Sen Çal Kapımı * Aynen Aynen - Керем Бюрсин сега и преди / Тема 35 /

• 73 696
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
Здравейте!

И последно - тази фибичка дали не е малкият детайл, който г-жа Айдан иска да добави? Определено Еда я получава в дома на Серкан, но може и да е от него (втори фокус)  Wink Щото Еда прекалено доволна изглежда с нея.

super_katia  на мен ми се стори, че Айдан каза, че след като е на игра дали не могат да включат и едно - две малки докосвания, но не не съм много напреднала с езика и не съм съвсем сигурна

# 271
Времето трябва да се уплътнява, Mikipoli Simple Smile Много добре ти се е получило гифчето, а на мен ми е супер любопитно какво ще накара Еда да скочи така смело в басейна (въпреки че продължавам да смятам, че това някой си го представя).

-------------------------------

Blue', здравей Simple Smile Да, докосване казва Айдан, но го разбирам в смисъла на "щрих", а не на физическо докосване. И Рени така го е превела - като детайл. На Айдан по време на танца на Еда и Серкан ѝ стана доста неспокойно, така че според мен ще гледа да предотврати всякаква физическа близост между двамата.

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 13:12 от super_katia

# 272
  • Яко в Матрицата...
Blue', здравей Simple Smile Да, докосване казва Айдан, но го разбирам в смисъла на "щрих", а не на физическо докосване. И Рени така го е превела - като детайл. На Айдан по време на танца на Еда и Серкан ѝ стана доста неспокойно, така че според мен ще гледа да предотврати всякаква физическа близост между двамата.

Катя, точно така Simple Smile В момента превеждам на сляпо, т.к. във фрага не знам какво следва след тази реплика. Аз така го интерпретирах, защото едва ли Айдан гори от желание да докосва Еда Joy

# 273

Катя, точно така Simple Smile В момента превеждам на сляпо, т.к. във фрага не знам какво следва след тази реплика. Аз така го интерпретирах, защото едва ли Айдан гори от желание да докосва Еда Joy
Благодаря за пояснението. Възможно е и това да има предвид. Аз си го изтълкувах както ми харесва Grinning, реших че може да иска да провокира ревност у Селин

# 274
  • Яко в Матрицата...
Селин и без намесата на Айдан си ревнува като за световно Joy

В момента Селин не получава търсения от нея ефект с годежа си. Дори става обратното - тя ревнува и търси начин да е до Серкан. Това й е проблемът. Очаквала е или е искала Серкан да я моли да се върне при него или в най-лошия случай да си остане сам. Но идва Еда и обърква всичките й планове и надежди.

# 275
Пък Еда на всичкото отгоре е красавица, не е глупава и успява да командва Робо. Ах, Селин, ах! Сама се вкара в този филм Wink

# 276
  • Яко в Матрицата...
Пък Еда на всичкото отгоре е красавица, не е глупава и успява да командва Робо. Ах, Селин, ах! Сама се вкара в този филм Wink
Всичко започна с това, че Еда даде идея да се преставят за севгилита. Серкан просто направи следващата стъпка Grinning

# 277
Така е, но Еда даде тази идея, защото бяха вързани с белезниците, които Серкан получи в поканата за годежа на Селин и Ферит Wink Ако бяха по-малко оригинални, нямаше нищо от това да се случи, а Робо щеше да си е само с надраскана кола.

По същия начин, ако Селин не беше засегнала Серкан на годежа си с хапливия коментар, че ще си остане сам, той пък нямаше да представи Еда за своя годеница.

# 278
  • Яко в Матрицата...
Или пък Серкан щеше да се сети за фалшива годеница, ама щеше тепърва да започне да търси такава... ама това е друго дизи JoyJoy

Последна редакция: пт, 24 юли 2020, 14:53 от Reni - BG

# 279
  • Плевен / София
Така е, но Еда даде тази идея, защото бяха вързани с белезниците, които Серкан получи в поканата за годежа на Селин и Ферит Wink Ако бяха по-малко оригинални, нямаше нищо от това да се случи, а Робо щеше да си е само с надраскана кола.

По същия начин, ако Селин не беше засегнала Серкан на годежа си с хапливия коментар, че ще си остане сам, той пък нямаше да представи Еда за своя годеница.
Каквото повикало...такова се обадило.... Smirk
Или пък Серкан щеше да се сети за фалшива годеница, ама щеше тепътва да започне да търси такава... ама това е друго дизи JoyJoy

# 280
Здравейте отново , днес ще досаждам Joy още малко гифчета Heart Eyes

# 281
  • Яко в Матрицата...
Малко хумор Joy

# 282

JoyJoyJoy ох, наистина , че мязаше на паун , иначе прави коментари на Еда, че нямала аксесоари Joy

# 283

Тц ,чок хумор ...../ аз я оприличих на индианец с тези пера /

# 284
Въобще не харесвам актрисата, която играе Селин, даже съм се чудела на Арас Ийнемли как толкова години е с нея, ама както казват "любовта е сляпа", хубави сини очи има, но много оцъклена бе, е, аз поне така я виждам!

Общи условия

Активация на акаунт