Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Четене на натална карта

  • 471
  • 4
  •   1
Отговори
  • Мнения: 9
Здравейте!Често виждам видеа,статии и какво ли още не твърдящо,че наталната карта показва кога ще срещнем сродния човек,каква кариера ни очаква и т.н. Но не ми е ясно как да разбера,изчисля и прочие.Някой да помогне?

# 1
  • Мнения: 2 216
Най-добре си намери курс по астрология. Няма как с пет приказки да получиш инструкции. Наталната карта показва какво е заложено по рождение, според мен по-точно е да се прави поне и Слънчева революция.
Намирам тук някакви насоки за начинааещи, виж дали ще са ти полезни:
https://www.bg-mamma.com/?topic=869028
Или си купи някоя книга на Люмиер. Но е голяма хамалогия, да знаеш.

# 2
  • Мнения: 514
Изчисляването е лесно. За останалото е необходимо да вложиш, инвестираш доста време, пари и енергия. В случай, че искаш резултатът да не е едно към гьотере. Интерпретацията е въпрос на четене, мислене, наблюдения,  опит, които спомагат с течение на времето, да се изгради постепенно някаква концепция как се прави астрологичен анализ. Астрологията е за хора, които не ги мързи да мислят, мислят, мислят ... Учи се ...постоянно. Няма никаква мистика в астрологията. Но не очаквай от нея готови рецепти, решения.

Последна редакция: пт, 31 юли 2020, 07:39 от starinthenightsky

# 3
  • Мнения: 290
Астрологията не е  нещо, което може да се знае само от обща култура . Да , обясняват я като лесна , но реално  не е- трябва да се знаят много неща .
 Като елемент на духовното знание , тази наука изисква първо мощна вълнА, която да те стимулира да започнеш да търсиш ,да четеш , буквално да ровиш за конкретната информация ,която в този момент те е обсебила  .Изисква ес и познаване на елементите , които изграждат всичко съществуващо , изискват се и знания за планетите - техния  състав и как този състав влияе чрез излъчванията , на отделните сектори на човешкия живот ..това е най- грубо за общите познания, които са нужни .
Пожелавам ти късмет  и да уловиш правилната вълнА, защото това е много важен момент в началото Simple Smile

# 4
  • Мнения: 514
Вълната в повечето случаи има съвсем човешки измерения. Проблеми, невървеж, трудности, липса на късмет в любовта. Като цяло е провокирана от дисхармония, дисбаланс,  липса на благоприятно стечение на обстоятелствата, а не от това, че човек е щастлив и удовлетворен. В астрологията се вижда начин, по който може да се контролира и управлява живота. Нещо, което може да даде сигурност, предвидимост, за да не се чувства човек изгубен в хаоса.
В този ред на мисли по-добре удовлетворен от живота си, отколкото хванал вълната на астрологията.
Болшинството, които хващат тази вълна и започват да учат астрология я знаят на ниво обща култура, просто защото си имат други приоритети, ангажименти, дини под мишницата. Далеч не всички хора с проблеми учат астрология, а ходят при астролози. Не е и необходимо да имаш повече от обща астрологична култура. Единственото, което е необходимо за един тепърва навлизащ в астрологията е да знае, че в основата си астрологията е предимно философия за процесите и порядъка в Природата. И че планетите от Слънчевата система представляват само техния астрономически еквивалент, отражение.

Общи условия

Активация на акаунт