Откраднат живот 🎬 тема 100

• 30 726
  • 743
  •   1
Отговори
# 555
Де тоя късмет за Христо Joy Заминал е, казвам ви, на него основната му сюжетна линия е - заминава-връща се Grinning

Човекът с пистолета ще изкара епизод-два, колкото да стисне Зорница за гушата, не вярвам да е някакъв специален. Роднина на пациент, когото не лекуват както той си представя.
Иначе и аз като Майчето смятам, че припомнянето на изнасилването ще бъде свързано с това, че Зорница очевидно ще бъде похитена отново.
Колкото до въпроса защо се женят - е това и аз се чудя, ама гадовете не щат да кажат Grinning

# 556
Ицето е заминал да изживява любовта с Цвети, ако се разнебитят нещата с нея, ще се върне да си връща Кая Joy
Или тъщата го е заплашил, че ще му вземе Пепеи и той е отпрашил с детето.

Зорница и Марио са решили да се женят 'шот така, както казват децата Grinning

# 557
  • София
😁 Леле, какво се е получило / Майче, извинявай!/ Пиша бавно, а мозъкът ми работи на пресекулки 😂

# 558
Ицето е офейкал с Пепе в Америка при Табаков. Ще отварят частна клиника Joy

# 559
Владо Пенев бил с коронавирус Sad

# 560
Алмаджи, не съм видяла за какво точно се извиняваш, ама си извинена Grinning

Забравила съм да спомена, че видях Любомира миналата седмица, много мъничка и слабичка е.

# 561
  • София
Алмаджи, не съм видяла за какво точно се извиняваш, ама си извинена

Забравила съм да спомена, че видях Любомира миналата седмица, много мъничка и слабичка е.
😂 В предишен пост, за въоръжения, споделям твоето мнение, но се получи малко двусмислено 😂

# 562
  • Велико Търново
Да, и аз четох. Само че го изкарвал леко, почти безсимптомно.
В момента са спрели снимките заради това.

# 563
Гледам, че снимките текат.

# 564
Да, и аз четох. Само че го изкарвал леко, почти безсимптомно.
В момента са спрели снимките заради това.
Четох, че снимките са ги спряли, за да изследват контактните му лица, чиито тестове били отрицателни. И след това пак са започнали да снимат. По-скоро сега Владо ще е известно време карантина и той няма да снима, докато оздравее.
Скрит текст:
Освен ако не са уморили героя му, което няма да налага той да се снима повече.

# 565
Със сигурност от днес снимат.

# 566
  • Велико Търново
Е, да. Аз вчера четох, май. Информацията със сигурност е за предни дни.

# 567
Хъмбъл, а ти по какво съдиш, че снимките текат? Thinking

# 568
Здравейте,може ли някой да ми разкаже с две думи как завърши сезона.Че аз гледах до момента,в който Шопов отиде при Фотев в затвора.Някъде две серии мисля,че ми останаха до финала.После щях да си ги пускам и така си остана.Благодаря предварително.

# 569
Гледала си предпоследния епизод. Финалът бе ту в затвора, ту останалите герои. Фотев поиска Тасев да се откаже от показанията си, Цонев също, за да го пуснат и в замяна ще получи апаратура за лекуване на Корона. Тасев се съгласи. Марио и Цонев започнаха да лекуват Цвети и детето й от вируса. Лекарите получиха хубави писма от пациенти. Това беше Grinning

Последна редакция: пт, 28 авг 2020, 16:55 от maichetoooo

Общи условия

Активация на акаунт