Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 304
  • 759
  •   1
Отговори
# 120
Не чакай, те в повечето случаи не потвърждават... Направо те сюрпризират с доставка и се чувстваш като на Коледа - изненадана! 😁

ПП. Оооо, взимам си думите обратно! Обаждат се! Обадиха се току що.

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 13:38 от Анонимен

# 121
И моят дзвяр пристигна. Определено няма да го пратя в размените Smiley Плюс няколко други нещица, перфектнно опаковани от Makeup - голямо браво за пореден път.
Прекрасен бих казала класически Ocelot e парфюмната вода, чудесна сляпа покупка. Поръчах мостра и на тоалетната версия, която също е много хубава и може би след време бих закупила.
Благодаря на Джема и останалите дами препоръчали La Belle et L`Ocelot.

# 122
  • София
Не чакай, те в повечето случаи не потвърждават... Направо те сюрпризират с доставка и се чувстваш като на Коледа - изненадана! 😁

ПП. Оооо, взимам си думите обратно! Обаждат се! Обадиха се току що.
Винаги са ми се обаждали досега. Обади ми се преди малко една жена и ми потвърди доставка за сряда. 😊

# 123
Да, и на мен преди мъничко. Много симпатично звучеше по телефона.

# 124
Следя за различни оферти, основно в Парфимо и Елинор, но определено ми привлякохте вниманието с този Оцелот, обожавам Коко и всякакви ретро аромати, та ако попадате на такива смело продължавайте да споделяйте тук. Успешни покупки на всички!
В такъв случай се осмелявам да предложа ето това, изпробвано лично
https://www.get.bg/bill-blass-nude-edc-damski-parfjum-100-ml

# 125
Пускам едно кодче от Нотино, понеже и аз се възползвах от такъв миналата седмица Wink
Скрит текст:
EB1-22P-YHK

# 126
Моят тестер La Belle et L`Ocelot беше без празен ход, но за тази цена си е направо невероятно попадение. Поръчах и продукта.
От Мейкъп получих и тестер на Burberry her intense 100 мл за 86 лв., но имах и талон за отстъпка за рождения ден, много съм доволна!

# 127
А тези талони как ги раздават, трябва да им пиша ли?

# 128
Автоматично се приспадат от поръчката, мен не ме бяха уведомили, но приспаднаха,  въпреки, че не беше видимо преди изпращането самото приспадане.

# 129
  • Пловдив
Някои запознат ли е с връщането в Парфюми-шоп?

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 16:50 от bubanka

# 130
Ако някой иска да си поръча Guerlain Mon Guerlain Eau de Toilette 100мл. в Мейкъп е отново наличен тестер.

# 131
    • Варна
    Мисля,че е изгодна оферта в Емаг с кода става 63.95 за 30мл
    https://www.emag.bg/parfjumna-voda-za-zheni-hermes-twilly-d-herm … 520/pd/DVPJN8BBM/

# 132
    • До сърцето...
    Някои запознат ли е с връщането в Парфюми-шоп?

Пиши им по имейл - sales@parfumi-shop.net
    Може и по телефон да се обадиш, но ти препоръчвам имейл.

Не е баш по темата, но тези от Парфюми-шоп ме издразниха миналата седмица. В чата им питам дали тестера на продукта, който ме интересува, е с капачка. Отсреща отговарят с "да" и допълват (цитирам) "За Вас ще направим и 6% отстъпка". Питам ги "... освен обявената за сайта?" Тази на сайта имали предвид. Б*си, много тъпо ми стана.
    Явно имат купувачите за тъпи и прости същества. Та и такива да са, дръж се на положение и покажи уважение, дори и да не ти е до такова. Какво пречеше да каже "Имаме промоция, което е и бонус за вас"?!

Извинете за лиричното отклонение, но още ме е яд. И не поръчах по тази причина Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 20:58 от Радика

# 133
    • Варна

Момичета , ЕДТ версията на МОН Герлен не е ли със сребрист пръстен?
    Някой поръча ли го? Цената е повече от добра.

# 134
    Искам много да похваля един нов за мен сайт www.bellamia.bg (не видях да е обсъждан преди). Буквално за един ден получих поръчката си. Имат доста интересни неща, макар и не огромна селекция, но там намерих Korloff Gala a l' Opera 😍😍😍 на най-добрата цена, Dali Wild и едно 20мл мини на Chloe Love story🥰 (признавам, взех го заради сладурския размер и бутилче)-ако харесвате Guerlain  Insolence edt - абсолютно може и на сляпо. Няма виолетки, но има много подобно пудрено звучене, само че тук е портокалов цвят, роза и круша. Пратили са ми и подаръче- мини на Balmain Extatic, който си е жива кръстоска между La Belle и Скандал (първо впечатление) , ако някой търси нещо подобно на много по-изгодна цена. В сайта мернах също и синия чай на Булгари на страхотна цена, както и още неща на Korloff.

Тук пише какви отстъпки имат в момента https://bellamia.bg/promotzii-i-otstapki.html Онзи ден имаше 10% за първа поръчка и други кодове за определена стойност, в момента май всичко е с някакъв % отстъпка (тоест няма друг допълнителен код🤔) .

Последна редакция: пн, 06 юли 2020, 20:09 от tuali

Общи условия

Активация на акаунт