Великобритания - тема 83 Много Лятна Малко Коронована

• 39 329
  • 749
  •   1
Отговори
# 435
Що за наглост да вземеш нещо от чуждата количка 🤦🏻♀  Дори не бих си помислила да погледна в чужда количка, какво остава да го взема.. пълен абсурд са някой хора (навсякъде по света всъщност) нагли до безобразие..

# 436
  • Bristol
В кръга на майтап, аз цяла количка съм отмъквала... по невнимание. Пазарувам си по списък, отделям се от количката да взема нещо, слагам в количката и продължавам. Но ми се случва да продължа с чужда. Единия път толкова се бях отдалечила, че не можах да намеря моята 🤪 Спрях един работещ в магазина, обясних ситуацията и им оставих на тях чуждата количка, а аз отидох да си взема нова и започнах от начало 😂 И както си пазарувам, гледам един заблуден господин се оглежда със списък в ръка и моята първа количка в близост. Беше собственикът на количката, която отмъкнах. Извиних му се и му казах да говори с някой от стафа в магазина, за да му докарат неговата Simple Smile

# 437
Оф, аз пък съм си вземала стоки от чужда количка. В своя защита ще кажа, че стоките в чуждата количка бяха така нахвърляни и количката така препълнена, че реших, че е от тези колички, в които стафа събира зарязаните преди касите стоки и ги разнася по местатата им. И докато ровех какво да си избера, успях да съборя някои неща и по земята... и така, докато усетих, че количката все пак е на клиент. Извиних, върнах каквото си бях взела, но ми беше толкова смешно, че не успях да се засрамя. В Икеа това.

# 438
Няма шанс аз да си изгубя количката или някой да ми я свие, държа и си я полюшвам напред назад, въпреки че съм без децата..навик, какво да се прави Simple Smile)

# 439
  • Великобритания
аз схващам ако е на майтап , ама лелката си беше супер сериозна
Видиш ли на нея скаморцата и трябваше много повече от на нас , да и върви с 3 -те кашончета шардоне дето си беше напляскала в количката

# 440
Охххх, ако си загубя количката ще харижа и едно бебе някому....ще ми го върнат вероятно, даже още по вероятно е да се ориентирам по звука къде съм я оставила. Много удобно всъщност.

# 441
Тия деца които тръгнаха на училище вече, къде ще играят физическо? Вчера получих имейл, че ще е навън, но незнам сега за цялото училище вкл ресепшън ли е или за по-големите. Аз съответно имам само кличче и тениска, както ми бяха казали по-рано и нямам за навън. Плюс, вие какво сте взели? Ако ще е навън, ще и взема някое малко по-плътно и горнище или направо анцунг комплект. Тати ще я води първите 2 дни и дано не забрави да пита.

# 442
  • Истински се вижда само със сърцето.
Ронка единствено ни казаха в дните за спорт да ги водим облечени директно с РЕ екипа, не с униформа. Та аз поръчах и худи, но при нас сме с екип с цвета и логото на училището.

# 443
При нас тениските за РЕ са с логото и къси панталонки искаха от техните. За по хладно има анцунг, горнище и долнище. Носят ги в чанта понеделник и си ги взимаме в петък.

# 444
Тия деца които тръгнаха на училище вече, къде ще играят физическо? Вчера получих имейл, че ще е навън, но незнам сега за цялото училище вкл ресепшън ли е или за по-големите. Аз съответно имам само кличче и тениска, както ми бяха казали по-рано и нямам за навън. Плюс, вие какво сте взели? Ако ще е навън, ще и взема някое малко по-плътно и горнище или направо анцунг комплект. Тати ще я води първите 2 дни и дано не забрави да пита.

На нас ни казаха още през юли. Взех анцунг от Асда, беше в графа back to school. Там ще се преобличат.

# 445
  • Истински се вижда само със сърцето.
С две думи всяко училище процедира различно, ако не ви пратят писмо попитай.

# 446
Благодаря ви момичета, на мен ми бяха каза клин и бълта тениска, явно за игра вътре, както е било преди и изведнъж получих имейл, че ще са навън. Така или иначе тя ще е за по час следващите дни и няма да и трябва. Ще го носи в понеделник и ще го връща в петък.

# 447
  • Бургас
Благодаря ви момичета, на мен ми бяха каза клин и бълта тениска, явно за игра вътре, както е било преди и изведнъж получих имейл, че ще са навън. Така или иначе тя ще е за по час следващите дни и няма да и трябва. Ще го носи в понеделник и ще го връща в петък.
И при нас така.

# 448
Добро утро.При нас е с екип за физическо,облечени още от къщи.Не се преобличат там. Хубав ден на всички и успешна седмица.

# 449
  • София
И двамата днес тръгнаха от вкъщи в РЕ екип. Няма са се преобличат в училище.

Общи условия

Активация на акаунт