'Февруарчето ми вече е голямо-за първи път устичката изрича-мамо,мамо'

• 10 339
  • 309
  •   1
Отговори
# 195
        Честит рожден ден, Дидунчо!!! Пожелавам ти здраве, много любов и усмивки!!!

# 196
Честит рожден ден, Дидунчо!
Пожелавам ти да си здрава, винаги щастлива и много обичана!

# 197
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ДИДУНЧО!
ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И ЕНТУСИАЗЪМ ВЪВ ВСИЧКО, А УСПЕХИТЕ САМИ ДА ИДВАТ ПРИ ТЕБ:)

# 198
Пак съм аз, трябваше да прекъсна че Вили се разбуди.

Искам да ви се похваля за нашите нови постижения. От няколко дена Виолетка казва - (маха) с ръчичка за Чао. Кажа ли и "кажи мамо чао" и тя маха.
Тази сутрин ме изненада много приятно. Чух я че е будна, защото чукаше и пееше, но си трая, защото тя издържа така по 20-30минути. В един момент тихо - "викам си тя да не заспа?"
обръщам се, а Вили се изправила на креватчето и ми се усмихва, направо много ми стана приятно. newsm03

При следващото дигане залитна и се удари та си поплака.  Sob

По отношение на белите не остава назад, дърпа покривки, каренца но това нищо не е. Миналата сутрин аз мисля че спи, а тя се събудила. По принцип бута шишетата, но сега как е успяла да го вземе от нощното шкафче с едната ръка не знам. Като влизам всичко в кисело мляко тя се пръска и се смее, на мен също ми стана доста смешно въпреки че се беше добре оплескала.
 Dizzy Face Stuck Out Tongue
Най-безопасно засега е на одеялото и да лази.

Последна редакция: чт, 21 сеп 2006, 10:26 от tinka81

# 199
 newsm59Честит рожден ден,Didun4e!
                                     Нека всички твои желания да бъдат моите пожелания!
          Бъди здрава и щастлива и  винаги да ни изненадваш с нови темички!  Party Time

При нас нищо ново, намаме още зъбче,не можем да лазим,постояваме известно време на проходилката и така минава бавно бавно деня.Сега в това лошо време стоим в къщи,излизаме по терасите и така.... WearyГладах прогнозата за времето..чак в понеделник ще се пооправи това пусто есенно време,а дотогава ..да се въоражим с търпение newsm17
Рибке,да ти кажа как приготвям гриса за порция от 200 гр.Слагам 200г.прясно мляко да заври с 1 супена лъжица захар.След това постепенно изсипвам 1,5 супена лъжица грис и бъркам докато се посгъсти.Ако сложиш повече грис,става много гъсто и може бебчо да не го хареса.С една и половина лъжица е супер.Става страхотна следобедна закуска.
mimi.m и на мен като теб не ми достига времето,дори и за веждите да си оправя.Когато Лъчко е буден се занимавам с него,много обича да му се обръща внимание,ама мнооооого. smile3506.А когато заспи  започвам да готвя,да пишем с каката домашни,да гладя и като се видя то пак станало време да се събужда,дори и  кафето сутрин го пия на екс.Добре,че поне следобедния сън му е повече,та да седна малко на pc-to. cry
Мами,кажете как вие отбивате времето,когато не можете да излизате Weary?

# 200
Добре дошла Атракция, отдавна съм те забелязала и много исках да те питам случайно да не си участвала в "Такъв е живота"? Wink

Не, не съм участвала! Приличаме ли на някой? Всъщност аз не съм публикувала моя снимка. .
От Плевен съм. Вчера бяхме на консултация-67,5 см сме дълги и тежим 7,700. Сукалче-отличник! И мама му е кърмачка-отличник!  Wink И дано да е за по-дълго!

# 201
  • Габрово
   ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН и от нас, Дидуне!
 Изпращаме ти много здраве и най-добри пожелания!
   bouquet

# 202
Еее, издебнахте ме Hug
Благодаря за милите пожелания Hug
Специална почерпка за едни от най-любимите ми хора Heart Eyesт.е за ВАС  bouquet

Последна редакция: чт, 21 сеп 2006, 14:54 от didun4o

# 203
Дидунче, честит рожден ден!Много здраве, щастие, късмет и безброй радостни мигове!   bouquet newsm59 newsm67  Gift

Последна редакция: чт, 21 сеп 2006, 16:33 от magica

# 204
[b]ЧЕСТИО ДИДУНЕ!!

МНОГО УСМИВКИ ОТ НАС С КАЛОЯН Hug[/b]

# 205
Сетих се да питам нещо момичетата, чийто бебчета вече имат зъбчета.Миете ли ги?  newsm78  Mr. Green Продавали в аптеките някакви  накрайници за пръст, с които се миели бебешките зъбки  Joy  Joy  Joy

# 206
Дидунче, честит рожден ден!Много здраве, щастие, късмет

# 207
Сетих се да питам нещо момичетата, чийто бебчета вече имат зъбчета.Миете ли ги?  newsm78  Mr. Green Продавали в аптеките някакви  накрайници за пръст, с които се миели бебешките зъбки  Joy  Joy  Joy

нямаме зъби, но видях къде продават такива комплекти. в търговиите зад шел в люлин 1. около 3.80  или 5.80- не помня какво видях.  3 разли4ни накрайника- един за пръста на мама- силиконов, една малка силиконова мека пръ4ица с рошав силиконов край, като гризалките , но по-релефна,  служи детето да се у4и само с нея, и последно една малка 4етка, миниатюрна, но като истинкска, за след 1.5-2 години. мисля 4е беше на дисни, с малко светлосиньо несесер4е. и сега ме доядя 4е не купих.

# 208
Didun4o, честит рожден ден!
Много усмивки и любов!!!

Мами, ние излизахме днес и както си седяхме с една приятелка на пейката, й казах да тръгваме, че ще завали, а тя - Хайде още една цигарка да изпуша- и .... такъв дъжд ни заваля  #Crazy Добре, че имам дъждобран на количката, но аз и големия бяхме като мокри котета.

Исках да питам - как се включва глутена? Захранва ли се постепенно с 2-3 лъжички или примерно - купичка със попара и хайде?

# 209
Здравейте момичета.От известно време влизам тук и най-накрая се реших и ние да се отчетем.Моята кукла е родена на 08.02.06г. в Плевен-казва се Ива.

Общи условия

Активация на акаунт