Изпитани сайтове за парфюми - 28

• 52 384
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Скрит текст:
Хихи, този сайт с парфюмите по 22лв, напомни ми за една приятелка навремето, която мнооого харесваше Alien. Само че тогава бяхме бедни студентки, как да задели 100лв за парфюм. Един път ми разправя, че някой й предложил Alien за 20лв, уж тестер от магазин, и тя го купила. Вика, ясно ми е, че е ментак, ама нямам пари за истински.... Joy

# 511
Ами ако си купя Том Форд, очаквам да ми дадат мостра от горе- долу същата ценова категория. Не за парите като номинал, а като адекватна политика за ценителите на нишови примерно аромати, каквито има доста във форума.

П.П. Не се слагам в кюпа, затова първото ми изречение е за Том Форд.

Хахах, тъкмо се сетих, че последната поръчка от Елинор, която объркаха, но все пак получих на финала, към Bottega Veneta-та имаше мостра на Dali Wild 😂 Който аз пак купих, но от друг сайт, че беше доста по-изгоден 🤣🤣🤣 Разбирам, че сигурно чистят налични мострета, ама... нали. Още повече, че  ми беше объркана поръчката и ги чаках около месец.
Елфрагранс отново безупречни: оказа се, че нямат поръчания от мен 30мл Fendi Furiosa и ще ми пратят 50мл, защото само това имали, но на цената на 30мл.
Не мога да открия коя съфорумка писа скоро за Furiosa, от нея се повлиях, но специално трябва да ѝ благодаря. Голяма находка. И странна, но голяма ☺️
Ще опишеш ли Фуриозата в другата тема, моля, и мен нещо ме привлича този парфюм

Със сигурност ще! Голям хамелеон, не мога да му хвана още спатиите от 2-3 носения, но има нещо много магнетично в него.

# 512
Влизам да се оплача от официалният сайт на Maison Francis Kurkdjian!Поръчах Baccarat Rouge 540 200ml и травъл сет от 33мл,а те ми изпратиха Baccarat Rouge Extrait de parfum.Писах им мейл,но за сега никакъв отговор.
И да не бяха особенно щедри от към подаръци,а поръчката ми имаше още една Бакара която не беше объркана плюс още един травъл сет.

# 513
Искам да похваля makeup поръчах си https://makeup.bg/product/357744/. Предполагам пак някой не е догледал какво пише като цена или милилитри, защото това си е чисто 50% намаление. Предполагам ще го оправят, ако изобщо го видят.

Продуктът дойде добе опакован, много съм доволен.

# 514
  • Тополовград
В нотино има ли допълнително намаление 20% на ланком или това е крайна цена. Благодаря.

# 515
Влизам да се оплача от официалният сайт на Maison Francis Kurkdjian!Поръчах Baccarat Rouge 540 200ml и травъл сет от 33мл,а те ми изпратиха Baccarat Rouge Extrait de parfum.Писах им мейл,но за сега никакъв отговор.
И да не бяха особенно щедри от към подаръци,а поръчката ми имаше още една Бакара която не беше объркана плюс още един травъл сет.

Купувал съм няколко неща от тях, но никога не съм имал проблеми. Подаръци няма много, но пък цената на мострите нямат база за сравнение с другите нишови компании Simple Smile

# 516

Купувал съм няколко неща от тях, но никога не съм имал проблеми. Подаръци няма много, но пък цената на мострите нямат база за сравнение с другите нишови компании Simple Smile

Аз съм много изненадана от грешката им,чакам ги от три дни да ми отговорят и ако не ми отговорят ще си ползвам със здраве:smile:

# 517
  • София
В нотино има ли допълнително намаление 20% на ланком или това е крайна цена. Благодаря.
Цените са без намалението от 20%. След като сложиш продукт в кошница, в полето "Код на ваучер или отстъпка" въвеждаш "notino" и цената се намалява с 20%.
Скрит текст:

# 518
  • София
Крайната цена е след въвеждането на код notino.

# 519
  • Тополовград
Благодаря.

# 520
Повлияна от поста ти и аз поръчах A la Rose.След колко време долу-горе пристигат парфюмчетата-за първи път поръчвам от официалния сайт?

# 521
  • Тополовград
Bм Lancome la vie belle el rose и не ми дава да намаля.

# 522
  • София
И аз пробвах да сложа 50 мл, но не отчете кода, само на 100 мл. стана.

# 523
Повлияна от поста ти и аз поръчах A la Rose.След колко време долу-горе пристигат парфюмчетата-за първи път поръчвам от официалния сайт?

Аз поръчах с DHL  и пристигна за три дни!

# 524
  • София
И аз пробвах да сложа 50 мл, но не отчете кода, само на 100 мл. стана.
За 50 мл. пише, че е в разпродажба. Може би затова не намалява цената. Аз бих им се обадила по телефона за уточнение. Hands V

Общи условия

Активация на акаунт