Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 76 802
  • 753
  •   1
Отговори
# 195
Джаста,фиксира ли грим спрея?Водния фиксира и охлажда,но го няма никъде.А е страхотен!

Не, нито водата с алое, нито другата с кокос фиксират грима. Те са за освежаване, стават и да премахване на пудрения ефект на грима, но за реално фиксиране си трябва фиксиращ спрей за грим.

# 196
Да,ще бъда благодарна,ако споделиш.
Водния спрей се държи добре върху моя грим-бб крем,транслуентна пудра и бронзант.Сутрин съм от 9 до 12 ,а вечер от 18 до20 навън.

# 197
И аз използвам алое от саксия. Преди седмица направих алергична реакция на лицето с хиляди гнойни пъпки и само това ме спаси, понеже после станах на рани. Режа листото по дължина и мажа.. толкова бързо ми заздравяха раните, че още не мога да повярвам 🙂

# 198
  • София
Бенчита, как изглеждат листата на твоето алое? Аз имам, но са някак дълги и не толкова месести, чудя се дали е подходящо за използване...дали не трябва да е от онзи вид, който съм виждала по снимки-с широко и тлъсто листо.

# 199
Момичета здравейте, препоръчайте някоя добра и бюджетна слънцезащита с фактор 30. Какво ви е мнението за  Sundance/марка на ДМ/ ?

# 200
Момичета здравейте, препоръчайте някоя добра и бюджетна слънцезащита с фактор 30. Какво ви е мнението за  Sundance/марка на ДМ/ ?
За тяло или за лице? За тяло харесвам sensitive серията на Sun dance. За лице препоръчвам Nivea SPF 50 shine control oil free.

# 201
  • Пловдив
Lioness77, случайно ми попадна на Cien Classic една травъл опаковка. Много съм доволна от продукта, а никакви надежди не му възлагах.

# 202
С чисто сърце мога да похваля слънцезащитата на ДМ, и за лице, и за тяло, все е добра, много добра. Отзива ми е на опит изпитан във времето, който се потвърждава и към настоящия момент.
Тази във флаконите, която е за лице е супер и струваше около 5лв.бройката. В тубичките за тяло, от тях има и за лице и тяло, също е много добра. Да чукна на дърво за пореден сезон нямам фал с тях.

# 203
Благодаря момичета, за тяло търся, но аз мажа всичко наред  - и лице и тяло Simple Smile Ще се завъртя днес към ДМ да ги поразгледам продуктите им. Насочила съм се към спрейове, че нещо млеката не ми се мажат. По лесно май ще е с тях.

# 204
Има рол-он на ДМ с 30 и 50 фактор

# 205
  • Пловдив
От няколко години всяко лято ползвам продукти Sundance за слънцезащита. Страхотни са, присъединявам се на 100% към мнението на Джаста Праста. Отлична защита, никакво изгаряне, не белеят и лесно се разнасят при нанасяне. Ползвала съм и за лице и за тяло от тези слънцезащити.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 14:28 от marzeliva

# 206
Взех си крема за лице с 50 фактор - 6 лв и олио/спрей/ за тяло за 9.99 лв на Sundance. Реших малко да сменя вида на продукта, досега се мажех с млека, но реших да пробвам с олио. Още веднъж ви благодаря, момичета .

# 207
На Sundance съм пробвала само 2 неща, една spf за лице и една за тяло. С комбинирана кожа на лицето съм. Не съм доволна от тази за лицето, беше ми ужасно мазна и тежка
,
Но пък за тяло съм много доволна от тази:

Попива напълно и не оставя мазен слой, идеална е за градска среда.

# 208
Ето точно това олио си взех, което си показала Reddish Brown, само че 50 фактор. Радвам се ,че не съм сгрешила с избора си Simple Smile

# 209
Моето не е олио, мляко е:

Общи условия

Активация на акаунт