Ние утре рано сутрин тръгваме към морето.Багажът ни е готов,количката прибрана...Едва ли ще спя тази нощ,с такова нетърпение чакам ден.Не сме се виждали с мъжо вече 4 месеца.Иначе сме добре.Обрива започна да утихва.Установих,че причината е смяната на памперсите,нямаше Canbebe които ползвам вече доста време и взех Libero.От тях се изрива.Направихме и бабешко кремче от свинска мас,невен и бял равнец и страшно много помага.От днес сменихме и пампите,но пак нямаше Canbebe и взех Molfix,и се надявам че всичко ще утихне.
Sonja,честита придобивка
.Със здраве да се возите в нея.БОДЛИВАТА,съжалявам,че не можа да ви се размине сондирането.Дано малката сладурана го понесе добре
.DIVA ORHIDEQ,ние ходихме на гастроентролог,когато Мария беше на месец и половина.Много повръщаше.Попаднахме на отвратителен лекар,който страшно ме изнерви.Той не ми каза нищо конкретно и при педито правихме изследвания на кръв и урина.Оказа се че няма нищо притеснителното и чакахме да го израсте.Вече много рядко се случва.Дано и при вас няма нищо обезпокоително.

Надявам се да отшуми проблемчето.
Никой не признава - само мен.Вярно е както кавате че това е много ласкаещо но понякога и аз имам нужда от почивка 

, напълно подкрепям мнението ти... 

- обръща се, изправя се, су4е 300 пъти гърдите ме болят ве4е и накрая пак заспива към 5.30, а аз трябва в 6.30 да ставам
- Не пла4е и не ни притеснява - баща му даже не го усеща, понеже спи като пън, но защо така се буди
- ве4ер заспива около 21.00 - 21.30... 

Всичко си е ок
А пък ние хич неможем да пълзим, по-скоро се влачи ако има някаква цел насреща и 

). слагахме го по всякакво време, но синът ни явно усещаше, че трябва да се прояви и все го наакваше. в чудо се видяхме. за кръв му взеха веднага и героят само измрънка, държа се като истински мъж, ама с другата проба