Отборът ЯНУАРСКИ е чудесен,расте и пее бодра песен!

• 10 155
  • 310
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
БОДЛИВКЕ, стискам палци за утре. Да ни зарадваш с хубави новини!!!   love001

Дес, ние нямаме такъв проблем. Напротив, всичко що свири и трака е забавление. Дори на една патка се опитва да имитира звуците...  smile3503

# 121
момичета ето ме и мен Hug
Ники се справя чудесно със следоперативния период. Дори замина с баба си на гости при свекъра Crazy от вчера го няма и честно казано малко ми липсва Rolling Eyes аз имам малко изпити тази седмица и затова по-рядко пиша, пък и на работа е малко по-хард сега ooooh!
Бодливке, дано всичко мине добре и Дари приеме лечението без интервенция  bouquet много  Hug от нас
дес, аз разнообразявам закуската така - попара, кус-кус, каа Слънчо, лека зеленчукова супа. обедите също редуваме - зеленчукова и месна манджичка, всеки път с различна комбинация на зеленчуци. редуваме пиле и теле и така. абе да му е сладко пък ...
Лалева, браво на героя  bouquet и Ники отвреме на време го прави това

# 122
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Привет и от нас!
Ние днес цял ден бяхме по пазари и магазини и сега героите са уморени и дребчо бързо-бързо заспа. Напазарихме за събота, че нали ще се кръщаваме!

Telma
- за жалост изобщо не се чувствам готова да започна работа, а и с кърменето незнам как ще е! Поне имам още малко време да мисля ...

Дес
- Алекс също напоследък наблюдама, че е доста чувствителен на шумове, но определено реагира на по резки, силни и бръмчащи! Мръщи се, сбръчква вежди и след кратко мрънкане, започва да реве. Незнам на какво се дължи, но предполагам си е до чувствителност на детето.

Laleva80
- бързо да се оправя мъничето! Ама, вие вече на гърне ли се учите? Не е ли раничко още ... ама щом се справяте - браво!

Vili4ka
- пак зачезна, мила! Али как е? Целувки!

БОДЛИВАТА
- дано утре доки да каже, че нещата се развиват в положителна насока! Стискам палци! Аз, обаче незнам защо, но съм запомнила 8ми като дата, ама няма значение, дано се размине всичко!

sea woman
- в крайна сметка, нищо ли не стана с твоя договор?

зайче
- еми ще ти липства - как не! Ама нали е за малко, скоро пак ще си е при теб момчето! МИла, от това което пишеш ми се струва, че си случила на свекърва - браво!

Целувки на всички и лека, и спокойна нощ!!!   bouquet

# 123
Бодливата, стискам палци за утре! Hug
Зайче, браво на малкия мъж! Hug
Дес, ама много дълга коса има малката принцеса! Пу, пу! Завиждам ви направо!  Flutter  bouquet

# 124
Аз сутрин давам каша от елда, просо, ориз с някакво плодово пюре вътре.
И Кристиян не харесва попарата.
Лесно ще давам аз елда ориз овесени ядки каквото ще с плодово пюре сутрин, но не е това идеята според мен.
Значи Кристиян яде 5 пъти на ден. Сутрин вечер АМ - което е леко подсладено. Сутрешната и следобедната закуска - леко подсладени - няма как да се избегне -дори и да не слагаш захар в плодовете си има фруктоза, и храната си е сладка. Т.е. от 5те му хранения на ден 4 са със сладък/сладникъв вкус и само едно не е.
Та - в някакъв смисъл идеята на попарата не е ли да има вече 2 "солени" яденета на ден - солени не в смисъл на такива с прибавена сол, мисля, че ме разбрахте.
Та аз сега давам скучан сухар с плодово пюре в 10 часа, а сиренето и маслото ги ръгам в обяда. Но ми се ще да пробвам - овесени ядки със сирене и масло - или елда със сирене и масло. С царевицата ударих на камък- качамак не яде също - царевично брашно, масло и сирене - не не и пак не. Дайте идеи за закуска - ама без захар, щото каша винаги мога да му дам.  newsm78

# 125
  • Варна
Как да ви кажа с нашата закуска, въпрос на настроение. Попара вече давам няколко дни. Вчера не можах и 1/4 от нея да дам. Днес си я изяде почти всичката.   newsm78  Ще следя какво ще напишете за сутрешната закуска, но идеята за "нормални" макарони минати са пасатора ми харесва. Трябва да опитам.  Hug

БОДЛИВКЕ, ЧАКАМЕ НОВИНИ.

Днес ходихме при лицево-челюстен хирург за Светлин. Трябва да се цепне подезичната му връзка, защото е много къса и му създава затруднения при говора. Другия четвъртък ще ходим да му правят изследванията, а в петък е манипулацията. Охххххх.  Sad

# 126
Здравейте, моми4ета!
Аз в4ера сутринта писах, писах и накрая ми се изгуби нета  smile3515

DIVA_ORHIDEQ , ами нищо не и правиха на щерката... Тя като се роди си беше с рефлукс, а после забелязах 4е повръща когато яде плодово пюре - спрях го за една седмица и тя не повърна нито веднъж, после и дадох пак и веднага след ядене - фонтан - явно и дразнеха стомах4ето плодовите пюрета... А когато я водихме на доктор беше по спешност, беше се по4ти обезводнила и там и наляха глюкоза и това беше, много-много внимание не и обарнаха  smile3512  Но при вас може да е друго - дано да разберете от какво повръща когато ходите при тези специалисти другата седмица  newsm10

nenepygka, аз не стерилизирам на всяко ядене лъжи4ката, не смятам 4е е необходимо  newsm78 правя го на 2-3 седмици веднъж...

БОДЛИВАТА, за слъзно канал4е ли става въпрос? Но каквото и да е ви пожелавам да се справите бързо и УСПЕХ!  newsm10

Дес , и ние имахме такав проблем със стряскането ( от кихане, от кашляне, от игра4ки), но като беше по малък, сега като 4е ли отмина - от доста време насам не съм забелазвала да се стряска както преди... За съжаление съвет немога да дам - явно детенце е по-4увствителна, но ще отмине предполагам като при нас... Всъщност сега се сещам, 4е когато сме на улицата и мине кола покрай нас и подска4а (стряска се), но не пла4е, а преди доста си пореваваше...

[Sonja ти няма ли да се поФалиш с новата придобивка Crossing Arms?Какво си се скътала и си мълчиш,само и само да не почерпиш newsm53 smile3502 newsm53

Ами 4естно да си призная не мислех да се хваля, но щом си рекла  Flushed
Моми4ета ние си купихме нова кола - BMW 318 Tds - ето я:
http://img.2dehands.be/f/normal/15940932.jpg

А това е виртуалната ми по4ерпка за вси4ки:

А за нас - Ние бяхме на 5.09 на консултация - Али тежи 8.580 гр. и 73 см. висок. - наддал е 900 гр. за последните 2 месеца, което според педито е супер, а като се има и в предвид това 4е не стои и минутка на едно място е наистина добре. А като я питах за проходилка  smile3556  People No Good изтъкна ми 100 при4ини и довода колко били вредни за детето... Ние още не сме купили, но все пак мисля да купим, 4е то неможе все в ръцете да ми стои детето, за да не пада и да си удря главата, а той и на раце не иска...  newsm78
А, каза ми също да мием зъбките с бебешка паста и 4етка по веднъж на ден. Вие миете ли ги?

За сега това е от нас!
Желая приятен ден на вси4ки и много усмивки!  bouquet

# 127
Здравейте, милички!

Аз пак цяла седмица нямах нет и вече ми писна  #Cussing out

Соня, честита кола.Много е готина - и аз съм фен на BMW Peace

Бодливка, стискам палци и чакаме новини!  Praynig

Лика, как вървят пригитивленията за важния ден? Весело изкарване ви пожелавам !  Hug

Лалева, бързо да се оправяте!  Peace

Ние сме добре.Днес давах на Али за първи път пюре с пиле Simple Smile Иначе е много непослушна малката тези дни.Изобщо не иска да спи, само се сърди ... Вчера например се събуди около 8, после спа от 14:00 до 15:00 и после чак вечерта в 21:30  #Crazy И през нощта се буди и изобщо незнам с това спане до къде ще я докараме  newsm78

Това е за сега от нас! Гушки на всички! Hug

# 128
здрасти на всички! да се похваля, от една седмица моето бебоче е на детска кухня. много съм доволна, че иначе както беше свикнал на хипчета и гербер, работехме само за манджата му... #2gunfire сега яде и ушите му плющят newsm64 най-голям проблем ми е, че се опитва да се изправя и все си удря кратунката, целият е в синини, не че не го гледам, ама е много сръчен... как се справяте с този проблем?

# 129
DIVA_ORHIDEQ успех при прегледите, дано бързо се оправя малката!
sea woman хайде бързичко да се вкондираш  Joy и успех на манипулацията!
БОДЛИВАТА аз съм пропуснала нещо, че и вие имате проблем с очето. На нас ни казаха, да чакаме до 8 месец. Ние обаче сме решили да чакаме поне до годинката още повече, че не събира много секрет, а повече сълзи по малко. Аз даже съм спряла и масажите не мисля, че с тях вече може да се оправи. Успех на вас! Дано всичко мине бързо и лесно.
Laleva80 и на проспана пище, че е за над 1 год., но малко като кашляхме ни го изписаха и казаха, че няма проблеми.
Дес и Боянче много се стряска, вече малко по-малко от преди, но пак. Примерно се стряска от кихане. И аз се чудех дали е нормално  newsm78
casiopea аз попара не давам, защото не съм въвела още глутен, сирене и масло. А закуската и хич не ми се струва сладка, защото плодовете са обикновенно сурови и пасирани и даже киселеят, а каши избирам също без захар. За обяд зеленчука също е натурален. КАто въведа сирене мисля сутрин в кашите да слагам сирене и за обяд да е зеленчук, т.е 2 солени. След обяд да остане по-сладичка каша. Като имам 3-4 вида каши(домашни) и макарони и овесени ядки(по-натам) и всеки ден ще е различно. Също съм се замислила за бисквитки с кисело мляко, но също при нас няма да е скоро. Друг е въпроса, че Бояна до сега не отказва нищо. Пу-пу  Laughing
Sonja честита ви кола, със здраве да си я ползвате!
А за четка за зъби аз преди 2 дни купих силиконов накрайник за пръста ми, за да и търкам зъбките. Има и паста към него. Мъжа ми умря от смях, защото още нямахме зъб и мислеше, че отивам да и купя гелче, за да не я боли като и изникват. Но днес вече имаме едно бяло ръбче на малкото красиво зъбче. Та и ние да се похвалим с първото зъбе и довечера ще пробваме четчицата.

Хайде това е от нас за сега. Лек ден!

# 130
Здравейте и от нас,ние в момента сме в София на гости на баба.
Sonja честита ви кола, със здраве да си я ползвате!
casiopea ние ядем попара със сирене и масло,понякога за закуска и правя макарони или нишесте,от няколко дни яде сурови плодове намачкани-круши,праскови,сини сливи и др.каквито имам с бисквита.
Лика Весело изкарване ви пожелавам на важния ден!
Telma Честито ви зъбче
Момичета имам един проблем,Стаси не иска да си спи в леглото.Докато бяхме на балкана свикна да спи в количката,защото много се върти и ме беше страх да я слагам на леглото ,когато ме няма.Като я сложа в леглото да спи,тя се объща и става права и започва да се разхожда по решетката и не иска да заспи и затова сега заспива в количката и после я местя.Мисля си newsm78 вече като се приберем окончателно в къщи да я оставя няколко дни да помрънка,за да си свикне пак.Вие как мислите?

# 131
качих малко снимки в августовския,а в септемврийския по късно ще кача снощните Peace

# 132
Момичета  благодаря ви за  подкрепата.записахме се при единя специялист за понеделник в 12 ч.,а другия трабва да зема  направлянието и да отида  да си взема номер #Crazy #2gunfire #Cussing out а бебка става късно незнам дали ше стане  да ми дадът талон за другия ден защото ако я дигна в 8 и да седим там да чакаме ред това  означава после да ми счупи нервите newsm78 newsm78.
SEA WOMAN  и на мен на времето от училище искаха да ми го цепат езика (не че ми е къс) заради  особеното произношение на буквата РРРРРР Heart Eyes Heart Eyesобаче майка ми не даде.А и всеки мисли че някои от роднините ми не е българин hahaha Joy bowuu .Така че ми е по добре така Heart Eyes но  исках да кажа че не е нищо особено де  bouquet  bouquet
SONJA благодаря ти мила дано да повръща и те само от тях.аз не мога да забележа защото яде  всичко.  bouquet  bouquet

# 133
DIVA ORHIDEQ, за гастроентеролога така само се взима номерче - в деня на прегледа. Съмнявам се да направят компромис. Пред кабинета се чака с часове наистина. Единствено облекчение ще бъде, ако някой( например татито) отиде рано сутринта за номерчето и се върне да ви вземе( в случай,че имате кола). НО отново ще чакате, защото дават пореден номер, а не час. Т.е. пред кабинета може да има двама души, може и да са 20. Привилегии няма дори и за новородените. При всички случаи ви желая повечко късмет и дано не се окаже сериозен проблемът!

# 134
Здравейте!

При нас новините не са много добри,налага се сондиране. Confused До тогава продължаваме с капките.На 19 ще е интервенцията,тъкмо ще сме я кръстили,не че съм суеверна,но така ми е по-спокойно някак си. Rolling Eyes Благодаря на всички за подкрепата!  bouquet

Въвеждах 2-3 дни домати,но се изринахме леко по гърдичките и гушката и ги спрях.Поне два месеца няма да давам(до следващия преглед при алерголожката) да каже тя какво и как.Бах започнала и каша на "Слънчо" домат+ морков,но я подарих на една мама и днес си купих ябълковата на Хумана-да ми е мирна главата,а и Дари много я харесва.Отдавна не бях взимала плодова каша,все наблягах на зърнените.За ранообразие ще включвам и царевично нишесте,дано го хареса.
Утре сме на консултация и ще видя дали ще и биях последната противохепатитна,че с този обрив ме съмнява да стане.. newsm78
За кашите мисля че на повечето от вас им е по-лесно да разнообразяват,предвид това че бебчовците нямат проблем с храните.Дето се вика и хич да не ви хрумва какво да давате вече,едни домати със сирене винаги може да намачкате. Wink Аз обаче все повече се чудя,с този хранителен режим какво да измисля.Ни мляко ни се полага,ни бисквити,а кашите с плодовете които ядем всичките са млечни! ooooh! Освен макарони,елда,овесени ядки и нишестета,друго не ми идва на акъла. Thinking

lika страшно се радвам,че се запознахме! Hug А Алекс е един малък ангел! Heart Eyes
Sonja честита ви кола!Леко и безаварийно да ви вози! Peace
Телма да кажеш как е новия напръстник за зъбки,харесва ли се на Боянчето?Аз засега действам с кутрето и Дари така зяпа от кеф,и се сърди като свърши масажа. Ще купувам и аз накрайник.. Simple Smile
pepi много е готина на Стаси прическата! Simple Smile Съжалявам че днес не успяхме да се видим,бързах към Билата,но утре съм на линия в парка-ще ти звънна. Peace
sea woman стискам палци всичко да премине нормално и да се отърсиш от притесненията!  bouquet
Vili4ka хайде,нали щеше да идваш?Дай сега да използваме хубавото време,че после я излезем за час на обяд,я не! cold

Хайде отивам да хоризонтирам,че едва гледам.До утре,лека!

Последна редакция: чт, 07 сеп 2006, 22:46 от БОДЛИВАТА

Общи условия

Активация на акаунт