Дес, ние нямаме такъв проблем. Напротив, всичко що свири и трака е забавление. Дори на една патка се опитва да имитира звуците...

от вчера го няма и честно казано малко ми липсва 
много
от нас
и Ники отвреме на време го прави това
Ще следя какво ще напишете за сутрешната закуска, но идеята за "нормални" макарони минати са пасатора ми харесва. Трябва да опитам.

Но при вас може да е друго - дано да разберете от какво повръща когато ходите при тези специалисти другата седмица 
правя го на 2-3 седмици веднъж... 
?Какво си се скътала и си мълчиш,само и само да не почерпиш

изтъкна ми 100 при4ини и довода колко били вредни за детето... Ние още не сме купили, но все пак мисля да купим, 4е то неможе все в ръцете да ми стои детето, за да не пада и да си удря главата, а той и на раце не иска...

Иначе е много непослушна малката тези дни.Изобщо не иска да спи, само се сърди ... Вчера например се събуди около 8, после спа от 14:00 до 15:00 и после чак вечерта в 21:30
И през нощта се буди и изобщо незнам с това спане до къде ще я докараме 
сега яде и ушите му плющят
най-голям проблем ми е, че се опитва да се изправя и все си удря кратунката, целият е в синини, не че не го гледам, ама е много сръчен... как се справяте с този проблем?
и успех на манипулацията!
вече като се приберем окончателно в къщи да я оставя няколко дни да помрънка,за да си свикне пак.Вие как мислите?
а бебка става късно незнам дали ше стане да ми дадът талон за другия ден защото ако я дигна в 8 и да седим там да чакаме ред това означава после да ми счупи нервите
.
обаче майка ми не даде.А и всеки мисли че някои от роднините ми не е българин
.Така че ми е по добре така
но исках да кажа че не е нищо особено де

Аз обаче все повече се чудя,с този хранителен режим какво да измисля.Ни мляко ни се полага,ни бисквити,а кашите с плодовете които ядем всичките са млечни!
Освен макарони,елда,овесени ядки и нишестета,друго не ми идва на акъла. 
А Алекс е един малък ангел! 

Съжалявам че днес не успяхме да се видим,бързах към Билата,но утре съм на линия в парка-ще ти звънна. 

Препоръчани теми