Не мога да забравя

• 5 662
  • 48
  •   1
Отговори
# 15
Коментарът на Папа Смърф е прекрасен! Това е любов, но недоизживяна и идеализирана от теб. Това е причината да те тормози. Скътай най-милите спомени в сърцето си, изпрати му най-добрите си чувства и продължи напред! Любов има и след това, въпросите защо не се е случило и получило дадено нещо загубват смисъл. Имала съм такава любов, виждам го понякога и до днес, случайно. Разминахме се във времето, търсеше ме от време на време, когато беше сам, а аз всячески се опитвах да избегна болката, която щеше да ми причини. След години каза, че знае, че не е късно за нас... но, беше. Сега му желая всичко най-прекрасно и всеки да върви щастлив по пътя си.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 07:51 от alivi

# 16
Тук идва обаче и същината на проблема ми. Почти на 30 съм, със сериозна работа, ангажирано ежедневие, със зрял партньор до себе си,
[/quote]
 Да не би някъде тук да е проблема ти?

# 17
  • Варна
Че какъв проблем са тези неща... Звучи страхотно.

# 18
То реално е, обаче... Чета в началото- той е романтичен, цветя, страхотен секс , а за сегашния мъж - стабилен, работохолик, разбира ме. Дано не се засегне, ама авторке- интимния живот как е?

# 19
  • Варна
Ама виж сега, на 20 човек едни неща го вълнуват, на 30 има други приоритети. Тръпката и бурния живот може да са забавни на 20, но към 30 жената вече започва да се замисля за стабилност и някои неща минават на заден план. Е, поне в обичайния случай Simple Smile

# 20
Съвсем вярно е. Но разказа посочва значителен контраст между това, което сега има и предишното, което е имала. Някак, носталгия към 20- те. Обаче,наличието на достатъчно сек@ си е важно, няма да се кривим Grin

# 21
  • Варна
Тя носталгията към този винаги ще е налице, според мен. Просто е останало неизживяно. Нека си я има тръпката, да я топли този спомен нататък, но назад да се връща... Не е добра идея. Дано нещата със сегашния да са наред наистина.

# 22
Ще я има Simple Smile Според мен всичко е изживяно - пламенна връзка, романтични спомени, но момчето се е променило. Разделили са се. (точка) Какво още се търси от гадже на 20г.

# 23
Според мен основна грешка е, че го следиш онлайн. Само си чоплиш раната така. Мозъкът е като карта от пътища, колкото повече ходиш по един път в мислите си, толкова по-дълбок става и повече се ползва, ако щеш и по навик.

Вземи си решение и действай - или направи крачка към него за последен път, или си наложи да не го следиш и анализираш онлайн, а когато се сетиш за него, което в началото на абстиненцията ще е често, се разсейвай с други неща.

Много хора имат по някой такъв човек в мислите си, но служи основно за бягство от реалността. Носталгия, тъга по това, което сме били ние самите, склонност да помним основно добрите моменти изкривяват картинката.

Ако се видите може да се освободиш като прецениш, че сегашната му личност вече не ти е по вкуса, но може и да се зарибиш съвсем, кой знае. Съгласна съм с Krist1989, че май имаш някакво натрупано недоволство и неспокойствие от сегашната си връзка, но това с гледане в миналото няма да се оправи, а се влошава... Спомените лъжат и миналото е украсено, сегашният мъж не може да се сравнява с някакъв идеализиран образ.

# 24
Аз съм на мнение, че ако се видите, може да се разочароваш и да го преодолееш по-лесно. Аз съм като децата и за мен забранените неща са ми най на сърце. На твое място бих му писала да се видим, но при теб може да има обратен ефект и да се зарибиш, с което да си прецакаш настоящата връзка. Според мен в случая няма правилно решение, всичко зависи от обстоятелствата.

# 25
На 30 си ценя личното спокойствие и си избирам битките. В страстните моменти с ММ знаеш ли, пък, как се сещам за бившите  дали си били в родния град... И не само в страстните, бивши са, дала съм , каквото съм им дала от себе си. Стига им.

# 26
Е за теб ясно, но явно авторката се интересува от бившия. И въпросът е как този интерес да изчезне. Защото докато го мисли, няма да може да 100% да се наслади на настоящето. Скелетите в гардероба трябва да се погребават, а не да стоят в гардероба до безкрай.

# 27
Аз виждам да се интересува от тръпката, със същия успех можеше и да е друго момче в ролята. Ясно е, че не го пуска, не пуска самата тръпка.

# 28
Според мен просто сегашния не ти е достатъчна "тръпка" и затова се връщаш към миналото... Simple Smile

# 29
Съгласна съм с някои мнения назад, че това ти е недоизживяна тръпка и затова не можеш да го забравиш. По-скоро си идеализирала в ума си връзката ви и преживяванията заедно. Според мен обаче това не означава, че ако започнете връзка отново нещата ще са по старо му. Времето променя. Simple Smile

Преди известно време ми се случи да водя подобен разговор. Обясних на човека, че обичам спомените ни, но НЕ искам да създаваме нови заедно. Предпочитам да запазя хубавите моменти в паметта си.

Последна редакция: вт, 07 юли 2020, 11:57 от С.

Общи условия

Активация на акаунт