Противогрипна ваксина сезон 2020/2021

• 20 767
  • 328
  •   1
Отговори
# 210
  • В най - голямото село
Вчера майка ми 74 год. беше при личната и лекарка да се ваксинира и тя много се учудила, че има ваксина. Вместо наистина поне за пенсионери да ги направят безплатни и при ЛЛ.

# 211
  • София
Е стига де, безплатни са за тях.

# 212
Вчера майка ми 74 год. беше при личната и лекарка да се ваксинира и тя много се учудила, че има ваксина. Вместо наистина поне за пенсионери да ги направят безплатни и при ЛЛ.
За пенсионерите над 65 г. на теория ваксините са безплатни, трябва да ги получат от ЛЛ. НО няма.

# 213
  • София
Някой друг успя ли да си купи ваксина? Вчера към 17:00 минах през аптеката до нас и ми казаха да отида днес сутринта в 9:00. Явно бяха получили, но не бяха ги пуснали за продажба. Отивам тази сутрин  в 9:00 дадоха ми една и ми казаха, че е последната. Пратих и мъжа ми след това на него са казали, че няма вече. Обиколих. 7-8 други аптеки никъде нямаше. В една ми казаха, че няма да има изнесени били за чужбина. Колко човека успяха да намерят поне една?

# 214
  • София
Аз вчера звънях в тази, в която съм записана и казаха, че за мен щяло да има защото съм от първите в списъка, но още не са се обадили. Отделно ходих в друга аптека да питам и казаха, че вчера получили 5 бройки и ги продали веднага.

# 215
  • София
А тези които все пак сте взели, каква е ваксината? Инфлувак или Ваксигрип?

# 216
  • В най - голямото село
Значи вече са пуснати. И аз вчера видях в една аптека да се дават в пликче...Тайно.

# 217
  • София
А тези които все пак сте взели, каква е ваксината? Инфлувак или Ваксигрип?

Ваксигрип

# 218
Свършиха (по аптеките в Софията), сега
какво можем да направим, за да се
сдобием с противогрипна ваксина?

Мога ли, да ги купя от UK и да ги слагат в BG?

# 219
  • София
За други ваксини съм чувала, че хора са си купували от Гърция и са им слагали тук. Не виждам причина с тази да е по-различно.

# 220
  • Пловдив
Аз вече се ваксинирах(с Инфлувак),но ако сега търсех противогрипна ваксина и не намирам тук,бих си купила от Турция,Гърция също е вариант,но при сегашната ситуация-с тест,се оскъпява ненужно.

# 221
В Турция нещата са под друг контрол!
Бих предпочела да е от ЕU!

# 222
  • София
Вчера ЛЛ се обади на родителите ми, че има ваксини. Ваксинирани са вече. Тях не ги мисля. Но за мен и детето не намерих. Ще купувам Респивакс, но и ваксина ще търся. Дано има второ зареждане.

# 223
Тази година без сериозни връзки в аптеките се остава без ваксина. Моят познат аптекар днес ми писа да мина за двата броя Ваксигрип, които още преди месец му заявих. Буквално каза, че са апокрифни и кът и че трябва много дискретно да ги взема от него

# 224
Ами нямам никакви връзки в аптеки, но без проблем купих 4 бр. от първата аптека в която потърсих, но през септември. Не исках да изчаквам, защото се предполагаше какво ще е търсенето.

Общи условия

Активация на акаунт