Най-гадната зодия за мъж! - 3

• 37 250
  • 761
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ох, добре че е Сатурн та да оправдая моята криза на 30те ( 33 съм ) 😀

Продължавам , дори с вече бивш мъж Дева, това си е най-гадната , безчувствена, лицемерна и злобна мъжка зодия.

Сещате ли се има в бокса  trash talk , ето това описва връзката ми с този човек изобщо.
Постоянни скандали, заяждане , обиждане . И до сега.
Единствен плюс е , че поне са целенасочени и изкарват пари и може би не са стиснати.

Водните зодии ми се струват всички стиснати ( за мъжете говоря)

И не си ли си сама на себе си господар ( да си даваш пари) един мъж може само да ти ги изкара Првз носа, независимо колко деца си му родила.

# 496
  • Бургас
Писала съм май по-рано в темата. Имах едно гадже Рак-красив, висок, ама много стиснат, и само за ръка се държахме. Много му шареха очите, закъсняваше за срещи. Май само за снимка ставаше. Аз съм Телец-серт съм, и този ми идваше много безхарактерен, ако трябва все да го бутам-не, мерси.

А сега с какъв си? Все още не мога да преценя кой знак би бил най-подходящ за нас  .Innocent

Над 10г.вече съм прогресивен Рак и много добре започнах да разбирам на Раците какво им е Satisfied

Не мисля, че Рибите специално са стиснати, ами са на някакви цикли -тука има, тука нема.Иначе Скорпиони може би да, те не обичат разточителството и като цяло имат нужда да живеят в някакво лишение и спартанство. За Раците нямам много наблюдения, може би зависи.

# 497
Рибите не са стиснати, по- скоро е обратното. Щедри са във всяко отношение, понякога повече от възможностите си.

# 498
Страховити неща написахте за раците, да включвам червената лампа от рано?
И аз имам впечатление, че рибите много се раздават за жените до себе си, но това не им пречи да те зарежат изведнъж.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 20:25 от happy doc

# 499
Уинд, от мъж пари не чакай...

# 500
Аз раци мъже не познавам нито един, но майка ми е рак и ми стигат раците в живота.

# 501
Раците, че са кофти, кофти са, ама като им свикнеш, нищо не искаш и нищо не чакаш от тях и се живее нормално, без скандали, бой, обиди...кротко и мирно...

# 502
Раците, че са кофти, кофти са, ама като им свикнеш, нищо не искаш и нищо не чакаш от тях и се живее нормално, без скандали, бой, обиди...кротко и мирно...

По твоята логика тогава за какво ти е мъж?
Аз съм на мнението, че един мъж трябва всичко да ти даде, иначе за какво ти е ?

# 503
  • Далечният изток
Ние сред най-близките роднини сме цели петима Раци. От тях двама мъже.
Мисля, че са чувствителни и раними, но прикриват тези си качества с високомерие и арогантност. Мъжете де, иначе жените нямаме проблем да показваме и слабост.

# 504
Е Хепи, така съм решила.. съвсем сама пък да съм, също не е оферта...така все една дума си кажеш с някой, оправи ми колелото, поиграе с децата, все свърши някоя работа..
Аз и любовник рак имах, силно казано любовник, но си чатехме, и той беше същият...нямаше жилище, нямаше амбиции, ама да се ожени за богата жена с апартамент и висока заплата света щеше да обърне...просто ракът си гледа на работата лекото и на баницата мекото...аз с моят съм си свикнала, друг мъж не искам, за мен развод е равно на голяма драма, пък и след 16 години с рак, на мъж никаква вяра нямам. Не изневеряват.

# 505
Повечето тук споделиха, че са страшни женкари
Дано твоят е изключение, Криси.
Имам и аз един близък приятел, рак и той изневерява на жена си, а иначе казва, че много държи на семейство си. Семейство са от 5 години. , Благодаря от такава вярност и грижа. Когато го питам, защо го прави? ? Той казва, че секс не му стига с неговата жена. Не ги разбирам аз така нещата, не понасям такива мъже. А иначе той ми е много ценен, като човек, мил, великодушен, забавен,но това не променя факта, че изневерява.

Последна редакция: нд, 21 мар 2021, 20:17 от happy doc

# 506
Страховити неща написахте за раците, да включвам червената лампа от рано?
Е ти па, не са някви гадни цербери и отмъстители, като, да речем, скорпионите. По гадост аз ги нареждам раците по средата. Всеки си има лоши черти. На мен са ми много мекушави, не знам как да ги определя, не са мъжкари, айде така.

# 507
Да ти кажа честно, на мен верността не ми е кой знае ква оферта, стига да е с презерватив. По ми е важно да е работлив, ама водните зодии с ужасни мързели, синът ми е риби и той е ужасен мързел..чак ме е страх дали някоя жена ще го вземе или ще си остане стар ерген при мама ..

# 508
  • Далечният изток
Да ти кажа честно, на мен верността не ми е кой знае ква оферта, стига да е с презерватив. По ми е важно да е работлив, ама водните зодии с ужасни мързели, синът ми е риби и той е ужасен мързел..чак ме е страх дали някоя жена ще го вземе или ще си остане стар ерген при мама ..
Мойто синче Раче и то такова....Disappointed

# 509
Ракът изневерява, и още как. Според мен обаче не е комерсиален, може да си вземе съвсем бедна и безперспективна жена, стига да е млада.

Общи условия

Активация на акаунт