Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 106 029
  • 2 046
  •   1
Отговори
# 60
  • София-Младост
На коя стр. е този гръцки йогурт щ, че не го видях? А колко е намален?
Благодаря за новата тема!
стр .8

# 61
Благодаря!

# 62
Колко струват тези слънцезащитни? Под 20 кинта можеш да си купиш мн добри слънцезащитни с чист състав.

Може ли да кажете кои са? Може и на лично.

Аз се надявах любимият ми сладолед с ром и стафиди да е намален, но уви. Отивам да си пробвам късмета с брошурата от другата седмица.

От години ползваме на алтея органикс. Като се регистрираш в сайта цената пада много. Имаше и намаление и ги взех за 14 лв. преди 2 седмици. Имайте предвид, че над 30 ф по принцип не е добре.
Сори за оффа.
Другата седмица е мн тъпа- хамериканска, тю.

# 63
Кат гледам е веганско-алкохолистична 😁

# 64
Защо фактор над 30 да не е добре? Зависи от кожата. Някои хора по предписание на дерматолог ползват само 50+.

# 65
Какво ще ги спаси високия фактор? Той показва време, не интензитет и сила на пазене. Кофти химия са, затова. Не случайно при хубавите слънцезащитни няма висок фактор. Виши и нивея и подобни масовки са в схемата, ясно е.
Това от дерматолог, не от нета. Гледам някои добри са спретнали висок фактор...ненужно е.

# 66
Благодаря за новата тема!
Цената на памперсите лупилу не беше ли 13/14 лв/ пакет? Само аз ли съм в грешка или е вдигната и сега намалена.
Вдигнати са, да.
Мерси за темата.

Това не е вярно. Гледам стара брошура от декември, памперсите са си 15.99, както и сега. Но преди намалението им е било по-голямо отколкото сега.
О, видях, че сте коментирали после  Simple Smile

# 67
Какво ще ги спаси високия фактор? Той показва време, не интензитет и сила на пазене. Кофти химия са, затова. Не случайно при хубавите слънцезащитни няма висок фактор. Виши и нивея и подобни масовки са в схемата, ясно е.
Това от дерматолог, не от нета. Гледам някои добри са спретнали висок фактор...ненужно е.
Стана ми интересно. Кои са "хубавите" слънцезащитни тогава? Защото аз всички, които съм ползвала (уж добри марки слънцезащита) имат поне до 50. Да не говорим, че и 100 има. Ще се радвам, ако споделиш.

# 68
Вече споделих аз и семейството ми какво ползваме. Има си и цели теми по темата.

# 69
За тези говоря:    https://www.lidl.bg/bg/p/izzhivey-duha-na-amerika/formi-za-sladoled/p40190
Върнах ги преди малко и ме питаха защо. В крайна сметка не взех други, нито го видях по щандовете, докато обиколих на бързо.

Някой да е доволен от формичките за сладолед? Взех тези с кафявата фунийка 4бр. Но не ми хареса, че самата фунийка е празна и ще се събира сладолед, труден за изяждане Grinning Та се чудя дали да го върна или да го заменя с някое от другите.. Rolling Eyes Искаше ми се на детето да правя домашен сладолед и да е удобно за хващане.
Кои са тез формички?

# 70
Вероятно има кожи, за които всеки фотон разлика е от значение. Има разлика в степента на защита, но е малка, не в пъти, както внушава факторът. Иначе за допълнителна антиоксидантна защита съм чела при фактор 50+. Така или иначе трябва да се гледа конкретния продукт, не само фактора.

# 71
Вече споделих аз и семейството ми какво ползваме. Има си и цели теми по темата.
Знам, че има теми, но за първи път някой твърди, че ако слънцезащитния продукт е с фактор 50, значи не е хубав. Затова попитах. Иначе аз точно алтея далеч не бих ги нарекла хубави, но на теб явно ти харесват. Да се каже, че 50-ти фактор е излишно и дори вредно, е все едно някой да каже, че да ти е био крема е излишно и истерията с био-то е маркетингов трик. 😉

Последна редакция: чт, 02 юли 2020, 17:15 от Нищо лично

# 72
На мен пък точно дерматолог ми е така да се каже предписал да ползвам фактор 50 (не получавам изгаряния, по друга причина е). Явно и сред лекарите няма единомислие.
За да не спамя- все пак нещо по темата с йогурта, днес пак взех от малката опаковка (различни производители са с този в кофата), харесва ми, но - сравних с друго кисело мляко (по етикет) 10% и вече не ми е толкова предпочитано лидълското.
Скрит текст:
на Тертер
.
Другата седмица възнамерявам най-накрая да пробвам йогурта от 1 кг в кофата и ще видя кое от трите ще ми стане фаворит.

# 73
  • Mediterraneo

Това е моето мнение по въпроса със слънцезащитата. Стигнах до него като установих навремето, че детето ми е алергично към някоя от съставките на кремовете( независимо от марката, цената, формата, явно една съставка е повтаряща се навсякъде) и вместо да изпиша вежди, вадех очи. Оттогава не ползвам- излагам се постепенно и много внимателно на слънце, няма изгаряния, няма бърз тен.

# 74
  • Мадрид / София
Благодаря за темата.
Дресинга със синята капачка (кисела сметана) определено на манджа има вкус. Не ми допада. Като свърши имам друг "Цезар" ще го видя дали и той няма да има подобен вкус.
Нещо не мога да се наканя да ида до Лидл за салморехо (студена крем супа от домати, чесън, хляб и зехтин), че имам купон за намаление ама пусто в жегата не ми се разкарва до там.

Общи условия

Активация на акаунт