Евтините козметични продукти, от които сме доволни - 62

• 76 802
  • 753
  •   1
Отговори
# 180
Имам подобен загряваш на Евелин. Издържах 4-5 мазания и сега отлежава 😂 Просто не можах да го издържа.

# 181
  • София
На Евелин козметиката е отвратителна!
От заздравителя 8 в 1 щяха да ми изпадат ноктите. Слънцезащитното им олио е отврат оранжева. И т.н.

# 182
Хора,отчаяхте ме.Ще се намажа довечера и ще видя как е.

# 183
Моля за препоръка за крем за крака като поддържаща терапия след педикюр ?

# 184
  • Някъде по Дунава
Крема на Балея с 25% урея.

# 185
Аз съм ползвала този крем в комбинация с хранителен режим и тренировки и резултатът беше чудесен: https://apteka.framar.bg/30045072/%D0%B1%D0%B8%D0%BB%D0%BA%D0%B0 … -180-%D0%BC%D0%BB

# 186
  • Somewhere in the World
Аз съм довоолна от този
https://www.beauty.store.bg/p149520/izglazhdasht-krem-s-ureia-pr … apukani-peti.html

# 187
+1 за листо от алое.Моето растение е от този вид
Скрит текст:
Разполовявам листото по дължина и мажа директно в корените на косата и лицето,изчаквам около час и измивам.Наскоро си изгорих лицето с вряло олио,даже и мехури се получиха.Мазах с алоето по два пъти на ден,за три-четири дни всичко изчезна.Лактите и коленете съм си мазала също.

# 188
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали гел с висок % от алое вера?
Има го в Лили, на цена 10-11лв.

За коса дали става?

# 189
Да, става. Пише, че е за лице, коса и тяло.

Аз днес си взех водата с алое на Балеа. Супер е. Откак я купих не мога да спра да се фъскам с нея, голям кеф. Хем охлажда, хем хидратира и кожата става една такава сочна. Доволна съм. Струята е нежна и деликатна и е като фина мъгла, а аромата е лек, деликатен и ненатрапчив. Много приятно освежава. Заслужава си двата лева и петдесетте стотинки. Grinning

# 190
Може ли инфо за тази вода с алое на Балеа, как изглежда и за лице ли е? Simple Smile

# 191
Скрит текст:

Ето това е водата с алое. В нашия ДМ Варна стои до лосионите за тяло и прословутото масло 5в1, на стелаж до стелажа с кремовете за ръце, точно срещу четките за зъби.
И да, става за лице. Дават я за освежаване на лице, тяло и фиксиране на грим.

# 192
Джаста,фиксира ли грим спрея?Водния фиксира и охлажда,но го няма никъде.А е страхотен!

# 193
Благодаря! Simple Smile Със сигурност ще я потърся.

# 194
Бобчита, не съм сигурна, че успешно фиксира грим, а и го ползвах в края на деня. Аз сега в топлото от декоративната козметика нося само фдт и малко пудра и не знам доколко мнението ми би било меродавно относно фиксирането на грима като цяло.
Но мога да обърна внимание относно това как се държи върху фдт.

Последна редакция: ср, 22 юли 2020, 00:43 от Джаста Праста

Общи условия

Активация на акаунт