Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 106 051
  • 2 046
  •   1
Отговори
# 120
Тя тръгна всъщност оттам, че коментирах сламките, които ще предлагат в Лидл следващата седмица и намекнах, че идват двойно по-скъпи (заради количеството) спрямо подобни (разлика в материала, но все разградими), които взех от друг магазин.... та имах по принцип предвид вдигащите се цени, макар с случая са в такъв малък мащаб.

# 121
  • София
Аз пък вчера писах да попитам за кокосовото брашно , ами отговориха ми, че вече не било част от техният асортимент.
Много лошо, беше ми на изгодна цена в Лидл, при другите е по- скъпо.
И кокосова захар няма.

# 122
Здравейте!
Доматеното пюре наистина е хубаво - беше изчезнало по едно време март-април. Тарталета при вас цената е по-добра. Тук искат 0.99лв. за една опаковка.
Взех велоръкавици - малки са, ще трябва да ги сменя, ако нещо е останало. От полите и късите гащи имаше само големи номера. Но полите са уголемени според мен.

# 123
  • Варна
Мда, и аз ще сменям велоръкавиците, ако има останали. Много умалени, бре, за какви деца са, от 3 до 8 години ли... Взех 5-ца, моят е с малки ръце, едва ги напъха. То верно, че бяха изпотени, но все пак... Дано на обяд да има някой и друг размер 6-ца. Като не - здраве да е.

# 124
И аз взех вчера ръкавици, на моите деца пък паснаха съвсем точно (спрямо етикета за възраст, посочена на продукта и възрастта на децата).

# 125
  • София
Някой купи ли керамични кашпи за орхидеи? Дали въобще са зареждали?

# 126
  • Варна
Къде на ръкавиците е написана възрастта?
Имаше много кашпи вчера като ходих - Варна, бившото Пикадили център.

# 127
На картончето има номер. Реших, че това се отнася за възраст. Има и отвътре на самата ръкавица - на етикетчето.

# 128
  • Варна
Имаш предвид 4, 5 и 6 или друг номер? Защото на етикета друг не виждам, а това не е възрастта. Това е просто размер. Намерих тази таблица, според която размер 5 е за 9-10 годишни. Моят син е почти на 8 с малки ръце и са му на кантар. Предпочитам да има малко аванс поне, ще търся по-големите.

# 129
И ски ръкавиците си имаха номерация. Дамските кожени също...абе всички.
Номер е това число ..не е възрастта.

За сламките ми стана чудно на какви неща отдавате значение.
Извинете за което.

# 130
Ами като им гледах големината, реших, че се отнася за възраст. Както и да е, явно съм уцелила, ръководейки се по този начин😄.
Пък за сламките... никой не е длъжен да се съгласява дали да отдава внимание или не, който не му е интересно подминава. Пак ще повторя, че всъщност сравнявах цени, но ми стана интересно и какво предлагат в чужбинско, така или иначе щом стана дума.

# 131
Защо..на мен точно интересно ми стана, за това НЕ подминах.
Колкото е спам моето чудене, толкова е спам и как Х усещал вкусовете различно от стъклена или др.сламка..
Така че....давайте нататък..

# 132
Стъклената може да се счупи. За металанта не се сетих, но и тя може да е опасна. За вкуса- ами друг път са споделяни тук на кой какво му е на вкуса за месце, ама за материал за пиене явно не е ок. Много се извинявам за този голям спам  (явно на вкусовите рецептори трябва да им се сложи ограничение).
Имайте усмихнат ден, слънчево е навън 🤗🌞💐!

# 133
Може...споделяйте си. Казах веднъж...сега повтарям - не ми пречи.
Ама явно на някой му пречи моето мнение...
Извинете казах веднъж. Не се е чуло - повтарям - извинете.
😎

# 134
Хартиени и пластмасови продукти винаги са с различна цена, хартиените са по-скъпи, такова ми е впечатлението. Не ми е изненада разликата в цената. Какво като е разградима пластмасата, сигурно е с бисфеноли. Все пак дано Лидл спрат да раздуват цените така скоростно, вече намерих в квартала голям магазин с много добри продукти на доста по-ниски цени.

Общи условия

Активация на акаунт