Лаковe за нокти - 141

• 31 484
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Прекрасни сте всички, радост за окото 😘😘😘 Аз в четвъртък си купих топ лака на trend it up, днес го използвах за първи път и утре ще споделя впечатления. Наистина видимо изсъхна много бързо, да видим обаче утре сутрин дали ще се събудя "на чаршафи"....
Лаковете са Есенс, 21 и Перфект.

# 436
  • София
Пепе, кой е този хубав лак? Heart Eyes
Скрит текст:
За кожичките можеш да мажеш с кокосово или обикновено масло, преди лягане ще е най-ефективно. Но зависи много от дезинфектантите, някои са наистина доста агресивни...щом по време на ИП ми сваляха и лака Laughing
Арабеск, ха ха Joy Освен тази причина, хем ми харесва много този едър брокат, хем имам чувството, че ще се чудя с какво да го комбинирам... Blush
Лакът е Masura Beetle Juice. Даже не съм хванала на снимката цялата красота с лилави и тюркоазени люспички.

# 437
Къде е маникюра на Пепе?

# 438
На стр. 25 е маникюрът на Пепе. Blush
Обаче не знам къде съм бляла като съм писала (или редакторът на телефона ми е изтрил част от написаното към Папурчето- цял ред Flushed ) Thinking Защото другата част си е там, отивам да редактирам Wink

# 439
# 440
Момичета, доволна съм от топ лака на Trend it up - освен, че съхне много бързо, има страхотен блясък и не се събудих "на чаршафи" 😉 Сега остава да отговори и на последното ми изискване - да е издръжлив и му ставам заклет фен, хаха.
Пожелавам ви цветна, слънчева и усмихната седмица 😘

# 441
  • Стара Загора
katerina_girl, кой е този топ лак? Ultra quick dry ли?Преди съм използва техен - в сива бутилчица Ultra shine. Май не беше лош. Сега съм в търсене на топ лак. В момента използвам последния ми останал от стария The Gel top coat на Essence, но много бързо се сгъсти. Преди години съм купувала на Golden rose Quick dry, но след няколко часа лакът отдолу ми се напукваше. 

# 442
Сиси, това е топ лакът -

Има и матиращ.

# 443
Аз го купих този топ лак на Trend it up, но не мога да стигна до него. Успях да се сдобия и с GR Gel Shine - 14 и Perfect - 189. То си е като краста, като го видя на ноктите на някоя от дамите тук и да тръгна да го търся. Joy
На гел шайн серията обаче не ми харесва четката, много ми е трудна за нанасяне, дълга и нестабилна. Но се справих някак и докато снимам лака за 4 дни се обели връхчето. Нищо де, довечера пак Satisfied
Харесах си и номер 20, много приятно розово, но не го намирам. Оставям съдбата да ни срещне случайно някой ден.

# 444
  • Пловдив
До разбирам, че този топ няма нужда от печене?

От днес съм с един ейвънски корал, който както и да снимам червенее и иозбощо не излиза реален цвят.

# 445
Не се пече.

# 446
# 447
От мен лятно синьо на ГР Рич Колор 39. Бях го купувала преди години и при ровене в мазето го открих непокътнат, та реших да му дам шанс Stuck Out Tongue Добре се получи Stuck Out Tongue

# 448
Страхотна комбинация! Матирано ли е синьото?

# 449
Хубави ли са лаковете на СНБ ?? Имам приятелка, която има отстъпка и разглеждах сайта, има доста приятни цветове за по 3лв.

Общи условия

Активация на акаунт