ДЕВЕТОКЛАСНИКЪТ е във владение на ваканционното настроение

• 33 748
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Ох, мартеа, аз бях обещала за това лято частни уроци по рисуване, но корона + финансова криза = нулево изпълнение на обещанията. Един ден даже ми подсмърчаше, че колкото и да се упражнява сама, някои неща си искали обяснение и показване и трябвало да кандидатства в художествено училище Confused
Старбъкса не е основна професия, той ще носи само вкуснотии. Основната професия е мангака Stuck Out Tongue Winking Eye  Иска ми се да е удоволетворена от професията си един ден, но не мога да ѝ помогна в тези аниматорски направления. За сега я подбутвам да си работи във файвър, че да е сигурно, че няма да ѝ омръзне за мизерните пари, които взима от там.

# 481
  • Sofia
К'во пък се запалиха тия деца по тия ми ти японски неща Rolling Eyes Моят гледа анимета заради най-добрия си приятел, да могат да обсъждат, но онзи на свой ред пък е длъжен да изгледа филмите на сина ми Форест Гъмп, Криминале, Кръстникът... (още не е Grin)
Gorg0nzola, мартеа, и моята щерка е с такъв уклон, а аз колкото се радвам на вашите, толкова нея се опитвам да я приземя. Нека си рисува, но повече да си учи. Засега не го приемам като сериозно занимание за в бъдеще. Обаче с ръка на сърце мога да кажа, че с уроците по рисуване, на които сама се записа и ходи с желание, за нула време постигна невероятен напредък.

# 482
  • София
Flowers Hibiscus Честити да са всички Марии! Flowers Hibiscus

# 483
  • София
Честит красив летен празник на всички с повод! Честити Марии Simple SmileFlowers Four Leaf Clover

# 484
  • София
Честит празник на всички именици днес Heart Eyes

# 485
  • София
Честит имен ден и празник на всички!

# 486
  • София
Честит празник на имениците! Бъдете зрави и щастливи!

# 487
  • София
Честит имен ден на прекрасните Марии! Да са живи и здрави и само с добро да се споменава името им!

# 488
Да ви е живо и здраво името! Весел празник! А, от мен и био салата за празнуващите, а  и не само за тях. 😉

# 489

Със сутрешното кафе - време за мечти и планове

# 490
  • Там, където мечтите се сбъдват
Честито на всички рожденици, майки на рожденици, именици!!!! Днес ви чета, че се бях изключила от нета за известно време, и от всичките постове ми се роди идеята да правя лютеница, те това е, който каквото го влече. Някои се интересуват от ДЗИ, други от ДО, аз - от лютеница:))))
Слязохме от планинската прохлада в софийската жега и още се адаптираме...имаме една седмица и пак потегля керванът, някои на лагер, други при маман и дядо, че съм се затъжила.

# 491
  • София
Явно подготовката за учебната година тече. Вече няма достъп до гимназията на голямото дете.

# 492
  • В средата на времето
Явно подготовката за учебната година тече. Вече няма достъп до гимназията на голямото дете.
"Обезпаразитяват"?

# 493
Привет, момичета и успешна седмица на всички!
Пропуснах имениците - да са живи и здрави! Flowers Hibiscus
Искам да попитам тези, чиито деца караха онлайн курсовете към Гьоте, за Звездица знам, може да има и други, какво ви е мнението за качеството на курса?
Получихте ли въобще някаква обратна връзка, нещо, каквото и да е? Аз съм, меко казано, разочарована. Никаква комуникация, едва я записах, поради грешки в системата не отчиташе нивото от теста, ходих на място, губих време - крайно недоброжелателни и некомпетентни бяха в офиса. Насред курса преместиха дъщеря ми в друга група, без да ме уведомят, а работата ми се стори повърхностна и недостатъчна. На вас какво ви е мнението?

# 494
Същото, но от присъствен курс преди 3 години. Редуваха се 2 преподавателки. От едната децата бяха доволни, другата я изтърпяваха. Не усетих подобрение в нивото по немски на детето. Единствена полза - запълненото лято, но на висока цена. Не писах отзив, защото допусках, че е прецедент.

Общи условия

Активация на акаунт