еркан Мерич започнал да изучава актьорско майсторство. Той е вземал уроци по дикция и сценично майсторство при Джан Гюрзап, признат майстор в работата си с начинаещи актьори. Телевизионните зрители се запознават с Еркан Мерич в първата му роля в киното. Сериалът «Adını Sen Koy / „Назови ме по име” е стартовият полет в кариерата на младия актьор. Сериалът «Adını Sen Koy / „Назови ме по име” всеки ден се излъчва по телевизионния канал Стартв, а Еркан Мерич играе главната мъжка роля. Неговият герой се казва Йомер Керванджъоулу. Също така през 2016 г. излиза пълнометражният турски филм «Hayat Çizgisi Suriye/Линията на живота», където Еркан играе главната роля - на лекар.
Официален сайт http://erkanmeric.com/

Филмография

https://www.imdb.com/name/nm5163627/

Скрит текст:
Родена: 2 май 1995 г. в Измир, Турция
Ръст: 1,67 м.
След успешно завършване на средното училище, тя постъпва в Измирския икономически университет, специалност „Връзки с обществеността и реклама”. Все още продължава своето обучение.
Още от най - ранно детство, Хазал привлича всички със своята красота. Ето защо, с подкрепата на своите родители, Хазал започва да прави първи стъпки към професионалната кариера на модел. 2015 г. за Хазал Субашъ се оказва успешна в кариерата й на модел, когато взема участие в конкурса за красота „Елидор - Мис Турция - 2015”. Само на 19 г., младата красавица попада в 13-те най-красиви момичета в Турция, печели титлата „Втора вице-мис”, и заема трето място! Тя вече е забелязана и получава предложение да изиграе главната женска роля в новия турски сериал, чийто втори сезон се излъчван по Стартв. Така Хазал Субашъ прави първата си сериозна крачка в актьорската кариера.

Филмография

https://www.imdb.com/name/nm8464710/

ЕРКАН МЕРИЧ и ХАЗАЛ СУБАШЪ - ИНТЕРВЮ за сп. "KLASS" - 01.01.2018 г.

Скрит текст:

НИЕ СМЕ ЩАСТЛИВИ, С УДОВОЛСТВИЕ ПРЕКАРВАМЕ ВРЕМЕТО СИ ЗАЕДНО

За постигнатите огромни успехи главните герои на сериала "Назови ме по име" Еркан Мерич и Хазал Субаши лично разказват на публиката и за това, което ни интересува във връзка с техните отношения.

"Хазал Субашъ, заемаща 3 място в конкурса" Мис Турция "2015 г. и Еркан Мерич, заел 1 място в конкурсите "Най-добър модел на Турция" и "Най-добър модел на света 2009", чиито пътища се пресякоха в ежедневния сериал "Назови ме по име".
Благодарение на успешната актьорска игра на Хазал Субашъ и Еркан Мерич, за кратко време се появиха много фенове и тази любов, която ги зарежда със силата и енергията си, позволява успешно да продължат да записват един от най-трудните проекти в тази област - ежедневен сериал, който се заснема при много високи темпове на работа. Прекрасната хармония пред камерата на двамата успешни млади актьори, които продължават уверено да се издигат в тази област, се отразява и на техния личен живот, и двамата решават да направят тази крачка и да станат щастлива двойка. Феновете на този дует, който наричат ​​ХазЕр, се радват много на тяхната любов. Хазал Субашъ и Еркан Мерич разказват на читателите на списание "Клас" за сериала "Назови ме по име", в който играят, за пътя на актьора, както и за отношенията, от които се интересуват техните фенове.

Еркан Мерич: Имахме съмнения по повод този сериал. Но наистина се постъпихме правилно. И на практика, и за медиите, и от стратегическа гледна точка, това беше верният избор. Всички, "но", които бяха в началото, сега вече ги няма. Ние преминахме от една точка към друга. И преди сме имали проекти, но не успяхме да постигнем този успех с тях. "Назови ме по име" стана за нас трамплин, изстреля ни нагоре. И аз се надявам, че ще продължи така. Ние научихме много както пред камерата по време на снимките, така и зад нея.

Хазал Субашъ: При започването на сериала ние работихме много упорито. И двамата играем главните роли, в почти всички сцени ние сме заедно, на едно място, занимаваме се със същата работа. Когато работим заедно, по 20 часа в денонощието, това означава, че започваме да изразяваме и радостта и мъката по един и същ начин. Така започнахме и нашите отношения. Сега сме много щастливи.
 
Г-н Еркан, вие през 2009 г. печелите конкурса "Най-добър модел на Турция" и получавате титлата "Най-добър модел на света". Така започва вашата кариера на модел и актьор. Може ли да ни разкажете всичко, което се е случило от тогава до сега?

Еркан: През 2009 г. в Северен Кипър аз спечелих конкурса "Най-добър модел на Турция". Същата година в България спечелих титлата "Най-добър модел на света". След това 3 години работих като модел. След обучението по актьорско майсторство получих роли в няколко сериала. В канал ATV имах роля в сериала "Bedel / Разплата", след това още в два филма. Единият на канал TRT, филмът се казва "Hayat Çizgisi Suriye / "Линията на живота, Сирия", а след това на остров Бургазада заснехме филма "İkimize Bir Dünya /" Един живот за двама". След този филм ми предложиха роля в сериала "Назови ме по име". Тези три проекта бяха заснети един след друг. Както казахме, в началото имаше съмнения по повод ежедневния сериал. Мислехме, че няма да се получи. Но Слава Богу, получи се! Сега имаме огромна маса фенове. Миналия сезон сериалът се излъчваше по канал TRT1, а сега - по канал StarTv. Всичко върви чудесно! Това за нас е възможност да натрупаме огромен опит, тъй като да се снимаме в ежедневен сериал не е лесно.

Споменахте, че сте участвали в сериалите, които се излъчват ежедневно и веднъж седмично. Ако трябва да се сравняват, можете ли да кажете кои са техните предимства и недостатъци

Еркан: Първо, ние нямаме време за социален живот. В ежеседседмичните сериали графикът на работа не е толкова натоварен. В сравнение с ежедневните, те имат повече почивни дни и по-малко работни часове. В тези сериали моята роля не беше главна и мисля, че затова ми беше по-леко. Не мисля, че на тези, които играят главната роля в ежеседмичните сериали им е лесно. Те сигурно също имат натоварен работен график. Когато започнах да снимам ежедневен сериал, ми казаха, че това ще бъде огромен опит за мен, и в действителност стана така. Сега, ако ни дадат камера в ръцете, ще започнем да режисираме. Шегуваме се между нас по този повод. От режисурата до постановката, ние изучихме всичко от А до Я. Това, което не бих научил в ежеседмичната серия, дори да се снимам години, сега, само за един сезон може да научите всичко. Това е огромен плюс за нас. В бъдеще, ако участваме в ежеседмични сериали, ще бъде много по-леко.
 
Искате да кажете, че пред камерата и зад камерата сте получили много знания и можете да се занимавате с режисура?

Еркан: Понякога се чудим по този повод с режисьора. И аз, и Хазал, в много случаи се съветваме със снимачните екипи, можем да обсъдим някоя сцена дали да се направи така или не. Заедно с ръководството и режисьора правим поправки и продължаваме. По повод режисурата, Хазал е по - уверена. Тя обръща повече внимание на тези неща. Тя възприема открито всичко, не само актьорската игра, а работата на режисьора, помощник режисьор, продуцент, снимачна група. Много подробно следим за всичко.

Можем ли да кажем, че актьорите, които снимат ежеседмични сериали, работят по-малко от тези, които участват в ежедневни сериали?

Еркан: Всъщност в тази област няма лека работа. Ако кажем, че се изморяваме повече, това ще бъде несправедливо към актьорите, които участват в ежеседмични сериали. И ежедневният, и ежеседмичният сериал е работа на целия екип. За никого - от този, който разнася чай, до режисьора, не може да се каже, че работата му е по - сложна. Всички много се изморяват. И в ежеседмичните сериали всички също се изморяват, както и в ежедневните. Но, както казах преди малко, мисля, че ежедневните серии, сравнени с ежеседмичните, се заснемат с по-висока скорост на работа.

"НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ" СТАНА ГОЛЯМ ТРАМПЛИН ЗА НАС

Вие сте били познато лице и преди сериала "Назови ме по име". Но с него вие постигнахте много като актьор и доказвате себе си. Какво друго ви донесе този сериал?

Еркан: Както казах в началото, имахме съмнения по този проект. Но всъщност ние направихме верен избор. От един момент се пренесохме на друг. И преди сме имали проекти, но нашите имена не бяха толкова популярни. "Назови ме по име" се превърна в трамплин за нас. Надявам се да продължа с това темпо.


ТОВА, КОЕТО АЗ НАУЧИХ ЗА ЕДНА ГОДИНА, В ЕЖЕДНЕВНИТЕ СЕРИАЛИ СЕ УЧИ ЗА 2-3 ГОДИНИ

Г-жо Хазал, как започна твоят път на актриса? Може ли да ни разкажете, като започнете от 2015 г. с конкурса "Мис Турция"?


Хазал: Сериалът "Назови ме по име" е моят първи проект. На 20 години аз спечелих 3 място в конкурса "Мис Турция". Сега съм на 22 години. И аз направих първата си стъпка в актьорската кариера със сериала "Назови ме по име". Цялата наша агенция се състои от красавици в конкурса "Мис Турция". Ето защо ние се съмнявахме по повод този ежедневен сериал. Но Ясин Сой ми каза, че тази работа ще бъде чудесен опит за мен. Тъй като аз нищо не знаех. Какво е това камера, как трябва да се гледа в камерата, как трябва да играя, какво е това снимачна група, какво правят те, нямах никакво понятие. Защото това е ежедневен сериал, той се снима много бързо. И тъй като имаме много сцени, всеки ден трябваше да бъдем на снимачната площадка. Снимаме всякакви различни сцени. Дават ни сценария за 5 серии напред. Във всяка сцена има различни чувства, различни действия, различни акценти. Всичко това го отработихме. Първата година наистина заснехме много сцени, много работихме. Това, което научих за една година, в ежеседмичните сериали се учи за 2-3 години. Това разбира се, е свързано и с нашата упоритост. Аз наистина много се старая, вземам всичко присърце. Като актьор започнах от нулата. Разбира се, в началото ми беше трудно. Живеех в Измир, преместих се в Истанбул заради сериала. Целият ми живот се промени.

След като станахте трета в конкурса "Мис Турция", какви бяха Вашите очаквания за живота ви? Мислила ли сте, че за толкова кратко време ще постигнете всичко това?

Хазал: Не съм мислила за това, не съм го планирала. Всъщност странно беше, че участвах в този конкурс "Мис Турция". Това стана благодарение на интереса на една моя близка приятелка. Явих се, одобриха ме, участвах и заех третото място.

АЗ ПОСТИГНАХ ГОЛЯМ УСПЕХ СЪС СЕРИАЛА "НАЗОВИ МЕ ПО ИМЕ"

Всъщност в последно време за вас казват, че сте внесли нещо ново в този конкурс "Мис Турция". Вие сте единствената, която заема трето място с ръст 168 см, нали така?

Хазал: До 2015 г. това не се случвало. Помня само Гизем Караджа. Нейният ръст беше някъде 169 см, а тя беше заела второ място. Всъщност аз изобщо не очаквах да се класирам, заради ниския си ръст, но ме избраха и постигнах това. В този момент съм много доволна от живота си. Радвам се, че участвах. Защото благодарение на "Мис Турция", аз достигнах до тук. Ако не бях участвал в конкурса "Мис Турция", сега щях да съм в Измир, щях да продължа да живея предишния си живот. Всичко стана много внезапно. И след това постигнах голям успех с "Назови ме по име".

ЖИВОТЪТ НИ СТАНА ПО-ЛЕК, СЛЕД КАТО ЗАПОЧНАХМЕ ДА СЕ СРЕЩАМЕ

Може да се каже, че сериалът "Назови ме по име" напълно промени живота ви. Защото благодарение на него, вие сте открили истинската любов. Как започнаха вашите отношения с Еркан Мерич, как се появяват и как се развива тази любов?

Хазал: В началото на сериала работихме и ни беше много трудно. Поради това, че сме главните актьори, имаме много общи сцени, в които сме заедно, на едно и също място, преживяваме едни и същи емоции и работейки общо 20 часа заедно, започваме да гледаме по един и същи начин на нещата, които обичаме. Отначало бяхме само приятели, разбирахме се чудесно. С времето, между нас възникнаха други, прекрасни чувства и сега сме много щастливи.

Еркан: Ние забелязахме, че имаме много общо между нас. Забелязахме, че харесваме едни и същи неща. Разговаряли сме за това. Но тази истина "сериалната любов стана реална", след известно време може да стане истина за някои актьори. Ние постоянно сме заедно, по 15-20 часа гледаме някого в очите, преживяваме героите, които играем. И може би действително героят оказва влияние и се появява някакви искра. Сценарият също влияе, мисля, че времето, което прекарвате заедно оказва влияние. Героите започват да се привличат.

Какви качества харесвате един в друг?

Еркан: Хазал е много скромна. И в сериала изпълнява ролята си естествено и просто. И в живота Хазал е такава. Аз също съм спокоен човек. Не знам всичко за живота на Хазал в Измир, но тя е спокоен човек. И тук е такава. Аз например, съм човек, който обича тишината. Забелязвам това и в Хазал. Имаме много общи черти. Например, когато на снимачната площадка стане много шумно, веднага се поглеждаме и искаме да избягаме от там, както аз, така и тя ... Тоест, когато човек се сблъсква с такива съвпадения, започва да се вглежда в другия. Ние харесваме едни и същи неща, еднакво реагираме в различни ситуации.

Хазал: Нашата работа и без това е трудна. Както знаете, в този сектор работата е много тежка. Това е първата ми работа и психически аз много се изморявам. Но всъщност, когато сме заедно, по-лесно се справяме с живота. Ние започнахме да получаваме по-голямо удоволствие от работата. Заедно учим репликите си, стараем се да прекараме повече време заедно. Мисля, че това се отразява добре на работата ни.

НИЕ ЗА ПЪРВИ ПЪТ ОБЯВЯВАМЕ ТУК - ХАЗЕР СЪЩЕСТВУВА

Може ли да кажем, че любовта от сериала ви е повлияла?

Еркан: Нашите зрители създадоха група, която нарекоха "ХазЕр". И постоянно ни питат: съществува ли "ХазЕр"? Да, ние първо обявяваме тук, че "ХазЕр" съществува! Те са забелязали химията между нас, непрекъснато ни пишеха, изпращаха ни съобщения, коментираха. Значи и те смятат, че си подхождаме. В мислите си нашите фенове отдавна са ни свързвали заедно.

ЕРКАН Е МНОГО СЪСТРАДАТЕЛЕН И ДОБРОЖЕЛАТЕЛЕН ЧОВЕК

Кое качество най-много ви впечатлява в Еркан?

Хазал: Еркан е много състрадателен и много доброжелателен човек. Винаги е готов да помогне. В този период имах нужда от помощ и той много ми помогна. Когато се появих в този кръг, всичко беше ново за мен. И аз естествено, започнах да наблюдавам всички, кой с какво се занимава. По този начин опознавате хората най-добре. И Еркан има много качества, които ми харесаха. Той винаги всичко решава. Ако нещо се случи или трябва да се направи, той винаги е готов да помогне. Аз никога не се притеснявам, защото знам, че той ще реши. Всъщност това е много важно.

НИЕ С УДОВОЛСТВИЕ ПРЕКАРВАМЕ ВРЕМЕТО СИ ЗАЕДНО

Имате ли планове за бъдещето, касаещи вашите отношения?

Еркан: Няма още една година от началото на нашите отношения. Всичко с времето си. Ние не знаем, какво ще ни поднесе съдбата. Но на този етап нямаме никакви проблеми. Много сме щастливи, с удоволствие прекарваме времето си заедно. Споделяме проблемите си, заедно се смеем, заедно преживяваме огорченията.
Сега при нас всичко е чудесно и да се говори за бъдещето още е рано.

Г-жо Хазал, Вие много бързо влязохте в тази област, имате прекрасно излъчване (енергия) и намерихте своято любов. Какви са вашите очаквания за бъдещето?

Хазал: Първите 5-6 месеца, когато започнах снимките на сериала, аз постоянно повтарях, че искам да се върна в Измир. Всъщност дълбоко в душата си чувствах, че ми липсва живота, който водех там. Но после преодолях този момент. Но в началото не можех да се примиря. Като че ли това за мен беше един временен период, който ще мине, все едно съм отишла на лагер и скоро ще се върна. Сега вече се примирих. Живея в Истанбул, работя тук. На този етап животът ми влезе в релси. Тъй като всичко се случва много бързо, нямам време за преминаване на обучение - нито курсове по дикция и изработване на речта, нито уроци по пеене, нито уроци по постановка на гласа, нито по актьорско майсторство, нищо. Но обучението е задължително, тъй като е необходимо актьорът да е уверен в себе си. Аз мога да получа друга роля в друг проект. Вече 1,5 години играя ролята на Зехра. Вярвам, че изпълнявам ролята на Зехра достатъчно уверено. Тъй като познавам Зехра, знам как тя ще реагира, какво ще направи. Ние разбира се, имаме време да опознаем нашите герои. И тъй като аз бях нова, този период за мен продължи малко повече. Но сега, независимо дали ще продължа да се снимам в този или друг проект, смятам, че трябва задължително да продължавам да се обучавам. Чувствам се неподготвена. Може би това не се забелязва много. Може би ви харесва, когато гледате, но аз дълбоко в душата си чувствам, че съм неподготвена. И затова трябва да получавам нужното образование. Първо, заради собствената си увереност, за да постигна това, което искам. Защото на този етап, искам да продължа да се занимавам с тази работа. И след като ще продължа да се занимавам с това, трябва да направя всичко, което е нужно. Аз изучих математиката в тази работа, т. е. това, което става пред камерата. Както вече казах, актьорското майсторство усъвършенствам благодарение на Зехра. Сега мога да получа абсолютно противоположна роля или нещо абсолютно различно. В такъв случай не искам да губя кураж.

Еркан: Образованието наистина е много важно. Но и практиката също е много важна. Тоест, не може без тези два основни фактора. Когато имаш необходимото обучение и излезеш на сцената, знаеш теорията, но как стават нещата на практика ти не знаеш. Можеш да се научиш на практика. Това може да се нарече школа. Да се ​​намирате пред камерата, да бъдете на екрана, да заснемате всеки ден нова серия, да работите с различни режиьори, това също е част от обучението. Както карането на кола ...

Всички знаменитости имат фенове. Вие също имате огромно количество фенове, но вашите се различават от другите. Те са много активни и много привързани към вас. Ще ни разкажете ли нещо за това?

Еркан: Ние навсякъде говорим за това и пред екраните сме казвали. Имаме специален диалог с нашите фенове. Те наистина ни смятат за част от своето семейство. Младите виждат в мен брат, майките и бащите виждат в мен син. Има хора, които идват на снимачната площадка и държат много малки деца в ръцете си, или със своите съпрузи. Ние много ценим всички. Те са почувствали нашата химия, енергията и нашето топло отношение към тях. Ние ги смятаме за част от нашето семейство, както и те нас. Радваме се, че се получава така!

Хазал: Аз мисля, че този сериал получи голям тласък, благодарение на искреността. Искреността по време на снимките, искреността по отношение на феновете, искреността между феновете ... Нашите фенове създадоха обща национална група в Whatsapp. Те са от различни градове и там общуват, уговарят се и се срещат на определени места. Може би ние сме причина за това. Но ние знаем, че са създали много дружески отношения.

Еркан: Понякога, по време на нашите включвания на живо, питат кои са любимите ни ястия. Аз казвам, че обичам лозови сарми, зелеви сарми. И по време на нашите почивки виждаме, че идват хора и ни носят лозови сарми, баници, баклави, кафе, дори фъстъци, всичко премислено до детайли. Тези дни една жена, наш фен пристигнала от Германия. Те толкова внимателно ни гледат ..., държеше в ръцете си една тетрадка, искаше да поздрави някого. Отвори тетрадката и видях, че там са написани имената на всички, от сценариста до режисьора, тя беше готова да се срещне с тях. Не знам, може би искаше да променят нещо в сценария, или да повлияе на това. Друга жена, наш фен искаше първо да се снима с мен, купила си билет и пристигнала от Америка. Има хора, които пристигат от Германия, Азербайджан. Феновете са толкова силни, че оказват невероятен натиск на тв канала, на нас, и на продуцентите. Стараят се да станат причина за нещо прекрасно и за нас, и за себе си. Тоест, аз мисля, че нашите фенове оказват голямо влияние върху доста неща.

А Вие имате ли някакви странни случки с фенове, г-жо Хазал?

Хазал: Понякога се случват смешни ситуации. Аз много ги обичам всички, някои са много мили. Понякога ние снимаме на други места, например в Бейкоз или например по крайбрежието на Картал. Веднъж, по време на снимките, при мен дойдоха мъж и жена и помолиха да се снимат с мен. След тях дойде друг мъж и помоли да се снима с мен. Той нямаше телефон, поиска от някой, направихме снимка и той си тръгна. И сега, има снимка с мен някъде, но никой не знае къде. Случват се такива смешни неща.

Еркан: Тези дни пристигна един човек от Мардин. Той каза, че много ни обича, искал да се включа в директно видео. Когато звънихме, видяхме 50-60 човека. Те бяха сложили огромен телевизор, за да гледат заедно сериала с видеопроектор.
Превод: Гали

ЕРКАН МЕРИЧ и ХАЗАЛ СУБАШЪ в предаването на МЕСУТ ЯР и в други телевизионни репортажи
АРХИВ: ТЕМА 1  ТЕМА 2 ТЕМА 3 ТЕМА 4 ТЕМА 5 ТЕМА 6 ТЕМА 7 ТЕМА 8# 1
 • Мнения: 1 597
Добро юлско утро,момичета!За мен 1 юли е свързан с Джулая и винаги съм си мечтала да посрещам утрото край морето.Правила съм го само преди доооста години...Затова още повече се радвам,че точно днес Лучи направи новата ни чудесна темичка...Дано имаме повод за хубави писания,за да я изпишем по-бързичко...Благодаря,Лучи!Желая ви всеки ден да започва с усмивка и да имате радостни ,щастливи и незабравими мигове !

# 2
 • Мнения: 23 143
Привет!
Благодаря, Вили! Flowers Bouquet И предната тема съм публикувала на 1 юли, преди една година Blush На мен също този ден ми е любим - и заради спомените, и заради настроението. Виждала съм безброй морски изгреви, но нито един не може да се сравни с изгрева в първото юлско утро Nature SunriseТози колаж е горе на корицата на темата, всъщност част от него. Толкова позволява новата версия на бгмама. Клипчета там вече не могат да се слагат SadОпитвах и с други, може би 20 на брой - все същото, даже по - зле - виждат се само очите и устите им.Исках да са Йомер и Зехра, а не Хазал и Еркан. Нали героите и сериалът ни събраха тук. И въобще създаването на нова тема сега е кошмар, без преувеличение. Но няма да започвам с оплаквания. Grin

Да пожелаем на Хазал и Еркан нови роли и успех във всичко, което правят! Hands Pray

Роси, такъв е животът - поднася ни всякакви изненади. Wink Хазал така е решила. Аз съм много далеч от онази категория "фенове", които "женят/омъжват" любими актьори/актриси по собствен избор или ги "развеждат", защото не понасят избора им. Изумявам се като чета от възрастни хора - "много си подхождат". Rolling Eyes Сякаш не говорят за жив човек, а за картина, която ще участва в изложба и трябва да пасне на интериора.

# 3
 • Мнения: 11
Здравей Лучия, благодаря ти за старанието. Ти вършиш прекрасна работа и аз много се радвам, че има хора като теб. Всеки може да си пише каквото си иска и където иска, но това което правиш ти е много отговорно и смислено. Аз те поздравявам за това. 
Честит 1-ви юли и от мен. Много щастие, здраве и много радостни летни дни на всички.

# 4
 • Мнения: 856
+                   Привет и от мен в Новата тема!


     Лучия!Огромно благодаря!Както винаги темата е прекрасна!Искрено се надявам да я изпишем
с много любов и с много хубави проекти на наште любимци!Пожеланията на другите пишещи,са и мои.
Нека винаги да бъдем активни както днес! Още веднаж БЛАГОДАРЯ !
              За теб
     
   
   
     
   

    

# 5
 • Мнения: 23 143
Само да сме здрави, ще я изпишем Smile
Роси Flowers Hibiscus, Вера Flowers Hibiscus, благодаря! Flowers Hibiscus Няма да се отказваме Wink Въпреки че когато направих първата тема, не знаех нищо за Еркан и Хазал, нито за миг не съм съжалявала. Защото те ни подариха много хубави емоции с Йомер и Зехра и никой не може да ни ги отнеме.

От Ръзаи от ХазалОт Еркан имаме цял албум и клипче Smile

https://www.instagram.com/p/CCG0SYQjNB-/

И от Фатош клипче - Bal е с нова лятна прическа. Heart Eyes

https://www.instagram.com/p/CCG9yVFJl9K/

Поздрав за всички фенове на ЗехОм. Не съм запазила клипчето, което беше корица на предната тема, а след прехвърлянето в новата бгмама, изчезна. Още го търся, а и заглавието не помня. В youtube видеата с тях са отчайващ брой - хиляди. Много го харесвам, музикалният фон е турска песен. Ако някой случайно го е съхранил, моля да го сложи в темата.


# 6
 • Мнения: 1 597
Тръпки ме побиват след този клип...И музиката ,и моментите ,и играта на Хазал и Еркан....Ще потърся после клипа..,за който казваш ,Лучи..
  Ама като сме захванали с индийска музика,друг такъв клип,с много харесвана от мен песен.Тази песен ли имаш предвид? Това е мой клип....Но беше качен друг ,с тази песен,нали?

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 12:12 от Виолета Цветанова_563417

# 7
 • Мнения: 23 143
Привет!
Вили, мисля, че тази е песента, а в началото на видеото е албум, който се разгръща и на първите страници е снимката от колието на майката на Зехра - същата като картината от художник...
Дано да го намериш, остана само в двете теми да го търся - 7 и 8, но ще те изчакам за резултат. Мазол на ръката ще си направя. Модераторка ми каза, че и те вече не ги виждат.

От Хазал

От Еркан е клипче, сутрешно, познато Smilehttps://www.instagram.com/p/CCIl1REDgah/

# 8
 • Мнения: 1 597
Емииии,не можах да го намеря...Съжалявам...


Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 20:24 от Виолета Цветанова_563417

# 9
 • Мнения: 23 143
Благодаря, Вили, не се притеснявай! Flowers Hibiscus Ще търся в темите.
От Еркан

# 10
 • Мнения: 1 597
Лучи,ако искаш да си разделим 7 и 8 тема при  търсенето...
И нови с Хазал...

# 11
 • Мнения: 23 143
Добро утро!
Вили, благодаря! Flowers Bouquet Писах ти ЛС.

Още една снимка от фотографа Джем ТалуПовтарям я в по - голям форматОбръснал се еПоздравяват някого за рожден ден

https://www.instagram.com/p/CCMUb7qpnZd/Не зная тези снимки откога са Flushed, не си ги спомням.

От Еркан

https://www.instagram.com/p/CCMoDzCJd3G/

# 12
 • Мнения: 856
+                   Привет!  

   Вили,  Лучи, благодаря за всичко споделено! Не се оправдавам,но "бабината" е
твърдо при мен и нямам много време /започнаха ремонт/.
   Малко са ми клиповете,но се оказа,че много от тях липсват /изтрити профили и др./
 Доколкото разбрах,поздравяват Гюлсун Онай/Ръза познава баща и/ и са били на концерт с нейно участие..
  Снимката на Хазал/от поста на Лучия/ е фотошоп /правят го много сполучливо/

   

   Revolving Hearts
 

                   Нашето лъвче

 

   Много харесвам този клип и най вече чудесната игра на Еркан.

https://vk.com/videos306039115?z=video230302407_456239057%2Fpl_306039115_-2

     Приятни почивни дни.    

# 13
 • Мнения: 23 143
Нови

От разходката ми из старите темиВера Joy, зная, че правят колажи, този е техен, но с фотошопа яко се вързах. Joy# 14
 • Мнения: 1 597
Здравейте,момичета..
https://twitter.com/i/status/979787393632006150
https://twitter.com/i/status/987283188224536576
Нова снимка на Хазал...

И нещо старо...

Хубав ден!

Общи условия

Активация на акаунт