Лаковe за нокти - 141

• 31 479
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Някакъв измислен лак, купуван преди 100 години от Джъмбо Blush

# 421
  • Пеликания
Ох много сте хубави всичките Heart Eyes
Аз с нещо набързо. Ама не забелязвайте средния ми нокът, че е по къс от другите Joy

# 422
След счупване на един нокът във фитнеса днес, отново се връщам към най-удобната ми дължина.
Скрит текст:

# 423
Всички сте много, много красиви Heart Eyes
От мен “малко” кич Blush

# 424
Мари, изобщо не личи разликата, много е хубаво!

Спайка, Бел ли е това с големите брокати? От 100 години само го гледам...

# 425
Aрабеск, и според мен е Бел с едрите брокати. И аз от 100 години го гледам, гледам и аз не знам защо не го купувам... Grinning Thinking

# 426
Арабеск да, БЕЛ е. Преди време в К. бяха пуснали сет 6 различни и този е един от тях.
А отдолу е един много любим сребрист ГР.

# 427
И аз да се присъединя към отбора на счупените и орязаните Wink

https://www.instagram.com/p/CDHcXm8js-Y/

# 428
  • Берлин
Агент, издирвам го това опи безупешно, страхотно ти стои.
И така сте се накиприли всички, радост за окото. Аз така набързо ( от дезинфектантите кожите ми станаха гадни и нищо не помага)

# 429
И аз от 100 години го гледам, гледам и аз не знам защо не го купувам... Grinning Thinking

Веднага мига да ти кажа защо... Защото помниш моята история с друг техен едър брокат, заради който след свалянето му вероятно ми се разслояваха два от ноктите Grinning

# 430
И аз поднових лака днес, не обръщайте внимание на омазаните ми кожички, обикновено трия след като изсъхне хубаво, та утре ще е;)

Тези лакове са ми любими, цена към 2 лева, трайност чудна. Купувам от магазин за перилни препарати, не знам има ли ги в ДМ и Лили.
Една седмица на морето, нямах олюпен лак, нито на ръце, нито на крака.

Последна редакция: нд, 26 юли 2020, 22:57 от tuty

# 431
Пепе, много е красив лака!

# 432
Пепе, кой е този хубав лак? Heart Eyes
Папурче, компенсираш с лак и изглед-  чудни Heart
Скрит текст:
За кожичките можеш да мажеш с кокосово или обикновено масло, преди лягане ще е най-ефективно. Но зависи много от дезинфектантите, някои са наистина доста агресивни...щом по време на ИП ми сваляха и лака Laughing
Арабеск, ха ха Joy Освен тази причина, хем ми харесва много този едър брокат, хем имам чувството, че ще се чудя с какво да го комбинирам... Blush

Последна редакция: пн, 27 юли 2020, 01:39 от dolce miele

# 433
Долче, не е труден за комбиниране. На мен по-скоро ми беше трудно да разпределя частиците равномерно. Rolling Eyes

Ето го при мен.
Скрит текст:

# 434
Грийни, много добре изпъква на тъмен цвят. Blush Може и да грабна един...ако ги промоцират, засега удържам фронта Grinning

Общи условия

Активация на акаунт