Великобритания - тема 83 Много Лятна Малко Коронована

• 39 329
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Да е жива и здрава. На мойта е същия лънчбокс 🤣

# 406
Красавица е София, аз успях да я видя 😁. Моята пък ще обядва в училище, имат готвач там на място. Имаше и опция за обяд от вкъщи, но предпочетох учищния, защото е злояда, а в училище ще копира децата и хапва повече Simple Smile

# 407
  • ENGLAND
Илейн, много е пораснала, кога беше бременна, кога порасна. Вашите поне по-големи тръгват на училище, моята беше на 3 години и 2 месеца, още бебе, но с униформа. А сега вече завършваме училище.

# 408
  • Великобритания
да са здравички децата , че само това ме притеснява
мойта лепи всички вируси , които са около нея и винаги я удря в гърлото , от всяка настинка прави ангина и без антибиотик не минава,
за това се надявам да си е изградила вече някакъв имунитет , че иначе хич не се виждам
Аз също избрах обяда в училище , преди локдауна си ядеше (поне казваше , че яде ) и то такива неща , които по принцип не яде- но гледайки приятелчетата си и тя опитва
След това минаха на сандвичи , сега пак ще имат топла кухня и много се радвам , че ако зависи от нея ще кара само на макарони със сирене и филийки с кашкавал

# 409
Прекрасна е, Илейн! Дано не я пуска ентусиазма за училище!

Моят и той с такова вълнение отиде днес. Залагам и аз на готвения обяд. Хем е топла и разнообразна храна, хем яде повече покрай останалите деца.

Беба е пробно 3 часа в градината. В 12 отивам да я взема и нямам търпение да разбера как е минало. Стягам рождения ден на единя, правя стая на другия...Лудница!

Вчера се чух с шефката и с такова нетърпение ме чакат в офиса. Дори вече имам задача с повишена трудност от вратите още Grinning

Вируси ще има за всички тази зима. След толкова време изолация сме се изнежили, най-малкото. Утре отивам до аптеката да запиша часове за противогрипната ваксина за нас с ММ. Надявам се да не я забавят в училищата като миналата година. Поне това да минимизираме като болести тази зима.
Бебето след миналата седмица 2 посещения на градината е сополива.

# 410
  • Bristol
Каква е разликата, дали ще го пробваш там или ще си го занесеш вкъщи и после върнеш, еднакво опипано ще е. Не мисля че ги дезинфекцират след връщане. Ами останалата стока по магазина, имам предвид хранителна, и тя е опипана от половината квартал.
За дрехите казали на мъжа, аз още по такива магазини не съм ходила, че като се върнат, слагали дрехите в карантина за няколко дни и след това пак ги изваждали. Ако се мери на място, ще имат повече неща да карантинират сигурно 🤪
Нашият офис отваря на 21ви септември и са ни разделили на 3 групи, на смени ще можем да работим от офиса. Пощата в офиса също щели да я карантинират по няколко дни, преди да бъде отворена.

Успех на учениците! Моята въобще не чака с нетърпение тази учебна година, защото сега ще са й GCSE и трябва да избира какво ще прави след това, а тя дори и идея няма, какво иска да прави 😔

Свършиха отпуските и трябва в ред да се вкарам пак. От началото на локдауна си следях калориите, правех упражнения в къщи и тичах, плюс колелото уикендите, а по време на отпуската се отпуснах...

# 411
  • Оптимист по принуда
Може, разбира се. Преди месец пробвах и си купих яке пт Tk max, на малкия вчера чробвахме няколко чифта обувки, докато му изберем. Стига да не се налага да влизаш в пробна. И на каката пробвахме една камара обувки пак преди месец. Каква е разликата, дали ще го пробваш там или ще си го занесеш вкъщи и после върнеш, еднакво опипано ще е. Не мисля че ги дезинфекцират след връщане. Ами останалата стока по магазина, имам предвид хранителна, и тя е опипана от половината квартал.
Разликата е, че като го върнеш, стои в карантина 72 часа. Има си протокол. Когато мериш нещо в магазина, ако не те види някой от персонала, ти си връщаш нещото обратно на закачалката и никой не знае дали е мерено.  Имаме инструкция в тк макс да не влизаме в пререкание с клиентите, когато мерят, но все пак да ги съветваме каква е процедурата. И в повечето случаи клиентите точно това казват - каква била разликата дали мерят в магазина или вкъщи..

Илейн, душичка тя Heart

# 412
  • Великобритания
дрехи може да се пробват , ако са връхни и не трябва пробна
Обувки  - само с чорапи

# 413
  • Оптимист по принуда
Зависи от магазина. И по-точно дали на стафа му се занимава да обяснява на всеки един, че всъщност не е разрешено. За дрехите говоря.

# 414
На добър час на всички малки и големи ученици! Бързо да наваксат, ако имат нужда, бързо да влязат в ритъм и да са здрави!
Моята ученичка тръгна днес. След като предната нощ не можа да спи от притеснение и страх, снощи ми каза, че е претръпнала вече и сутринта се беше наспала. Моля се да няма сътресения и да не се налага пак домашно обучение, че тази година ѝ е много важна. Сутринта организацията ми се стори добра, но и У6 влизат първи и от централния вход, така че нямаше нещо сложно и специфично. Голям плюс е и, че училището ни е съвсем малко, но пък има голям двор.
Ъпдейт за магазините - не е разрешено да се пробват дрехи, вкл. и връхни. Конкретно в ТКМакс на входа служител те посреща и обяснява правилата. И на мен преди време, още не бяха задължителни маските, ми бяха казали, че върнатите дрехи ги държат под карантина за определен период и след това ги излагат отново за продажба, та се чудех дали не е отменено.

# 415
Не знам за протокола, обаче бях взела един панталон от Асда, на следващия ден го върнах и на последващия го видях изложен.
Маратонки си купих от Споретсдирект, малко учудено ме гледаха като попитах дали може да меря. Дъщерята мери няколко чифта в Кларкс, Дайхман и още не помня кой магазин. Никой не ми е предлагал чорап.
Днес в Асда няколко жени мереха жилетки.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 18:23 от brumm

# 416
Не разбирам защо не може да се мерят връхни дрехи, като най-малкото преди това вече са пипани, дали ще си я сложиш на гърба или не, ми се вижда все едно. 🤷🏻♀

# 417
  • София
Не дават да се мери по магазините при нас. Купих си дънки без ги пробвам там, тъй като не е разрешено, пробвах ги у дома и ги върнах на другия ден, защото не ми хареса как ми стоят. Дали ще ги пробвам там или у дома ...
Купувах нови блейзъри на децата от специализиран магазин за училищни униформи - едвам се съгласиха поне тях да пробват, иначе нови ризи и панталони на око купих...
Илейн, много е сладка малката ученичка! Heart

# 418
Изискванията стоката да е в карантина до 72 часа след връщането й от клиента не важи само за дрехи. При нас също всичко е под карантина (играчки, велосипеди, тротинетки и прочие). Това е само едно от изискванията, за да са отворени магазините. Имаме табелки да не се пипат/пробват мострите, но никой не чете и не го спазва.
Илейн, видях я дребосъчката. Сладкишче. Моите никога няма да ми дадат да ги снимам с униформа. След малко ще я махна.

Последна редакция: пт, 04 сеп 2020, 00:34 от G&B

# 419
  • София
Аз зная за 72 та часа карантина на стоките, но не вярвам навсякъде да я спазват.
G&B сега ви видях - много сте хубави!

Общи условия

Активация на акаунт