Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 106 043
  • 2 046
  •   1
Отговори
# 90
Ами, окончателно съм го изпуснала. Те някои, освен дето смърдят на разни....чорапи, като ми се напъхат в носа, голямо кихане пада. Затова се зарадвах, като прочетох, че и гранулиран имало. Ами, хайде, де, сто години пазарувам в Лидл, сега от темата разбрах за чесъна и то когато изчезна.
Тет,

# 91
  • Mediterraneo
Показаното доматено пюре е в основния ми асортимент вкъщи. Ползва се изключително много, децата дори го ядат вместо кетчуп. Не знам каква му е цената при вас, тук е 99 цента  за три броя май по 400 г. Наистина незаменяем продукт ми е в кухнята.

# 92
  • до най-прекрасния мъж
И аз много ги ползвам пасираните домати. Правя от тях сос за лазаня, спагети, слагам на пица. Съдържанието не е воднисто и много бързо стават сосовете. Цената е около левче при нас. Взех ги около ИП, че бяха разграбили доматите в консерва и само такива имаше. Сега не оставам без тях, наред с тези от консерва.

# 93
Чесъна и аз късно го открих - два пъти купих и оп...изчезна.

Аз пък от доматите в консерва съм доволна - конкасето. Левче е едната, за сос за спагети с кайма ги ползвам.
Ама ще взема и от тия гладките да запася, че а не съм пасирала отия хубаво, и синът се мръщи...кво е туй червеното в каймата ме пита 😆

# 94
Винаги купувам от това пюре. Ползвам го за всичко!

# 95
  • Мадрид / София
Аз почнах да взимам само че тези със зехтин. Като че ми харесват повече ( зелена опаковка е, за тези, които са в Испания). Купувам поне по 2х3 пакета кутийки.

# 96
Благодаря за темата!🌹
Формички за сладолед имам от няколко години от тези, които са като ескимо на клечка. Лесно се пълнят формите,лесно се вади сладоледа. Ползвам ги.

# 97
  • София
Един глас и от мен за пасираните домати. Мнооого са вкусни! Ако аз си пасирам домати от пазара не се получава толкова добре. Даже си мислех, че има глутамат или друг подобрител, но пише само домати и сол 🤔

# 98
Значи. Заради вас и прослувутия ви пържен лук днес се занесох до Лидл, докато децата са на плувна. Да не остана и аз по-назад:smiles: Калориите и състава не ме интересуват. Smiley
Сетих се там ,че коментирахте и чая от кактусова смокиня - еми не пия чай много, ама си взех.
Както и гел стелките . Миналата седмица си взех от пикльовците и кремообразната извара. Страшно заразни сте.SatisfiedHearts

# 99
Тъй, тъй, Лидл трябва по списък карти за някакви преференции да издаде на пишещите в темата, щот благодарение на тях търговията вървиии....Ама, верно има много заразни тук! Аз пък ще ходя за гръцкия йогурт, да ме пита човек за какво ми е? Ами тук изчетох за него, от доматите също ще взема, ползвам подобни от Кауфланд.

# 100
  • София
Доматеното пюре много го ползвам, но най вече ползвам доматите в консерва, независимо дали на кубчета или цели, те са по .99 ст или левче. Днес взех 20 консерви, а есента ще взема още повече, много ми вървят .
Чесън на гранули имаше , но не взех не го зная какъв е, ползвам един гръцки в момента и е много хубав. Най накрая взех и този американски лук - 2 кутии, но забравих да го ползвам за вечеря,  та не знам какъв вкус е и дали ще ми хареса. Имаше гръцко сирене по 800 грама и го грабнах, много е добро, цената му не е много добра, ама това е положението, ако искаш. Напазарувах достойно  и сега като погледнах общо взето едно нищо, за около 100 лева. Месо не съм взимала, избягвам оттам да купувам, но имаше много видове, вкл. и мариновано.  Крем-сиренето от 300 г на Goldessa  е много хубаво, точно него го ползвам за чийзкейк, намерих си и итал. сирене - голям разкош е, на количество взех и рикота, много я ползвам.  Слънцезащитни имаше много,  но ги отвях, не ги зная какви са и предпочитам други марки, познати и купени от аптеката, да ми е сигурна работата.  В общи линии нищо интересно не забърсах, все едно и също.

# 101
Ще има някакъв “йогурт” от кокосово мляко с плодове. Някой пробвал ли го е преди? Мисля да си взема, но съм малко резервирана.
Аз го купувам за дъщеря ми, с алергия към млечни е. Предпочитаме чистия, приятен е, с лек кокосов вкус, не много сладък. А тези с плодовете са като плодово кисело мляко 🙂

# 102
И аз задължително имам вкъщи от доматеното пюре. Освен за готвене, аз го разреждам с вода и му слагам кубчета лед, лют червен или черен пипер... Stuck Out Tongue Winking Eye
Лабрекс, ти ли пита за чесъна на гранули? Взех от новия аз. Не е като показания от Тета, но според мен бива на вкус и мирис, не е като нишесте вътре, не хвърчи прахоляк докато сипвам от него, не става и на буци като се добави в млечен сос...Един от Кауфланд бях взела, ама той се оказа като ароматизирано нишесте като консистенция- а на вкус не е особено чеснов...
Ей, вече ще взема да се откажа от идеята, че при нас някога ще заредят от сините интимни измивни гелове! Няма и няма, всеки път минавам да проверявам...но забърсах по един брой от намалените душ гелове- имитация на Нивеа ли са?
Исках да си сменя и късите панталонки с по-малки- ми...само размер Л имаше. И изведнъж се появили и поли- а онзи ден уж нямаше нито една...Сега ще ходя до друг филиал да си сменям панталонките, идеални са за вкъщи.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 18:03 от dolce miele

# 103
И аз задължително имам вкъщи от доматеното пюре. Освен за готвене, аз го разреждам с вода и му слагам кубчета мед, лют червен или черен пипер... Stuck Out Tongue Winking Eye

И малко водка.

# 104
  • In transit
Стига сте го хвалили това пюре, или ще свърши сега или ще му вдигнат цената.

Общи условия

Активация на акаунт