Откраднат живот 🎬 тема 100

• 30 683
  • 743
  •   1
Отговори
# 90
Аз си мислех, че покрай короната ще си дадат малко по-дълга почивка. Няма да им навреди. Таман да напишат по-качествен сценарий. Но те продължават да си блъскат по 2 сезона на година. Но след като се гледа, копче не можем им каза.
цар рейтинг *пръст надолу*

Те още с финала на предния казаха, че започват да работят по нов сезон.
Въобще и не бих си помислила да излязат почивка, особено за най-силния сезон през есента. Това значи да заложат на нещо друго в праймтайма и ОЖ приключи.

# 91
  • София
Чак сега прослушах репортажа от началото на снимките и останах с впечатление, че този сезон Пената ще е на пангара Joy С него ще се случи "голям катаклизъм" Wink... Любопитно ми е до какви крайности ще стигне Никола Мутафов в актьорски план - дойде и неговият час. Дано и да е смислено, а не само зрелищно Joy.. и да не скапят свежарското в него Wink

Фотев ще стане добричък Imp , тя и Малката гад се облагородява...

# 92
Чак сега прослушах репортажа от началото на снимките и останах с впечатление, че този сезон Пената ще е на пангара Joy С него ще се случи "голям катаклизъм" Wink... Любопитно ми е до какви крайности ще стигне Никола Мутафов в актьорски план - дойде и неговият час. Дано и да е смислено, а не само зрелищно Joy.. и да не скапят свежарското в него Wink

Фотев ще стане добричък Imp , тя и Малката гад се облагородява...
Може ли линк към този репортаж?

# 93
На мен пък ми е интересно с кого се е бил Марио - пак ли с Хаджито или този път със Захариев. Simple Smile Или ще е нещо неочаквано...

# 94
  • София
Цитат
Може ли линк към този репортаж?

https://play.nova.bg/video/na-fokus/season-0/na-focus-2020-07-17-oj

# 95
# 96
# 97
  • София

Не плачи, дете, и на твоята улица ще изгрее слънце Wink

# 98

Не плачи, дете, и на твоята улица ще изгрее слънце Wink
Амин, чедо 😁🙏

# 99
Снимки от сета:
Диана и Mарков

И Неда се е разписала

# 100
Някой да е гледал "Хаджихристев" в На кафе днес?
И според вас как Фотев ще излезе от затвора без да убиват Цонев, защото той сам няма да се съгласи да си оттегли показанията.
На сайта на Нова пише "Сред темите в новите епизоди на „Откраднат живот“ тази есен по NOVA ще бъдат толерантността, дълго пазените тайни и цената на щастието."
Според мен това означава, че ще наблегнат на Наков, Петмезов (ако дълго пазената тайна е че е гей) и Карагьозов (цената на щастието).

# 101
Дали? Ще е много хубаво, но много ме съмнява 😢

# 102
Някой да е гледал "Хаджихристев" в На кафе днес?
И според вас как Фотев ще излезе от затвора без да убиват Цонев, защото той сам няма да се съгласи да си оттегли показанията.
На сайта на Нова пише "Сред темите в новите епизоди на „Откраднат живот“ тази есен по NOVA ще бъдат толерантността, дълго пазените тайни и цената на щастието."
Според мен това означава, че ще наблегнат на Наков, Петмезов (ако дълго пазената тайна е че е гей) и Карагьозов (цената на щастието).
Буков утре ще бъде гост.
Относно толерантността, пазенето на тайни и цената на щастието - всички герои може да бъдат разпределени към една от тези теми, някои даже и в трите Grinning

# 103
  • София
Ще се изненадам, ако се върнат към гей линията и по специално в частта и с тайната. Предполагам съвсем друга ще е историята с Наков, Залагам на драми в професионално ниво.
Иначе в статията на Нова пише, че ще има нови спжетни линии. Интересно дали това значи и нови герои. Фотев явно ще го замесят с Юлия, за което ще ме е яд, защото нея я гласях за Пудела. Пенев и бившата съпруга също ще са в центъра на събитията. Да видим само какъв ще е тои катаклизъм при него - дали ще е нещо сериозно или ще е ежедневния сблъсък с бившата.

# 104
  • София
Тук единствената тайна остана връзката между Наков и Петмезов. Наков се определи смело и открито, но за връзката им знае само Мирослава.
Около Хаджито има нещо, което го е направило такъв задник Stuck Out Tongue Winking Eye
Тайна ще бъде в началото договорката с Фотев...

Общи условия

Активация на акаунт