Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 106 059
  • 2 046
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте,тези обувки закупих от разпродажбата...Много са свежи,нежни ,а и удобни ми се виждат,някой с отзиви относно качеството им?

# 151
На каква цена бяха на разпродажбата?
Имам кецове от серията. Много удобни. Обаче само в началото ми правеха рани на ахилеса (трябваше да слагам лепенка), едва после станаха супер удобни. Нацепиха се отпред между подметката и кожата- горният слой на кожата където се съединява в подметката. Така ме беше яд, че не ги занесох да ги зашият. А ме беше срам да ги връщам в Лидъл- сега чакат ремонт. Но като удобство са супер. Grinning Тези балеринките ако си ги купя веднага бих занесла да ги зашият, за да не стане като с кецовете.

# 152
От по-големите кръгли батерии има постоянно в Икеа, в Бриколаж се намират, във Ф... в Лидл съм виждала само в седмични оферти, ако не греша.

Да, не са в постоянния им асортимент.

# 153
  • Пловдив
И аз ги гледах намалени при нас тия обувки, ама мн.твърди ми се сториха...

# 154
Аз имам едни балеринки от този тип. Много са ми удобни. Ама им разказах играта с моето нескопосано ходене..

# 155
На каква цена бяха на разпродажбата?
Имам кецове от серията. Много удобни. Обаче само в началото ми правеха рани на ахилеса (трябваше да слагам лепенка), едва после станаха супер удобни. Нацепиха се отпред между подметката и кожата- горният слой на кожата където се съединява в подметката. Така ме беше яд, че не ги занесох да ги зашият. А ме беше срам да ги връщам в Лидъл- сега чакат ремонт. Но като удобство са супер. Grinning Тези балеринките ако си ги купя веднага бих занесла да ги зашият, за да не стане като с кецовете.
Намалени на 18,99лв... Бих ги занесла да ги зашият,но се притеснявам да не се смалят, че работата е на косъм,бяха мн обрани номерата и нямаше 39... Само 40-ти номер и даа чифта 38...

# 156
На мен никога не са ми се смалявали обувки от шиене. Blush

# 157
  • София
Да се включа в темата и аз. Simple Smile Идвам с отзив за прахосмукачката робот. Най-после доживях както се казва.
Много, много съм доволна и страшно си я харесвам. Върти се като гламава из къщата. Качва се на мокетен килим без проблем, минава през ламелни прагове, успява да прескочи краката на стол от този тип, въпреки че веднъж блокира там. Ще го обръщам към стената когато я пускам.

Прибира се при "майката" (зарядната станция), когато и падне батерията или когато я насоча с дистанционното. Странно ми стана, че не са включили в комплекта батерии за него. Досега не помня да съм купувала нещо от Лидл без включени батерии, но това е незначителна подробност. Има резервни четки и филтър. В бъдеще, ако не ми създаде проблеми роботът, ще си поръчам още от посочения в книжката адрес. Много уважавам дългия срок за връщане, както и дългата гаранция и обслужване.
Тук, в темата питах шумна ли е, ами не е да не се чува, но в никакъв случай не би притеснявала съседите - за мен това е важно.
А, да не забравя - и кучето се разбира с нея. Joy Голяма ми е страхливка милата кучинка и това също ми беше важно.

Последните череши които взех бяха много гадни. На вид прилични, но на вкус блудкави. Разочаровах се.
Скрит текст:
Като горе показаните метални сламки си поръчах от Алиекспрес, а стъклени си имам от Джъмбо. Още не съм ги ползвала, ама да имам. Нали се опитвам да пазя природата.
Всеки път забравям да взема от хвалените пъпеши, а като ви прочета тук се заканвам. Голяма бяла птица съм!

# 158
А..нали..няма такъв кеф...друг да ти чисти 😃😄😄😄😆

И аз моята не си я давам.

# 159
  • София
Дааа, Тете Simple Smile Препоръчвам всеки да си вземе при възможност.

# 160
Mime, ти с коя си?

# 161
С последната от брошуратя.....Силвър крест...☺

# 162
Отървала съм я. Исках за подарък за приятел.

# 163
Що...и той ли е мързелив кат' нас Joy

# 164

Общи условия

Активация на акаунт