Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 106 043
  • 2 046
  •   1
Отговори
# 75
Вече споделих аз и семейството ми какво ползваме. Има си и цели теми по темата.
Знам, че има теми, но за първи път някой твърди, че ако слънцезащитния продукт е с фактор 50, значи не е хубав.

Нищо такова не твърдя. Да, био-то в този му вид е маркетинг. Защо на алтея не са добри продуктите? Кои са добри?  Не е за темата това, хич не е. Досадно става, честно.

# 76
  • Mediterraneo
Angela61, последните две седмици само това ми се падаше на мен. Събрала съм поне 7 еднакви купона. То поне да го ядяхме това салморехо.

# 77
  • Мадрид / София
Angela61, последните две седмици само това ми се падаше на мен. Събрала съм поне 7 еднакви купона. То поне да го ядяхме това салморехо.
Аз взех да го пробвам за първи път от толкова години пребиваване тук и ми хареса (но от Меркадона повече ми допада). Все пак не е за всеки ден.

# 78
Майки, после ще го погледна пак и ще ти кажа, май той беше.

# 79
Абе Тарти..ти постепенно се излагаш, ама аз за 5 -7 дена колко постепенно да се излагам Joy..то няма време при мен 😄😄

Аз стоя под чадър. Кога влизам да цъмбуркам, клепам яко..като крем, дори не размазвам..дебело мажа..Ич не ми дреме че седи бяло...😆

# 80
Пак ще стане спам, ама ... затова търсех танкини, но реших въпроса с тениски от Декатлон със защита 50 (уж).
Я кажете, офертата за бирите само при 2 броя от вид ли е, ако вземеш 6 еднакви например, ще таксуват ли 3 от тях на -50% или само една ще броят за втора такава?

# 81
  • София
Да, за бирата - цяла количка бяха напълнили преди мене и си спазиха намалението.

# 82
Феникс, дай линк моля. За тениските от декатлон Joy

# 83
Да..и ако има дълга мантия. Да покрива кракИте до долу...😆

# 84
Аз сериозно питам, брях! Ма откривам само детски.

# 85
Аз също. 👀
Не е полезно слънцето...за това го избягвам. Даже 2 чадъра носим винаги.

# 86
Ще се разровя за линк, от магазина директно ги взех миналата година. И за децата взехме, имаше и панталонки (като колоездачните гащи, в редната тема бях ги споменала някъде).
P.s ето ги https://www.decathlon.bg/damska-bluza-tjurkoazena-id_8518974.html
Има и други неща в категорията.
https://www.decathlon.bg/C-57221-drehi-uv-zashtita#product_8518974

Извинявам се за спама.

# 87
  • have faith and be patient ..
Влизам да похваля тези, нови за мен, смлени домати или доматена паста, ползвам директно върху пица или спагети без да го сгъстявам на тигана, супер е, макар че пише че е без захар, не киселеят доматите

Другото което ме вълнува е защо по дяволите са спрени таблетките против котлен камък за пералня... Направо съм бясна, ваичко хубаво спират.. Аа видях и че са върнали стария бебешко-детски шампоан за коса и тяло, този белия със синята помпа, лупилу май...
Нова цена 4 към 5 лева, а преди беше по-евтин, не помня точно колко... Егати..

# 88
Аз пък, при всяко ходене в нашия Лидл първо при подправките тичах да търся прословутия гранулиран чесън, откакто изчетох в темата за него, че изчезнал. Нямаше го, нямаше....и оня ден ми излезе късметът. На Апетитко в прозрачно пликче. Това ли е туй чудо, защото не знам как съм гледала преди, но никога не съм купувала чесън от Лидл, пропуснала съм го. Подправки разни - да.

Скрит текст:

# 89
Ми не е този. Оня беше в непрозрачта опаковка -бяло лилава с чесънчета на нея. Няма я.
Купих накакъв чесън на прах от кварталния - ми развали ми ястието само, то мирише на спарени чорапи.
Лидлския си беше муци. Ама го нямаааа...търсих го пак оня ден.

Ей го

И отзад

Общи условия

Активация на акаунт