Откраднат живот 🎬 тема 100

• 30 695
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
Това няма как да се случи в бг сериал. По-вероятно е да намерят жена и на Наков. Smile
😭 Тогава вече Ще си прережа венитИ😁

# 616
И гледате после Наков, Петмезов и Гринч правят тройка...🤭Close
Стига бре, накрая няма да остане мъж за жените в тая болница Joy
То не може само да лекуват, трябва и АМОРРР

# 617
Дона, признай, че всъщност ти си анонсаджията и само ни заблуждаваш тука две-три години 😺

На мен пък много ми допада идеята за Гринч и Кая, май я бях подкрепила още преди промото и направих предположение за страхотната любовна история 😺 как Гринч ще се преобрази заради любовта си към Кая. А може и само да съм го сънувала, че го пиша 😺
Точно това не искам Joy искам да си стои гадина Grinning

# 618
Майче, хващам бас 🍭🍭🍭🍭🍭🍭, че до края на сезона точно това ще направят с  него. Класика! 😹😹😹😹

# 619
Майче, хващам бас 🍭🍭🍭🍭🍭🍭, че до края на сезона точно това ще направят с  него. Класика! 😹😹😹😹

# 620
От днес има промо за премиерата на Братя, та утре вече би трябвало да пуснат и за ОЖ.

# 621
Исках днеееес 😢

# 622
Майче, ама промо за първи епизод от рода на "в следващия епизод очаквайте" или промо на сезона?

# 623
Майче, ама промо за първи епизод от рода на "в следващия епизод очаквайте" или промо на сезона?
Промо за първи епизод, в понеделника пуснаха за Игрите, днес за Братя и утре би трябвало да е за ОЖ - премиерите на трите са в три последователни дни, та от там логиката ми  кога ще го пуснат Grinning

# 624
Както знаете, не харесвам Хъхръ 😁,  но и аз не искам да го трансформират в добродушко.
Нека си се ежи, но и да има достойна конкуренция - тогава става интересно. 😃

# 625
Не знам как Недето, обаче, ще се справи с актьорската задача, която й предстои. Леко съм скептична 😝

# 626
И аз съм в отбора на неискащите да развалят Гринчи. Искам като доктор Хаус - от време на време проявяваше човешко лице и чувства, но все пак си оставаше гад Joy
За съжаление обаче смятам,че Доци е права и ще гледаме как става доброто дете Владко Joy

Майче,мерси, дано да си права и да видим промо утре Simple Smile

# 627
Не знам как Недето, обаче, ще се справи с актьорската задача, която й предстои. Леко съм скептична 😝
За теб май всички актьори, освен Свежен, се справят зле Rolling Eyes

# 628
За теб май всички актьори, освен Свежен, се справят зле Rolling Eyes
Въобще не е така. 🤣 Владо Пенев, Кръстева, Симона Халачева ме кефят как играят. Батко Велислав, Врабо, Будинов. Има и още.
Но, че Недето си е слабичка, си е факт.
Малко снимка:

# 629
На мен Неда ми е симпатична, не ми пречи, само героинята й ме дразни.

Общи условия

Активация на акаунт