Лидл 141 - Юлски летни вълнения

• 106 051
  • 2 046
  •   1
Отговори
# 105
Леле каква дискусия се е заформила след оплакването ми от слънцезащитния /не знам защо, ама не видях линк за новата тема/..та да поясня: този, който взех, не е спрея във флакон показан по-напред в темата, а в пластмасова опаковка-спрей (ако има разлика в двете); принципно сме по цяло лято на море и на плаж ходим до 11:30-12ч и след 16-16:30ч. С 50+ (до сега само на виши) мажа само малкия, защото е мн. бял първите дни, след което съм ползвала пак за няколко дни 30-ти фактор (на сиен); затова сега, когато взех техния но 50-и фактор и изгоря, останах разочарована..
Скрит текст:
Преди няколко години, след реклама на гарние, реших да пробвам техен -пак за ситния 50+, но само като опитах да го намажа, а той стоеше като латекс по него, го хвърлих и взех изпитания вече Confounded

Вчера взех чопър (не съм го пробвала още), но покрай това, реших да видя цената на захарта, защото в новата брошура я видях :"само сега на 1.29лв"...ама тя и в момента е толкова....:

# 106
  • София-Младост
"Сладея" ще е намалената захар, а не тази. И то даже не намалена, а по-скоро оповестена, че ще е на тази цена.

# 107
  • София
Да, моля ви, спрете. Simple Smile То е много гадно всъщност, не знам какво.му харесвате. Simple Smile

# 108
  • Варна
Тъй де, същия спрей в пластмасова опаковка купувам и аз. Вчера пак взех, въпреки че имам тубичка от ДМ, просто на този вярвам повече. Никога не сме изгаряли с него. Явно както и всеки друг продукт има кожи, на които не им понася или няма ефект.

# 109
Дойде ми комплекта с резервни части за Робота Vileda VR One, закупен от лидл февруари месец.
3 бр филтър и 4 бр.четки.

Доволна съм. Кореспонденцията с вносителите даде успех.

Последна редакция: сб, 04 юли 2020, 08:30 от teta75

# 110
Честито, Тета!

Сега ще ми смеете, че става дума за дребни цени, ама... гледах в новата брошура сламки (че щерката пие сокове със сламка) и мислех да взема, сега пак поглеждам - те са 25 бр. и са почти двойно по-малко от подобни (като цена), вземани от Ф. Разликата, че тези в Лидл са хартиени, пък взетите- биоразградима (така пише на опаковката) пластмаса.

Последна редакция: пт, 03 юли 2020, 10:19 от fenyx

# 111
  • Mediterraneo
При нас пуснаха метални сламки с перца за почистване. Много са яки.

Ето такива, 6 броя, с две перца
Скрит текст:

# 112
Изглеждат много идейно, но металът не променя ли вкуса на напитката (за чувствителни вкусове, например правя разлика,  ако пия доматен сок в порцеланова или стъклена чаша)?

# 113
  • Mediterraneo
За мен не променят нищо. Сега, ако правиш разлика между отделните чаши, сигурно ще направиш и между различните сламки. Ние ги ползваме за смутита и коктейли само.

# 114
Не пия със сламки, но детето все така иска соковете. И нали е наследствено, към някои вкусове е претенциозна. Но ако се появят такива тук, бих пробвала да ѝ взема такива.

# 115
При нас пуснаха метални сламки с перца за почистване. Много са яки.

Ето такива, 6 броя, с две перца
Скрит текст:

Такива, само че стъклени, видях в Джъмбо. Не обърнах внимание на цената..

# 116
Със стъклени за деца ми е малко рисково, май 🤔...

# 117
На мен и с метални сламки ми е рисково, особено ако са в някои от тези буркани със застопорените капачки. Това метално нещо да ти стърчи нагоре, всичко може да се случи.

# 118
А на мен ми е далечна тази дискусия...☺
Няма лошо де..да се коментира. Не ме разбирайте погрешно...

# 119
  • Mediterraneo
Аз лично коментирам сламки от Лидл, така че съм си съвсем по темата. И мен не ме касае да чета на всяка страница за сметана и извара, ама така се случва.

Общи условия

Активация на акаунт