Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Възможно ли е общуване чрез енергиино поле?

 • 548
 • 11
 •   1
Отговори
 • Мнения: 56
Много пъти съм се замисляла над този въпрос. Дали е възможно да общуваш с някой на енергиино ниво. Незмам дали това е точното определение или нещо като телепатия, или пък да сте в някъкав паралелен свят чрез сънищатата или нещо подобно. Мисля, че Дънов беше казал " няма как да мислиш за един човек, ако и той не мисли за теб", за такава връзка имам предвид. За хора, които отдавна са излезли от живота ви и по една или друга причина няма шанс да възтановите отношения, но все пак се сещате за тях и имате чувството общувате, чрез енергия. Може да звучи абсурдно за повечето от вас, но все пак знам ли може и някои от вас да вярват на това. Как мислите?

# 1
 • Мнения: 58
Да,аз вярвам в това,защото ми се е случвало.И мога да дам много примери,които ми се случват от доста години ..Това общуване чрез енергия между двама души се нарича "Астрална пъпна връв"..Аз съм прочела книгата на Карин Брандъл "Енергийни влияния и зависимости" И там ще разбереш за какво точно става дума..Ще ти се изяснят всички въпроси... 🙂

# 2
 • Мнения: 19
Постоянно го правим, без да го мислим. За съжаление не му обръщаме внимание и казваме, че това е фантазия. Съвреммената квантова физика обяснява такава свързаност(quantum entanglement)
- поразтърси се малко из нета и ще намериш много информация.
Радвам се че има такива хора като вас , които си задават такива въпроси и не ги е страх/срам да ги споделят публично Simple Smile

# 3
 • Мнения: 56
И аз се радвам, че има някой който да вярва в това. Днешният свят е забързан, материализиран, консоматорски и повечето хора без да пипнат и видят не вярват. Духовното усъвършенстване остана на заден план. Всеки мрънка, руктае и няма нито време, нито желание да се замисли за  тези невидими неща, който  са съвпукност от цялата енергия, която излъчваме със същиствуването си.Много пъти когато съм говорила с приятели на тази тема са се смяли. Един път ми казаха, че много филми съм гледала. Но все пак явно си зависи и до характер, може би по-чувстителните хора, са по-склонни да имат такива усещания и повечето жени. Понякога тово чувство ми е пречело, всмисъл, че енергията е била отрицателна. Е опитваме се да се насочим към положителното.

# 4
 • Мнения: 392
Да, възможно е

# 5
 • Мнения: 731
Чудя се като си мисля за Брад Пит и той ли си мисли за мен? Или работи само между познаващи се лично.

# 6
 • Мнения: 56
Чудя се като си мисля за Брад Пит и той ли си мисли за мен? Или работи само между познаващи се лично.
Извинявам се, аз говоря за хора, които по една или друга причина са излезнали от живота ни, не за холивудски звезди.  Плюс това, с вашето отношение едва ли ще му направите добро впечатлиние.

# 7
 • Мнения: 731
Всеки излиза от живота ни по някаква причина. Забелязала съм, че тези идеи са много популярни в младежка възраст и се поддържат все у жени с любовни разочарования. Надяват се, че щом мислят обсесивно за някой мъж, той прави същото. Утешава ги тази мисъл. Обаче никоя от приятелките ми не се събра с този, за когото си губеше времето да мисли и фантазира, та не виждам някаква практическа функция да имат тези мечтания и енергийни общувания. Разбира се, всеки е свободен да си вярва в каквото си пожелае.

# 8
 • Мнения: 2 767
@Lqnipa
какво разбирате под "хора, които отдавна са излезли от живота ви". Виждам, че два пъти употребихте този термин  и не сте доволна, че някой е разширил темата ( примера с Брад Пит)

# 9
 • Мнения: 56
Съученици, приятелчета от училище, с който сме били по-бризки,бивши  колеги, приятели познати, хора който сме се срещали.Такива, с който сме имали спомени дали дори, дали лоши.

# 10
 • Мнения: 58
Връзката на енергийно ниво се изгражда от взаимна любов..!! Когато чувствата на двама човека са еднакви,всичко е възможно,когато нещата опират до сърцето точно тогава се създават тези невидими нишки..Мисля,че няма нищо сложно за разбиране в това..

# 11
 • Мнения: 3 092
Здравейте и благодаря за темата .
Шегата за Брад Пит ме накара да се  замисля за следното.
Хипотетчино е възможно ли е да видиш някой известен човек , да ти се струва че си го познавал ,а  това че е известен би могло да направи контакта ти с него по- лесен, да го чувстваш близък по някакъв начин например и да търсиш начин да се свържеш с него .
Лично аз не съм имала такова усещане , но се замислих че е напълно възможно .
Иначе за връзката на енергийно ниво с хората , който си познавал да .Вярвам че я има .
Мислиш за някого , той ти се обажда или го виждаш на улицата или научаваш нещо за него .
Понякога съм мислила за близки , който са починали и съм ги сънувала , друг път след като съм ги сънувала съм мислела за тях . Вярвам в енергията . Тя е навсякъде около нас Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт