👒Нови придобивки в гардероба - 58

• 107 258
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Скрит текст:
Някои последни придобивки.

От къде е роклята? Страхотна е!
Взех я от Yoox, но отдавна не е налична. Иначе е на Michalsky for About you
https://modile.pl/product-show/sukienka-koktajlowa-carla-6535594.html

# 331
# 332
  • Виена
😊😊 Забавно е да се появи нова придобивка в гардероба, която отдавна не е налична в сайта, от който е закупена. За да не спамя-една гривна имам нова от вчера

# 333
Момичета, знаете ли дали някъде в България се предлагат дрехи на Karen Millen във физически магазин? Преди знам, че имаше в някой от софийските молове, но сега на ФБ страницата пише "Магазините на Karen Millen в България са затворени!" Disappointed

# 334
Карен Милън нямат физически магазини никъде. Те бхяха придобити миналата година и вече оперират само като онлайн ритейлър

# 335
# 336
bombolino, 3 седмици назад достатъчно отдавна ли е? Laughing Защото банския е купен преди почти два месеца, ама го чаках да пристигне от Щатите... Снахата докато го изпрати, то лятото свърши. Head Band

Иначе прекрасна гривна Heart Exl

# 337
Карен Милън нямат физически магазини никъде. Те бхяха придобити миналата година и вече оперират само като онлайн ритейлър
Благодаря!!

Може ли да ви помоля за препоръки за магазини (препоръчително с онлайн каталози), където се продават плетени дрехи на една кука, като тази дрешка в снимката в скрития текст?

Скрит текст:

# 338
Карен Милън има и то с много богат избор. В един аутлет в Младост. Ще пиша на лично съобщение. Имам много рокли и обувки от там. Но изкушението е огромно. Продават и онлайн, но сайтът им е супер зле.

# 339
Карен Милън има и то с много богат избор. В един аутлет в Младост. Ще пиша на лично съобщение. Имам много рокли и обувки от там. Но изкушението е огромно. Продават и онлайн, но сайтът им е супер зле.

Може ли да помоля за ЛС и аз. Blush

# 340
Е, кажете го де, аз например пазарувам предимно онлайн, а от известно време се въртя между 2-3 сайта и им знам цялата стока. Искам нещо различно Simple Smile
Аз влизам с едни супер удобни маратонки

# 341
# 342
Агент, супер яки обувки и боти! Със здраве да си ги носиш.
Mersi, Неви, нищо шантаво, чиста класика за скучно офисно носене, но пък всичките страшно удобни.
Като казах удобни се сетих, че след като поносих последните сандали си взех и маратонки със същата подметка.

Сега ако успея да си намеря идеалните ниски ботуши, които да не струват една торба пари ще съм много щастлива!

# 343
Аз миналата година се обзаведох на намаление с timberland-ки и вечно ще ги хваля.

Удобни, топли и не пропускат.

# 344
Аз миналата година се обзаведох на намаление с timberland-ки и вечно ще ги хваля.
Tова е страхотна идея, мерси, Хибискус! Ще им погледна сайта, аз имам само един единствен чифт техни боти и много си ги обичам също, никакви забележки и чудесен цвят!

Общи условия

Активация на акаунт