Великобритания - тема 83 Много Лятна Малко Коронована

• 39 356
  • 749
  •   1
Отговори
# 315
30 часа ползвах и имам акаунт в гов за нея и потвърждавах на 3 месеца. Дори мин седмица пак ме пита и пак потвърдих, незнам дали трябваше заради училище.

# 316
  • Истински се вижда само със сърцето.
30 часа ползвах и имам акаунт в гов за нея и потвърждавах на 3 месеца. Дори мин седмица пак ме пита и пак потвърдих, незнам дали трябваше заради училище.

През този същия акаунт се правят и плащания. Аз например от там доплащах градината и като ми върнат таксите на сумата която вкарвам излизаше добре. Сега искам от там да плащам и занималнята в училище.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 23:10 от Илейн :)

# 317
  • Оптимист по принуда
Момичета, да знаете за българска фирма в УК, за изкарване на шоф.книжка категорияС или за българин инструктор?

# 318
В кой град сте? Засичала съм във фб групата Бг мами Англия, инструктор, българка..в Лондон.

# 319
  • Bristol
Най-накрая днес открихме нашия плаж на Isle of Wight. Нямахме късмет с времето обаче и колоезденето нещо не ми допадна, доста натоварени са им пътищата в момента за моя вкус Sad
Скрит текст:

Последна редакция: вт, 18 авг 2020, 22:47 от Merry

# 320
  • Великобритания
о Мери , при сърфистите ли ви хареса
в Ryde на крайбрежната алея има 2 много хубави капанчета и разкошен сладолед .. да отидете дотам

# 321
  • Bristol
Ходихме в Ryde, гонихме водата с мъжа там. До Портсмът почти стигнахме, за да се натопим до коленете 😂 Минахме да видим до нас Thorness. С колелото аз ходих до Needles, Compton и Brook. Но Sandown най ми хареса. Исках и до Osborn да отскочим, където е била кралската резиденция, но няма време.
Успях да профуча през Newtown, а в Yarmouth се засякох с пристигащ ферибот и по една стръмна улица задръстих колите слезли от него, докато намеря подходящо място да отбия и да ги пусна 🚲 🤪
Днес реших уж да избягам от натоварените пътища и минах по Red Squirrel Trail от Newport, а после през Brighstone Down възвишението. Много пътеки за разходки и за планински колела има по хълма, но жива душа нямаше! Минава се през ферми, ливади и гори. Не само че беше супер неподходящ терена за моето колело, но и не можах да се насладя на природата и тишината, защото много ме достраша самичка, особено като влязох и в гората. Дори за снимка не спрях да направя 😔 Утре го дават много дъждовно.

# 322
  • Великобритания
Ние не стигнахме до Needles , понеже разбрах , че има много ходене , а аз не справям с дългите преходи , че ме наболява крака, но ще остане за догодина .. Определено ще е место , което ще посетим пак
Иначе изкарахме страхотен късмет с времето , трябваше да сме там тази седмица , в последния момент се обади шефът на мъжа ми и го помоли да вземе отпуската си малко по рано .. сега ако бяхме нямаше да излезем от караваната
Хареса ли ви караваната и самия парк ?

# 323
  • Leeds, UK
Момичета, ще сЪ местим😁. Най-накрая ни одобриха за къща. Кварталът е хубав, има наблизо добро училище. Къщата не е особено хубава, стара, дворът е 3/4 цимент, идеален паркинг за двете ни коли. Пътьом проверих застраховките, ще плащаме пълни застраховки за каквото се сетите на 1/3 от цената, която сега плащаме. Наемът не е висок за този район, ама и къщата не е блестяща, тъй или иначе. Хубавото е, че няма да се промени много животът ни, близо е пак до моята работа, училището, в което учи чавето е на 15 Мин с кола, тъй че няма да го местя за 1 година само. Къщата дори е по-голяма, отколкото ни трябваше, ама няма други. Явно това е нашата къща, за добро или лошо, пощенският код се различава само с една цифра, дори буквите са еднакви😁. Другият петък отиваме за договора и ключовете и се почва хамалогията.

# 324
  • някъде в орбита...
Happy Bella, страхотна новина Hug Много се радвам за вас! А къща няма как да е прекалено голяма - пространство никога не е излишно Stuck Out Tongue Winking Eye

# 325
  • Leeds, UK
Ina, а бе да ти кажа 3 спални и 2 хола за 2 човека и половина си е голямо😁, ама аз заради училището и заради опасния квартал, в който живеем сега. Не са напушиха тия до нас и над нас, продават дрога на улицата поне в 3 къщи, правят си състезания с коли, румънските “роми” са окупирали улицата, а дори не живеят тук. Не беше така до миналата година, западна целия квартал.

# 326
  • UK
Bella супер новини, нищо че е голяма важното е че ще си спокойна.
Аз бях писала преди години, че едни тийнове се бяха научили да се събират на нашите стълби да пушат трева и бях полудяла, даже исках да събираме багажа и да се местим. Но мядрото и квартала са супер, така че аз се заех да ги изгоня и лека полека се преместиха. Но при теб проблема е много по голям.
 Много е лошо като не се чувстваш сигурен в собствената си къща.

# 327
  • Великобритания
О Bella , честито
миризмата на трева автоматично ми докарва позиви за повръщане , и изобщо не бих се замислила да се изселя с 200 от там .. леко да ви е местеното

# 328
  • Leeds, UK
Mimmito, то ако бяха само позиви..😁.
Направо си повръщам аз, че и главоболие ми докарва и ме избива на едни настроения. То човек явно може да се надруса и без конкретно да пуши.

# 329
  • Великобритания
Съвсем вярно Бела , може и още как
особено децата

Общи условия

Активация на акаунт