ДЕВЕТОКЛАСНИКЪТ е във владение на ваканционното настроение

• 33 753
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
  • Sofia
Мили хора, благодаря за хубавите думи (и рими) Revolving Hearts Ще водя английски език 8-ми клас РИЧЕ в една професионална гимназия. Надявам се на хубави деца, колеги и родители Hands Pray Засега ентусиазмът ми е голям, но съвсем реалистично осъзнавам какво ме чака Grin

# 451
  • В средата на времето
Ани, вземи се "облечи" с нещо, че все едно не си ти. Simple Smile

Звездице, дано не е нещо сериозно.

Чудя се родителските срещи в началото на учебната година как ще ги организират сега...

# 452
За 8- мокласниците в НЕГ - присъствено на 15.09. За другите класове няма още дати.

# 453
  • София
Добро утро!

Перличке, благодаря и тук за координатите🤗!  Изида, надявам се и аз да не се окаже сериозно, засега подозрението е разтегнато или скъсано мускулно влакно в областта над коляното.

Ани, сигурна съм, че всички ученици ще бъдат влюбени в теб❤ А и родителите 😜

Вчера щерката се върна от спортен лагер и е изкарала добре с изключение на храната, не била вкусна, а и също недостъчна. Мойто и без това си е клечка, ако лагера бе продължил по-дълго, съвсем щеше да зачезне. Брат и за сметка на това станал троен през последните месеци и съм се притеснила до къде ще го докара с това темпо. Исках да го заведа на диетолог, лошото е, че мъжа ми е против, и ще си остана с надеждата с израстването да се повтали малко.

# 454

Добро утро!
Малко мрачно, но приятно

# 455
  • Пловдив
Izida честита да си!
Ани, браво за куража! Успех и съм сигурна, че ще те заобичат учениците!

# 456
  • В средата на времето
Еха, колко е спокойно...морето имам предвид...Heart

Звездица, на колко години е сина ти? Моят около 10-тата/11-тата година беше станал топче, което топче след това се издължи и нещата си дойдоха на място.

За родителските - надявам се и нашата да е присъствена, защото всичките му учители  ще са нови, заедно с нов класен.

# 457
  • Sofia
Ани, вземи се "облечи" с нещо, че все едно не си ти. Simple Smile

Готово. Намерих си сладуранка, която да ме "изрази" Grin Нещо тоя умляут взе много да ми вади очите - уморих се от борбата с немския - каквото-такова. Говорих, материали събрах, уроци осигурих, останалото си зависи от Него.

звездица и аз мисля, че излишно се притесняваш за синчето - няколко примера около мен за доскоро дундави момчета, сега едни яки и стройни младежи. И за наборката не се притеснявай! По-добре да е слабичка, само да не остава гладна Hands Point Up От лагер моят син винаги се е връщал заслабнал и със сенки под очите - останал ни е един лаф с него от едно зелено училище "друго си е мама да ти овкуси салатата" Satisfied
Аз пък се притеснявам, че моята малката си хапва повече и не мога да се спра да не ѝ говоря и да правя забележким което може да доведе и до негативен ефект Persevere Засега е приятна за окото, но искам да знае коя е правилната храна и коя - не. Пусто, нищо от "правилната", не ѝ е вкусно. Убеждавам я, че вкусът се възпитава, тя ме гледа недоверчиво със сините очи.

# 458
  • София
Светкавица, много красота споделяш🤗
Изида, 13 навърши малкия
Изида, Ани, дано сте прави, макар за сега прогресията да е в обратна посока на пожелателната. Преди години ми направи впечатление какво бе споделила доц Байкова , че броя на мастните клетки се образуват на три ключови възрасти и ако в един от тях има наднормено тегло (тоест повече мастни клекти) вероятността човек да е втален като възрастен намалява.

# 459
При нас, освен хапването, се оказа, че в 7 - ми клас е получила проблеми с щитовидната жлеза, които са довели до този проблем. Сега ще видим зор. При последния преглед, въпреки впечатляващото количество свалени килограми, се оказа, че все още мазнините в тялото са над норма, което е опасно за здравето. Необходимо е много движение за тях, което при нас беше занемарено покрай напрежението в 7 - ми клас, а после и тази ситуация.
Снощи умрях от смях, при съобщението за руската ваксина, наборката стана, козирува пред телевизора и каза: " Знаех си! От утре започвам да си възстановявам руския"

Последна редакция: ср, 12 авг 2020, 10:04 от silver pearl

# 460
  • Sofia
... че броя на мастните клетки се образуват на три ключови възрасти и ако в един от тях има наднормено тегло (тоест повече мастни клекти) вероятността човек да е втален като възрастен намалява.

За разговор е това - по тел.или на живо, че като се отплеснем... ще изпълним темата Laughing Възрастта му в момента е ключова.
Понасяме се ние пак малко на почивка до събота, но ще ви следя от там, че прогнозите за времето предвещават стоене пред компа Weary

# 461
  • София
Привет.
Изида, честита да си. Много здраве, щастие, любов! Heart
Ани, чудесна новина! Голямо предизвикателство ще бъде тази учебна година и ще трябват здрави нерви на всички ни, а най-вече на учителите. Пожелавам ти попътен вятър и да се забавляваш повече, отколкото се ядосваш. Heart
Нашето парти за РД на малкия мина. Беше голямо, шумно и весело. Направихме го на вилата и поканихме почти всички наши приятели. Ще се помни. Joy
Ние останахме тук с малкия. Наборката се прибра с баща си, защото "нямало какво да прави тук". Инсталирах офис на двора и така мога да изкарам години. Пред очите ми е зелено и свежо. Сутрин се будим от петли и птичи песни. Спокойствие и тишина, от които имах нужда. Не ми се прибира в София и ако малкият не мрънкаше, че му е скучно, бих стояла до началото на учебната година.

# 462
Здравейте, отдавна не съм се разписвала. Честити да са рожденици, и малки, и големи. Щерката си изчете почти всичко, май сега довършва Евгений Онегин. От книгите единствено  за мадам Бовари коментира, много  се чуди на тази жена що за човек е и съжали децата. "Официалните" отпуски минаха, но добре че морето ни е близо, за да можем уикендите да сме там, защото идващата есен ми действа все по- стресиращо.

# 463
Честит празник на всички които празнуваха през последните седмици.
Миналата седмица купих христоматията, без друго госпожата държи да я носят.
Разбра, че се е минал като видя каква част от Евгений Онегин се учи. Вече е на Дон Жуан.
aniK добре дошла в редиците.

# 464
  • София
Малко снимки и от нашата ваканция
    [/list]. Явно много са големи снимките и ще кача по-късно още.

Общи условия

Активация на акаунт