Забранената ябълка/ Доктор Чудо/ Онур Туна и Севда Ергинджи Тема 27

• 43 293
  • 740
  •   1
Отговори
# 225
Радвам се за Таня, голямо бедствие. Дано всички хора успеят да превъзмогнат това изпитание.

# 226
Гледайки дрехите тези снимки са от вчера .Нашият Синеочко доста се е разхождал вчера .И освен след това да свири на пиано ( не мога да го постна видеото Frowning1 ), даже е и спортувал . Браво , Ферман трябва да е в топ форма + новият му герой Stuck Out Tongue Winking Eye

# 227
Добро утро! HugHeart

Момичета Hug,вчера писах на Таня Hug да ми се обади когато има възможност и снощи се чухме около 19 ч.!Поговорихме си направо е ужас .Мъжа й оправял офиса.Тя ще постои още 1-2 седмици!Каза за политиката,кои са пристигнали и какво предприемат!Като се върне ще ни разкаже на дълго както си знае.Аз й предадох поздравите от вас и за всичко около 3-те сериала.Изненада се за фрагманите от ЗЯ! Simple Smile

колаж от арабските фенки...Simple Smile

от Бирсен...отново сменят актьора за ролята на Ерим...
Цитат
#DiziDnews

💥 В сериале #ЗапретныйПлод Ильбер Уйгар Кабоглы должен был дать жизнь персонажу Эрим, но случились некоторые изменения и персонажа теперь должен исполнить Арда Адиль Гёрген.
Но по последним новостям, сцены Эрима не удались и актера вновь изменили. На роль был выбран Хактан Завлак. Все сцены, которые были сняти до, выбросили в мусорку.

Цитат
💫Несрин Джавадзаде сообщила журналистам, что мужчина, с которым она делала весьма личные фото - всего лишь ее приятель, а не возлюбленный. Увы, рядом с ней нет альфа-самца, поэтому она до сих пор не влюблена.

Приятен петък ви желая! Flowers Cherry BlossomFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 228
  • Варна
Хайде добър ден! ; )
Много мило, че сте се чули Злати и си предала поздрави!
Хубаво е, че всичко е наред!

Аууу голям майтап с тази смяна за Ерим. Този последния артист ми допада доста. Обаче има по-отракано излъчване, от колкото  характера на героя. Но може пък по-интересни сцени да има. Повече отива обаче за син на Ендера да е по-отракан и нахален.

На Севда й отива този вид. Красива е така : )

# 229
Привет, дружки!

Нямах време да намина през темичката ни през тази седмица.
След отпуска, в службата е малък ад и работя та ми пищят ушите, но не се оплаквам.
Ще изтикам така още две седмици и пак ще имам малко почивка, живот и здраве.

Чета ви по диагонал вечер полузаспала, но ви благодаря за всичко споделено!

Много се радвам, че Танчето е добре, много ни притесниха събитията.
Дано по-скоро се възстановят хората от това бедствие.
Какво ли не се случи тази година, май искам да минава по-бързо...
Благодаря и на Злати, че донесе вестите и ни успокои.
Ще чакаме Танчето да разказва като се върне.

Новия Ерим и на мен ми е по-симпатичен.
Онова момче с дългата коса хич не ми допадна на пръв поглед.
Явно не се е справил с ролята, щом ще снимат наново сцените с него.
Интересно е  какво са замислили сценаристите и за героя Ерим.
Малко остана, ще видим.

Май това ще е визията на новия Ерим.
Ако е така, даже си прилича...

И нова фотка от Еда.

Оставям ви сега, а другата седмица ще се опитам  да наминавам, дано ми се получи.
Приятна вечер, момичета! Flowers Four Leaf Clover

# 230
Добро утро! Hug

Боби Hug Дъга Hug

Имаме нови снимки със Севда.Пише се,че провежда отпуската си с близка приятелка-Бейза.Явно не са започнали да снимат.

Скрит текст:

Подсказка или съвпадение? Еда е показала своя маникюр. Simple Smile

Онур какво ни е пуснал в сторито...Simple Smile
''Снимките за днес свършиха''

Желая ви приятна събота! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

# 231
Хелоу къзлар Flowers Hibiscus
Злате Hug
Както писах , музиката на Онур е малко особена , на мен поне винаги ми е трябвало време , за да я оценя и харесам . Ами харесва ми това парче ! Ама се питам защо не заснема клипове на песните си със свое участие ? Би ''избил рибата '' Stuck Out Tongue Winking Eye , какъвто е хубавец , може би заедно с една красавица направо би взривил Тубето , ама нали си е особняк ...

Излязло е интервюто му , надявам се руските момичета да го преведат скоро . Онур е доста активен в соц. мрежи тези дни , но е разбираемо - снимат ЧД сезон 2 , участието му във игр. филм , албума , интервюто . Радвам се ,че последните 2 години не мързелува момчето , и разбира се това се отразява положително на кариерата му .

А нашата Палечка е на почивка с приятелка , както знаем . Не знам кога започват снимките на сериала и  . Много е хубава Севда , сякаш успехът и в ЗЯ и повлия положително . Но всъщност просто момичето ни стана по-женствено

# 232
  • Варна
Бързам да вляза да кажа, че Онур има голямо интервю и Фили ме изпреварила. Grinning

Ето част. Щях да пусна скрийншотове с гугълски превод, но е много дълго. За това слагам линка и който иска ще си го прекара през преводача.

https://www.hurriyet.com.tr/kelebek/hurriyet-cumartesi/hayatima- … k-41582229  

На мен ми харесват песните му.

Много хубава снимка на Севда, браво!

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 21:49 от BVAR

# 233
Hug Бобиии Hug , чок мерси за интервюто - пуснах го през български и английски , за да го разбера по-добре  . Много е особен този Онур , но не съм изненадана .Все пак от 2 години следим кариерата и живота му ,и поне малко сме го опознали .
 Боби , ти си права , преди няколко дни коментирахме поредната изява пред чакащи журналисти и ти каза ,че Онур винаги бяга от тях .Аз се замислих и видях ,че наистина е така . М-да , иска да е далеч от прожекторите и може би е прав .
Аз си мислех  ,че и 4 песни са от преди , но се окзва ,че 2 ги е писал сега по време на карантината и все още музиката му е хоби , а актьорството е работта му и призванието му разбира се , чуства се сигурен там .

Хайде интервюто на бг - макар и леко неточно се разбира ясно за какво иде реч !

Скрит текст:
Едно от най-изявените имена от последния период, един от най-търсените актьори на главните роли ... Онур Туна вече е пред нас с четирите си песни „Dalgın“ албум: „Музиката не е задължение за мен, никога не трябва да бъде такава. Би трябвало да съм свободен да правя музиката, която искам, и сега съм. "
Когато застанете пред нея, тя почти ви хипнотизира със сълзените си очи. Неговият мъглив тон вдъхва увереност, когато говори. Няма интерес към славата. „Чувствам се по-щастлив, когато съм малко далеч от славата“, казва той. Докато отпива студения си чай, той отговаря на въпросите ми ...

Това е третата ви творба, която е публикувана ... Казвате ли сега "аз съм певец"?

Не, не се наричам певец.

Защо?

Ако кажа това, събитията се преместват в търговска точка.

Каква е вредата в това?

Това може да убие идеализма на хората в дългосрочен план. Може да се наложи да сервирате, дори когато не се чувствате добре. Задължение ... Музиката не е задължение за мен, никога не трябва да бъде. Би трябвало да съм свободен да правя музиката, която искам, и сега съм.

Имате ли някакви търговски очаквания от тази работа?

Не, нямам финансови очаквания. Не съм свързан с звукозаписен лейбъл. Нямам спонсор. Правя всичко със собствени средства, продуцирам и публикувам. Това е ценно за мен ...

Луд съм в безопасната зона
Действа ли по-приятно, пееш ли?

Всъщност всички сме луди. Има милиарди функции, които излизат от нашите пет сетива. Можем да се променяме ден след ден. Понякога се опитваме да се вместим в калъп. Това са периодичните травми на всички нас ... Става въпрос за възраст, семейство и география. Тук актьорството ме побърква в безопасната зона.

Ако сме малко гладни ...

Например излъчването на живо ще ме разтегне. Но с героя, който представям под светлините на снимачната площадка, това не ме притеснява, дори го обичам. Ето защо ми е по-приятно да действам.

Ти каза "Всички сме луди". Какви са вашите лудости?

Не мога да предприема действия, докато не се замисля прекалено много за дадено събитие, да се задълбоча над него и да го завърша в себе си. Следователно не мога да предприема много действия. Тези песни щяха да си останат вкъщи, ако го оставят на мен. Приятелите ми ме накараха да покажа тази смелост, като казвах „Публикувай“ от години.

Защо така?

Обичам да продуцирам, да пиша за чувствата си. Но е много трудно да отворите работата си за обществеността. Например първият албум беше пълна тревога за мен.

Имам чувството, че растя
Как се роди албумът "Dalgın", който се състои от четири песни?

Имам студио, което използвам като работилница. Съчинявам и пиша песни с китара и пиано. След това започваме да работим върху него с моя приятел музикант и го финализираме. 'Susar' и 'Dalgın' бяха песните, които имах в албума. Написах „Върнете се към себе си“ и „Време“ в карантина.

Върнахте ли се в карантината?

Чувствам, че нараствам, въпреки че все още не мога да навърша сто процента. Когато бях по-млада, бях по-развълнувана и импулсивна. Сега реагирам по-спокойно. Мога да хвърля нещата назад и да гледам пред себе си. Приписвам това на връщане към себе си и уважаване на себе си.

Работя артикулиращо веднага щом се събудя
Как красивостта се отразява на живота ви?

Разбира се има моменти, в които се чувствам добре, когато се гледам в огледалото. Но аз не съм човек, който вижда себе си перфектно през цялото време.

Трябва ли да работите по-усилено, за да се докажете, когато сте красив?

Има схващане, че „той е на екрана, защото е красив човек“. Актьорското майсторство е работа на тампермен. Това е нещо, което живее в човешкия стомах, когато се комбинира с техника и работи правилно, когато следвате правилните примери. Аз също обичам да работя. Щом се събудя, практикувам рима, артикулация. Аз свиря на инструмента и напускам къщата, след като направя тези неща.

Вашият партньор не се ли разочарова, когато види мъж, който се събужда сутрин с рими?

Ако някой влезе в живота ми, той ще ги уважава. Може би той ще пее рими с мен и ще запомни ...

Много е ценно да играеш с Хазал
Ако някой влезе в живота ми, той ще пее рими с мен

Започвате снимките на филма, в които споделяте главната роля с Хазал Кая ...

Да, това е красиво написано произведение. Адаптирана от книгата на Асли Кизмаз „Какво се случва от мен?“ ... Играта с Хазал е много ценна. Чувства се добре да играеш с някой, на когото вярваш в актьорството. Появява се по-силна енергия.

Височината ви е 1,96 метра. Хазал Кая е дребна жена. Когато излезе новината за филма, разликата във височината между вас беше на дневен ред в социалните медии.

„Имаше разлика във височината между нас и Севда Ергинчи, която играхме в„ Забранена ябълка “. Но хората повярваха в това, което създадохме. Важното е да останете в момента, да работите, да не се подвизавате, докато не постигнете най-доброто представяне ... Другите части вече са технически погрижени. Когато събера Хазал и моята енергия заедно, мисля, че хората ще повярват в нас.

Не съм срещал никого, че мога да включа светлината в себе си
Текстовете ви принадлежат на вас. Любовта ли ви диктува тези думи?

Любовта е красиво чувство, обичам го. Разбира се, че се отпечатва.

Влюбен ли си сега?

В живота ми няма любов. Понеже знам какво е любовта, мога да изпадам в това чувство и страст и да пиша независимо от хората.

Винаги, когато говорим, вие сте сами. Защо така?

Предполагам, че правилната енергия все още не ме е намерила, не съм срещал правилната светлина. Или можете да отворите светлината в мен правилно
Объркан съм...

Нека кажа, че може би не бих могъл да натрупа светлина в себе си, от която да се възползвам, когато наистина се разпръснах наоколо и бих могъл да продължа щастливо цял живот и че няма да изгася. Но разбира се хората влизат в живота ми. Изпитвам голямо уважение към тях.

Ако някой влезе в живота ми, той ще пее рими с мен
Вие представяте арогантни, егоистични герои на екрана. Колко дълго са тези момчета?

Не чувам такива неща от моята непосредствена среда. Не знам, защото не съм виждал много хора освен тях.

Ти си на 35 години, известен, красив. Защо живеете толкова затворени, когато можете да им се насладите?

Не съм покрит. Имам само близки приятели. Приятелят ми актьор Хаял Кьосеоглу каза в интервю: „Никога не съм виждал някой, който да е толкова известен и да не е толкова наясно“. Много ми харесва. Знам, че през нощта спях на коляното на леля, продаваща палачинки на улицата, и продадох ключодържателите на приятел с увреждания, който продава ключодържатели по пътя на място за нея. Това не са неща за казване, но ако се почувствате известни, ще се трансформирате, дори и да не се промените. Затова се чувствам по-щастлив, когато съм малко по-далеч от славата.

Така че не се радвате на славата ...

Понякога идвам от снимачната площадка, мой приятел е вкъщи и аз казвам: „Нека да гледам този филм“. Ако той гледа мача в този момент, казва „Не мога да го отворя“. Може да каже „Иди да ядеш каквото има в хладилника“. Щастлив съм и този. Защото ми дава дилема и се чувства

Последна редакция: сб, 08 авг 2020, 22:11 от Phillipine

# 234
Добро утро! HugHeartFlowers Green Apple

Фили Hug Боби Hug,благодаря за интервюто с Онур,превода  и коментарите! Flowers BouquetFlowers Bouquet

фотосесията с Онур  за "Hürriyet"...

Скрит текст:

Севда е на почивка в Алачатъ близо до Измир,западния бряг на Егейско море...

ЗЯ
Хайде да ни е честито....1-ви еп. на 4-ти сезон започва на 7 септември....Simple SmileHands Plus1
Flag of Turkey
 Oficialmente: La 4ª temporada de la serie #YasakElma comenzará el 07 de Septiembre por las pantallas de FOXTurkiye.
https://twitter.com/SeriesTurcasMex/status/1292216447133982724

https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23YasakElma&section=search& … -158229374_372100

https://vk.com/feed?c%5Bq%5D=%23YasakElma&section=search& … -158229374_372105

Приятна неделна почивка!

# 235
Здравейте, дружки!

Злати, Боби, Фили , много хубави неща сте споделили, прочетох ви с интерес. HeartpulseHeartpulseHeartpulse

Интервютата с Онур не приличат на тези с другите актьори.
Нестандартен човек си е той и много интересен.
Харесвам и песните му, макар че не са лесно смилаеми и комерсиални.
Носят си неговия стил и му отиват.
Чудесно би било да имат и клипове, разбира се с негово участие, но явно не това е целта му.
Човекът си създава музика и си я пее за удоволствие.

Севдичка нека си почива, че я чака работа.
Много се радвам, че и нея ще си гледаме, макар че хич не ми побира главата как ще успея да гледам толкова много сериали наесен като знам колко малко свободно време имам.

Днес рожден ден има нашия доктор Чудо Танер Олмез.
Става на 34, макар че изглежда доста по-млад.

Да е жив и здрав и да бъде успешен в професията и щастлив в личния живот!

Много е хубаво, че Йълдъзка ще си бъде с нейната по-къса коса в 4 сезон, че с тия изкуствени кифленски пирги ми омръзна да я гледам. Така си е супер.

https://vk.com/video-158229374_456243417

Аз почнах да гледам  „Бодрумска приказка“ с Шевал Сам.
Не по телевизора, а със субтитри и то само като ми остане време.
В общи линии се приспивам с него вечер.
Шевал наистина е коренно различна, все едно е друга актриса, но ми допада.
Симпатични герои и интересен сюжет.
Като изляза пак отпуска ще го захвана по-сериозно.
Засега съм едва на 5 епизод.

Нашите хубаво започват от 7 септември, защото след тази пауза се задава много сериозна конкуренция.
Много стари сериали, а и доста обещаващи нови се задават и няма да е лесно. Макар, че аз твърдо вярвам, че „Ябълката“ отново ще е успешна.

Шевал на снимачната площадка.

Интересно как ще развият образа на Ендер.
Първо беше много лоша, после колкото и да не ни се вярваше ни накараха донякъде да я заобичаме.
А сега какво ли ни чака...
Нямам търпение.

Хубава неделя на всички, които наминат!Flowers Hibiscus

# 236
Добро утро! HugTwo Hearts

Дъга Hug,и аз гледам ''Бодрумска приказка'',но по телевизията!Нямам време за субт.,а така по-малко всяка делнична вечер! Интересна ми е Шевал с тази черна коса!И Алперен Д.и Дилан Чичек Д. все още в началото на кариерите си ми са интересни!

ЗЯ
Очакваме ги на 07.09. Wink

Цитат
НОВОСТИ✨ ТУРЦИИИ
Коварные дамы Запретного плода возвращаются

С четвертым сезоном сериала одними из первых. Премьера новой (75-й) серии состоится 7 сентября. Йылдыз и Эндер в исполнении Эды Эдже и Шевваль Сам продолжат плести интриги. Против кого они станут дружить на этот раз? Поскольку персонаж Талата Булута, Халит Аргун каким-то образом ушел на второй план, главным врагом двух подружек стала Шахика (Несрин Джавадзаде). Намек на сюжет осеннего сезона был дан в первом тизере. Согласно его кадрам стараниями подружек госпожу с задатками убийцы ожидает тюрьма. Пока в тени осталась история персонажа Гёкхана Алкана, который появился на финише 3 сезона. Наверное, сейчас только постоянные поклонники помнят, что сериал Запретный плод/Yasak Elma является ремейком хита "50 оттенков серого".

на сета....

Еда с Кузей....
https://vk.com/feed?q=%23YasakElma&section=search&z=vide … -158229374_372144

снимат Зехра...в нов дом ли са?...Thinking
https://vk.com/feed?q=%23YasakElma&section=search&z=vide … -158229374_372165

ЧД
Онур е поздравил Танер за РД,който беше вчера...

Скрит текст:

и от Реха...

Желая ви приятен ден и щастлива нова седмица! Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 09:10 от Zlatina3

# 237
Привет, дружки!

ЗлатиGreen Heart, благодаря за споделеното!

"Доктор Чудо"
Цитат
💥
Журналистка Бурсен Алтунташ заявила что на этой недели мы получим новые постеры к 2 сезону #ЧудоДоктор, предположительно в среду.

Цитат
Озге Оздер присоединились к сериалу-ремейка #ДокторФостер
Окажется ли этот ремейк таким же удачным ?

Синем/Назлъ

Хазал/Белиз

Танер/Али

И Онур, разбира се.
Много хърбав сякаш.

Не може без "Ябълката".

Визията на Ендер в 4 сезон.

От последните минути...

Цитат
Бирсен Алтунташ сообщает, что сегодня снимали афишу к 4му сезону. На фото будет Халит, Йилдыз, Кая, Эндер, Керим и Шахика 🔥🔥🔥

Пожелавам ви хубава седмица!Flowers Four Leaf Clover

Последна редакция: пн, 10 авг 2020, 22:04 от * Дъга

# 238
Хелоу дружки Heart
Злати Hug Дъгичка Hug
Онур е отслабнал доста , но е за предпочитане пред това колко дебел беше станал през зимата Stuck Out Tongue Winking Eye
Еда е много сладка с този прекрасен кучо Heart Eyes
Новият Ерим е голям сладур , той май ще намери някоя неподходяща девойка и кой знае с какво друго ще се забърка , Ендера и Халит ще се побъркат Joy

# 239
Добро утро! Hug Flowers Hibiscus

Дъга Hug,благодаря за снимките и инфото! Flowers Bouquet

Очакваме афишите за новите сезони на ЗЯ и ЧД, и фрагмани,както и новини за СР със Севда.

още снимки на Еда с кученцето...

нова с Онур...

с фенка...какво е казала...
Цитат
'Брат Онур, вы настолько успешный (талантливый), что я очень сильно рада была познакомиться с вами. Я очень люблю тебя, дорогой брат💙'

P. S. Девочка ведёт фен-базу про Хазал (Белиз)💕

превод на руски ез. на цялото интервюто с Онур....
Скрит текст:
#onurtuna #mucizedoktor

Р- репортер. О- Онур❗

Р: Вы сказали 'Мы все сумасшедшие.' Какие у вас безумия?
О: Я не могу действовать, не думая слишком много и глубоко погружаясь в событие и заканчивая это событие в себе. Поэтому я не могу предпринимать никаких действий. По мне, я бы оставил песню у себя дома. Но мои друзья общими усилиями, дали мне мужество опубликовать.
Р: Почему так?
О: Я люблю записывать свои мысли, чувства. Но публиковать свою работу для человека всегда трудно. Например, первый альбом был для меня тревожным.

Р: Смогли ли вы придти в себя во время карантина?
О: Несмотря на то, что я не вернулся в себя 100 из 100, но я почувствовал, что вырос. Когда я был моложе, я был более возбужденным и импульсивным. Сейчас же я более спокойный. Я могу отбросить определенные вещи и посмотреть вперед/перед собой. А это я отношу к возвращению самого себя и уважению самого себя.

Р: Как красота влияет на вашу жизнь?
О: Конечно же я смотрю в зеркало и начинаю чувствовать себя хорошо. Но я не тот тип, который постоянно считает себя великолепным.

Р: Вы приступаете к съемкам фильма с Хазал Кая...
О: Да, это прекрасная работа. Адаптация книги Аслы Кызмаз 'Что из меня выйдет?'... Играть с Хазал очень ценно. Приятно играть с кем-то, в чью игру ты веришь. Появляется более сильная энергия.
Р: Ваш рост 1.96. Хазал Кая очень маленькая. После новостей о вашем партнерстве, в социальных сетях начали обсуждать вашу разницу в росте.
О: У нас и с Севдой Эргинджи в сериале 'Запретный плод' была разница в росте. Но люди поверили в то, что мы с ней создали. Самое главное стараться, чтобы стать лучшим дуетом, работать, не выходить за рамки роли... С другими мелочами справится техника. Я думаю, что, когда мы с Хазал объединим наши энергии - люди поверят в нас.

Р: Текст ваших песен связан с вами. Любовь заставляет вас писать?
О: Любовь - прекрасное чувство, я люблю. Конечно заставляет.
Р: Вы влюблены?
О: В моей жизни любви нет. Поскольку я знаю, что такое любовь, я могу поддаться этому чувству и привязанности, и писать независимо от людей.
Р: Как ни спросим, вы всегда одинок. Почему так?
О: Думаю, нужная энергия меня еще не нашла, я не встретил правильный свет. Или не было никого, кому я могу бы раскрыть свой свет. Но, конечно же, в мою жизнь входят люди. Мое уважение к ним бесконечно.

Р: 35 лет, востребованный, красивый. Когда как есть возможность сполна насладиться данными возможностями, почему вы живете так скрытно?
О: Я не скрытный. Просто у меня есть близкие друзья. Моя актриса-подруга как-то сказала 'Я впервые вижу знаменитого человека, который не понимает этого.' Мне очень понравилась фраза. Я знаю, что в ту ночь я спал на коленях у тети, продававшей блины на улице, и я продал брелки подруги-инвалида, которая продает брелки на дороге в одном месте (магазине) для нее/ради нее. Об этом не стоит говорить, но даже тогда, когда вы чувствуете себя знаменитым, не меняетесь, но тем не менее вы все равно трансформируетесь. Поэтому я чувствую себя намного счастливее, когда держусь подальше от славы.

и Севда...

Приятен ден ви желая! Flowers Four Leaf CloverFlowers Cherry Blossom

Последна редакция: вт, 11 авг 2020, 09:05 от Zlatina3

Общи условия

Активация на акаунт