Откраднат живот 🎬 тема 100

• 30 675
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
Няма ли да вкарат някой нов герой... Искам някой готин лош Grinning Може и мен да ме вземат да играя подобна роля Joy
Хората Фотев ти връщат, Тасев от толкоз време не може да се отърве от него, колко по-голямо зло и лош герой от него, ми ще задява и Нора Joy

Нищо не разбирам от промото.Омръзна ми тази красива жена,да страда във всички сезони.
Както едно другарче тук казва - красиво страда, затова Joy

Сега само анонс ни остана, ама той чак понеделник Grinning

# 661
Майче, много ясно. И на Зорница, и на Марио им лепят идеално сцените на страдание, мъка, болка, как да не ги експлоатираш докрай Joy

Освен анонс не сме си получили плакат на сезона. Аз си го чакам! Grinning

# 662
И сега излезе, че сватбата е сън така ли Grinning

# 663
Иси, по-скоро,че част от сватбените кадри са сън. Иначе предполагам,че ще има насрочена сватба, която обаче няма да се състои,защото булката не си научи урока да не минава през  болницата в сватбения си ден Joy

# 664
Иси, това дето ни го показаха в промотата с Магда е сън, реалната я крият, ама не се знае булката дали ще стигне до уреченото място Grinning

Моски, а Марио не си научи урока да не я чака сама да идва Joy
A за постер - ако утре не ни пуснат, няма и да има, ще остане това с името на сезона.

# 665
Гледах на билборди из София реклама на Братя, нашите какво се помотват и не пускат?!
Еййй, забравих да кажа, че вчера като гледах видеото на Неда и тя ни показа сценарий с Христо вътре, ми прилоша, докато осъзная,че е от предишен сезон Joy

# 666
Гледах на билборди из София реклама на Братя, нашите какво се помотват и не пускат?!
Еййй, забравих да кажа, че вчера като гледах видеото на Неда и тя ни показа сценарий с Христо вътре, ми прилоша, докато осъзная,че е от предишен сезон Joy
Te постер си имат почти от времето, когато обявиха самия сериал. Ама нашите  още нищо не са пуснали, ни в страницата им във фейсбук, нито в сайта на Нова в частта за 10 сезон. Дажа сега видях, че на сайта за сериала още  седи постера от 8-ми сезон, само са добавили Филип и Любомира към актьорите. Но описанието за героите винаги ме разсмива, как не го обновиха, ми информацията за тях е все когато са се появили в сериала. Едни са застинали в 3 сезон, други в 4-ти, трети в 5-ти и т.н. Joy

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 19:27 от maichetoooo

# 667
Току-що цъкнах в приложението на нова плей, всички сезони са си там Simple Smile
И аз цъкам два дни, но сезон 6 еп 16 и т.н. ги няма! Моля ви помагайте

# 668
Ето линк, избираш си сезон и си търсиш надолу епизодите. Пробвах произволно епизоди от различни сезони и всички тръгват.
https://play.nova.bg/tvshow/otkradnat-zhivot/93.100301

# 669
Имайте милост към анонсаджията!
Не стига, че се препотявa за всеки епизод да пише, вие сега искате и описание на героите, че и ъпдейт! 🤨😅
Оставете го да си порка на спокойствие 😁

# 670
Дали това означава, че Цонев ще гушне букета😁

# 671
  • София
Дано не.

# 672
Това, че Владо Пенев в събота вечер ще участва в едно риалити, не означава, че през седмицата не може да си снима епизодите от "Откраднат живот". Дано не са решили да уморят проф. Цонев, но дано пък още в първия епизод не видят сметката на д-р Кръстева и той затова да стигне до реанимация. Малко остана, ще разберем.

# 673
Хайде, че нямам търпение да си видя ей тоя чувек🤪

# 674
Напоследък съм в непрекъснат екшън и пропускам някои от събитията , затова се извинявам  ако това вече е било публикувано Blush
https://www.youtube.com/watch?v=LaCG0Ww-nBI&fbclid=IwAR0r7PY … ETxbTBWcxK7NCvej0

Общи условия

Активация на акаунт