Отборът ЯНУАРСКИ е чудесен,расте и пее бодра песен!

• 10 164
  • 310
  •   1
Отговори
# 105

DIVA_ORHIDEQ ,  само искам да споделя, 4е моята дъщери4ка също много повръщаше след ядене, а понякога и на фонтан - на то4но 7 навършени месеца, беше то4но 7 кг. - така 4е може да има връзка ... newsm78  Спря да повръща на 10 месеца - явно го израстна...не 4е после наддаваше пове4е...

И какво му правиха ли и нещо??/

# 106
Здравейте мамета и бебета Hug
Днес махнаха конците на Николчо. Добре е щурчото, нямаме проблеми. Герой ми е той милия, мъжки издържа всички гадни работки около операцията. Утре ще го изпращам на почивка, ще ходят с баба си при свекъра в Добрич Crazy
Лика, и при вас търсихме, но там ни е много неудобен транспорта, понеже сме без кола и ще пътуваме с градския. Принципно ще си вземем някакво коленце, ама няма да го караме всеки ден. За работа по автобусчета Crazy
За приспиването на ръце, какво да ви кажа ooooh! Има моменти когато само така заспива, но все по-често заспива на леглото до мен. Лягаме двамата на спалнята, той си гушва шишето с мляко и като го изпие го пуска и заспива. Дори не е нужно да го полюшвам с ръка. Само трябва да съм легнала до него. Обаче в кошарата не иска и това е. Голям ми е глезанин и ако го оставя да реве, започва направо да истеричи, да се задушава чак от писъци Sick Ама пак не е лош тоя вариянт, поне не го разнасям на ръце ooooh!
Телма, много кофти, миличка. Дано Бобче бързичко свикне Hug
Аз проходилка не ползвам, просто нямаме достатъчно място където да джитка Mr. Green
Макарони не съм давала, ама кус кус да, обожава го Mr. Green даже и в манджичка слагам понякога за сгъстяване Crazy

# 107
  • София/Овча купел 2
Здравейте и от нас.
Ние все още нямаме зъб.Милото ми детенце сега е изринато доста по гениталите и не мога да разбера от какво.Правя и промивки с лайка и мажа с Бочко,та дано се оправи скоро.Иначе да се похваля в петък отиваме да си прибираме татито newsm44 и ще останем до 15ти.Ще си направим една почивка  grinning039 ,дано само времето е хубаво.

zaiche,обикновен кус-кус ли даваш или има някакъв бебешки?

# 108
Здравейте и от нас!

niunia, супер е, че ще ходите при татито. Дано си изкарате страхотно! Стискам палци бебка бързо да се оправи. Не и ли изписаха някакво по-сериозно мазило? Ако е обрив може да са гъбички някакви newsm78, знам ли?! Поне нашта педи така твърди. Не, че много и вярвам, де...

зайче, браво на твоя Ноколчо-Геройчо! Справил се е като истински мъж. smile3501 smile3501 Да ти е жив и здрав юнакът!

sonja, за проходилките тук преди време такъв дебат се развихри... Общо взето колкото "за", толкова и "против". Всеки сам си решава, както винаги. Аз лично не мислех да взимам, обаче ми дадоха и при това положение сигурно ще я ползваме в някакъв момент. Сега още не мисля. Бебка не може да седи стабилно и още не е пропълзяла, та за това ще изчакам. Peace

пеперудке, не страдай за работата, мила! В някакъв момент всички ще трябва да поверим бебоците на друг човек. Няма как. Cry Пълно е с майки тук във форума и навсякъде, които са се върнали на работа много по- рано. Такъв е нормалния ход на нещата, знаеш. Радвайте се на последните топли дни от това лято с твоята прекрасна принцеса, и не се товари с мрачни мисли! Мигове на нежност и близост с децата ни винаги ще има.

Des, твойта госпожичка иска да се гушка с мама, когато сте заедно. Какво по-хубаво от това?! Нормално е баба и леля да не са толкова любими. Нека да кротува , когато е с тях на разходка! Според мен е супер, че си има предпочитания детето. Аз, лично винаги се лаская в такива моменти.  Flutter

При нас всичко е 0К. Еми е кротичка и добричка. Нямаме проблеми със заспиването.  Може да седи сама дълго време и се забавлява, приказва на играчките... С разходките също всичко е наред, не протестира, когато е в количката. Постоянно раздава усмивки на всички- бебета, дечица,майки, баби, животни,играчки, непознати...а най новия хит е една  картина на стената. Портрет на една мома на Майстора /копие,естествено/. Като я види се започва един смях, едно подскачане...и ,както и да я завъртя, все намира начин да се обърне към нея и да се смее.
Хайде стига съм се похвалвала, да не дръпна дявола за опашката. newsm48
Приятни разходки на всички!

# 109
Здравейте момичета ние се прибрахме от балкана в неделя,но не остава време за компютъра,виждам ,че си имаме нова темичка  Mr. Green,но не съм изчела нищичко и от старата,но скоро ще наваксам.Ние си имаме две зъбчета вече-най -после.Има много за писане,но ще се пробвам по-късничко.Гушки на всички малки и големи от нас Hug

# 110
Нещо слаба активност отчитам тия дни.. Wink Сигурно всички използвате хубавото време за разходки Simple Smile
niunia и ние имахме обрив по едно време, оказаха се гъбички и се оправихме с Клотримазол и Дактакорт. Но ходихме при кожен лекар, че тия педи-та хич ги няма  Close
За проходилката аз ползвам, но не много. Общо взето като трябва да свърша нещо я слагам там. Иначе в кошарата се изправя и ме гледа жално жално, а с проходилката може да търчи около мен Wink Супер улеснение ми е това "ферари" както я наричаме  Laughing А и Симона седи стабилно, и се изправя, даже стъпки прави.
Благодаря на всички за успокоението за работата! Радвам се на всички мигове с детето си, пък после ще му мислим  Peace
Телма, миличка и на теб не ти е леко Sad Дано Боянче свикне бързо с жената. А ти как я намери? По препоръка нещо ли?
pepi Добре сте си дошли от почивката и честити ви зъбчета!
По повод зъбите и ние имаме два броя, обаче много я тормозят. Гризе всичко, текат едни лиги, нервничи, не заспива бързо. Мажа с Калгел, но сякаш няма особен ефект  Sad
Исках да ви питам вие стерилизирате ли лъжичките при всяко ядене? Аз не, но една приятелка стерилизирала, та за това се зачудих  newsm78
А попарата всеки ден ли се дава? Струва ми се страшно еднообразно да се яде само попара  Sick И с какво мога да я заместя?  Thinking
Някой знае ли дали в Била има елда?

# 111
Благодаря ви момичета за подкрепата и съветите:hug:
Вече на всяко спане,го приспивам на дивана.Клатушкам се на пред,на зад Crazyдо като заспи.В началото се бунтува,но след 5 мин.започва да се унася.Обаче като го сложа на леглото и веднага отваря очи.За това като заспи,слагам го пак в кошницата докато се унесе добре и после,хайде в леглото.Без да го люлея Naughty.Тази песен свърши Crossing Arms
[desi] благодаря ти за подробното обяснение  bouquet,но до като мъж ми не замине някъде за 2-3 дни,не мога да го изпълня.Той е против това,детето да се оставя да плаче Tired и ако го оставя да заспи сам с рев със сигурност ще ме box bash box smile3557При следващото заминаване,ще го изненадам Mr. Greenкак Дарис е започнал да заспива сам Wink
niunia приятно изкарване на морето   grinning039и дано времето да е хубаво  Nature Sunny
nenepugka честити ви зъбчета и следващите да излизат по безболезнено Peace
Telma дано малката свикне бързо Heart Eyes
Напълно ви разбирам какво ви е заради работата и аз трябваше да тръгна сега на училище,но отложих за януари WinkНе,че е много,но все пак са няколко месеца Simple SmileТогава обаче ми е последния срок и искам,не искам ,трябва ConfusedПроблем с гледането на Дарис,нямам,защото има детска градина към училището.Ако нямаше,не знам какво щях да правя Rolling Eyes
Sonja ти няма ли да се поФалиш с новата придобивка Crossing Arms?Какво си се скътала и си мълчиш,само и само да не почерпиш newsm53 smile3502 newsm53
Това е за сега от нас Hug

# 112
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Ето ни и нас!
Алекс покрай тия зъби е супер изнервен! Вече и 4тия изби, но като гледам още 3 са заникнали - ужас просто! Отгоре на всичкото пак сме с обрив и вече ми иде да се гръмна! Тоя път вероятно е от доматите, а толкова внимателно и по-малко му ги въвеждам! Абе, мъка ще с това ядене, то се е видяло!
Мами, и при мен витаят разни мисли за работа! Ужасно ми се иска да седя да си гледам детенцето, но от друга страна, ми предлагат работа, която е много добра и що-годе добре платена! В големи размисли съм .... толкова мисли ми се въртят в главата, че сигурно няма да спя тая нощ!!!

пеперудка
- честито ви озъбване! Да са белички и здравички, зъбките на малката Симонка-бонбонка и бързо да растат, че да не го тормозят детето! За стерилизирането - отдавна нищо не стерилизирам!

зайче
- не искам да си рекламирам квартала, но тук има две градски автобусни линий, три маршрутки и влак, с който за 10мин си на централна гара, ама вие сте си преценили вече де! Аз само да кажа! Подписахте ли договора? Браво на малкия ти герой - мъж на място от малък!

niunia
- ей, най-сетне ще пътувате! Супер! Дано хубаво си изкарате, в което съм убедена, нали ще сте си тримката заедно!

Лисана
- само така, мила! Това, което казваш за детската градина в у-ще е страхотно! Да можеше и тук да има такива удобства ...

Лили
- браво на вас, много сте послушнички!

Телма
- ле-ле като си помисля, какво ти е! Дано мине леко цялата промяна!

Дес
- малката кукла си иска топлинката на мама! ТОва трябва само да те радва!

за проходилките
- и аз знам за противоречивите мнения, а и тук се водиха спорове, но аз я използвам! Както и преди съм писала - много голямо улеснение ми е и определено ми е единствения начин да свърша нещо през деня!

# 113
Хайде да се разпиша и аз  Simple Smile

nenepygka тази жена гледаше племенничката ми 3 години, та я познавам много добре и поне затова съм спокойна. Но Боянче явно ще свикне доста трудно и затова ми е мъка голяма. Много е привързана към мен нали не е свикнала с други хора... Играе си добре с жената, даже днес я преоблича, дава и каша и пюре, но каже ли мама и значи трябва да я гушкам и да я приспивам и никой не може да я успокои. Днес решихме сутрешния сън да го караме на разходка и взех едно шишенце размразена кърма, но уви нито пи, нито заспа докато не се прибрахме. Отказва да пие от чашката с накрайника и това е! А първите седмици на захранването пиеше по малко. Не знам какво ще правим  Cry Поне първия месец ще съм до обяд, все е нещо  Tired Много ме е страх да не се отбие, както не приема течности под друга форма  ooooh!

Лисана благодаря за подкрепата! Успех и на теб в приспиването на Дарис, дано и той бързо свикне  Hug
lika благодаря и на теб! Ако чувстваш, че е по-добре да останеш с малчо и имаш възможност не се колебай!
Хората са различни едни приемат раздялата лесно и бързо, а други по-тежко, но всички ще се справим  Rolling Eyes

зайче браво на Ники, дано бързо зараства!
niunia дано бързо се оправя обрива. Весело изкарване на почивката!

И аз няма да купувам проходилка.
А зъбчета още нямаме, но долните две доста прозират. Чакаме ги всеки момент  Laughing

nenepygka аз попара още не давам, но можеш да даваш вместо нея различни зърнени каши и вътре да слагаш сиренето. Аз сутрин давам каша от елда, просо, ориз с някакво плодово пюре вътре.
В Била на диетичния щанд трябва да има елда или пък в някое магазинче за здравословни храни, а също може да потърсиш от тези макарони с елда, ориз и т.н. пак по тези щандове са.

Последна редакция: вт, 05 сеп 2006, 23:48 от Telma

# 114
Здравейте и от нас.Да ви се оплача педито ше ни даде талони за ХЕВРОЛОГ и ГАСТРОЕНТЕРОЛОГ. #Crazy #2gunfire #Cussing out Просто нямам думи ше ходим да видим резултатите пък после ше видим.Знаеше ,че бебка почръща от бебе и чак сега ни дава талон #2gunfire #Cussing out #2gunfire #Cussing out а то имало прахчета които се пият и се спирало това повръщане с течението на времето Sick.Докато отидем на лекар(др седмица) нямам спокоиствие направо вече сама си говоря Praynig Rolling Eyes

# 115
Здравейте на всички Grinning
Брееей тази 6-та страница изписване няма.Ама хубавото време е виновно - нали трябва пълноценно да се използва,че идват студовете.
Аз не стерилизирам лъжичката след хранене мия хубаво с топла вода и препарат и така.Шишетата от време на време ги събирам и ги изварявам.Вече по-смело го давам в това отношение.
Абе и на мен ми се вижда доста еднообразна тази попара за закуска непрекъснато.Ще пробвам и с каши както какзват някои мами.А пък днес и дадох макарони за закуска от обикновените - сварих за всички отделих за Вяра пасирах(стана на едни парченца,не на каша),сложих сирене и масълце и като че ли си хапваше с доста по-голям кеф в сравнение с попарата,която почти винаги изхвърлям.По принцип исках да и давам от тези макарони от елда,но все още не съм си набавила та пробвах с обикновени.
В Билла аз съм виждала елда в пакети,както овесените ядки пакетирани.
Оххх много гадно с тия раздели с мъниците ама няма как, трябва да се захващаме за работа.
И аз от понеделник тръгвам , но само 3 пъти седмично по няколко часа следобяд PeaceПък от октомри по-натоварена програмата ще бъде.
Телма,и Вяра не иска нищо от шише освен водата която я пие в много крайни случаи.С лъжика само се храним иначе кърмене WinkДано малката Боянка бързо да свикне с новостите,че и и да си спокойна.Според мен след няколко дни зор всичко ще си дойде на мястото Hug
БОДЛИВАТА,утре ли беше операцията на каналчето на Дари?Май си спомням че 7-ми беше казала.Всичко да мине безболезнено и бързо да се оправя малката сладуранка.
Лили, отдавна не сме те чували тук.Радвам се да те видя отново  bouquet
Весел и усмихнат ден на всички Heart Eyes

# 116
  • Варна
Здравейте и от нас!  newsm03

Нещо не мога да смогна последните дни...  Crossing Arms Събуждането  рано, това-онова, после другите неща...  hahaha Както се шегувам с моя приятелка "не съм вкондирана"!  Joy

За проходилката - ползвам. Малкият й се кефи. Има разни звуково-светлинни екстри, които ме подлудяват тотално, но се жертвам. Скоро ще бъдат махнати нечии батерии!

За лъжичките - мия само с препарат и от време на време заедно с шишетата в разтвора с таблетките.

За заспиването - оставих детето само да си заспи, оплака си (ама гевезелъшката) и накрая заспа. Сама съм. Процедурата не е приятна, но няма как. Болят ме ръце, брат и всичко, свързано с носенето на 10 кг.  cry

За времето по морето - за ентусиастите става все още за плаж. Аз сезона го закрих.  #Silly

За мамите, които ще тръгват на работа - гадно. Обаче знаете, момичета, че така се налага понякога. Аз ще се тормозя къде да започна след време, като му дойде времето...  Weary

Следващия път поименно. На всички цунки по муцунки!!!     love001

# 117
БОДЛИВАТА,утре ли беше операцията на каналчето на Дари?Май си спомням че 7-ми беше казала.Всичко да мине безболезнено и бързо да се оправя малката сладуранка.
Лили, отдавна не сме те чували тук.Радвам се да те видя отново  bouquet
Весел и усмихнат ден на всички Heart Eyes

Да,дори днес трябваше да постъпим в болницата,но засега отлагаме.Нали потърсих още едно мнение и сега провеждаме лечение+масажи,с надеждата да се размине сондирането. PraynigУтре сме на контрола,ще видим какво ще се предприема..
Благодаря,че си се сетила. Hug

# 118
Здравейте   bouquet
За проходилката-Използвам я много рядко , в повечето време е на пода newsm32 или в кошарката 1crib
За заспиването-С помошта на breastfeeding
пеперудка-честито ви зъбче tooth     
Ох Cry,а нашия мъник кашля, нослето запушено. Педи то ни предписа сироп" Хустагил".В листовката пише да не се използва от  деца под 1-на годинка Shocked
       Момичетаааа ,Дани ми спести 2-ва панперсаааа Joy Joy Joy ,вчера и днес се изаква в гърнето. Grinning Grinning Grinning
        Чао излизаме на разходка  bouquet

# 119
Да,дори днес трябваше да постъпим в болницата,но засега отлагаме.Нали потърсих още едно мнение и сега провеждаме лечение+масажи,с надеждата да се размине сондирането. PraynigУтре сме на контрола,ще видим какво ще се предприема..
Благодаря,че си се сетила. Hug
Еххх айде дано се размине Praynig newsm17 newsm17
Стискаме силно палци всичко да е ок  Flowers Four Leaf Clover thumbsup  Hands Thumbsup  Hands Thumbsup fingerscrossedFlowers Four Leaf Clover

По въпроса зазвуковите ефекти на проходилките - ние сме го махнали това защото Вяра много плаче от звуците които издава.И междувпрочем се плаши от много неща - стряска се ако внезапно някой се изкашля или кихне примерно.За капак имаме доста плюшени играчки, които и подаряваха като беше съвсем бебе и съм ги сложила около креватчето върху страничните табли.Та една вечер се чудех как да я забавлявам и и показах едно куче-леле като писна онова ти ми дете newsm45 Незнам какво е това Thinking Вашите сладури правят ли нещо подобно?
Аз малко се притеснявам от това, че много потрепва(стряска се) от разни не толкова фрапиращи неща Sad
Ама какво обяснение му дръпнах Embarassed Вие ще ме разберете Wink

Общи условия

Активация на акаунт