На море в Гърция 2020 - VI

• 58 998
  • 770
  •   1
Отговори
# 570
  • софия
Първия път, когато ходихме на Лимнос, Танос ни беше любимият плаж, а според детето там правели най-хубавия сок от портокал. Колко може да е хубав един сок от портокал е друг въпрос Simple Smile
Последния път Евгатис беше нашият фаворит.

# 571
От Писанец ли ви казаха, че не вземат проби в събота и неделя? В сайта им пише, че централната лаборатория работи в събота и неделя до 14ч.

# 572
За Фанараки и Хавули съм аз Simple Smile Микро Фанараки също е много сладък, но сега май строителство има, та и чадъри.
И Евгатис изглежда хубав, ние не можахме да му се насладим заради силен вятър.

Zvanche,
ааа, има разлики в сока от портокал, право е детето Simple Smile И аз ги забелязвам. Най-вече зависи от това да са хубави и сладки портокалите, а не киселяк. (У нас примерно през лятото, когато не им е сезон, винаги ми е кисел сокът.) Според мен най-вкусен е по "портокаловите земи" като Крит и Арголида през декември-януари, когато зреят. Ама явно и лятото има по-добри и по-лоши попадения.

# 573
От Писанец ли ви казаха, че не вземат проби в събота и неделя? В сайта им пише, че централната лаборатория работи в събота и неделя до 14ч.

Работи, но проби взимат в лаборатория Тракия 175, от понеделник до петък, и не било сигурно дали ще могат да излязат същия ден. Два пъти се обаждахме

# 574
  • София

Работи, но проби взимат в лаборатория Тракия 175, от понеделник до петък, и не било сигурно дали ще могат да излязат същия ден. Два пъти се обаждахме
Сигурна ли сте, че проби се взимат на Тракия 175? Защото преди проби се взимаха на ул. Петко Д. Петков 23 - Гранда.....

# 575

Сигурна ли сте, че проби се взимат на Тракия 175? Защото преди проби се взимаха на ул. Петко Д. Петков 23 - Гранда.....
Щом ви казвам че два пъти звънях, вчера и днес, значи съм сигурна.

# 576
anbibian питаше при направен тест в неделя - минава се спокойно в сряда.

Да благодаря още веднъж на всички за отговорите.

# 577
  • София
Здравейте. Гонейки ферибота за Лимнос, ще оставим доста време аванс за преминаване на граница. Ако всичко е наред, къде бихме могли да оползотворим няколко часа в Кавала? Евентуално читав плаж с опция да се изплакнем преди пак да потеглим на път?

# 578
Ние сме ходили преди години на плаж след крепостта в Кавала. Има отбивки с паркингчета и душове (не знам обаче дали навсякъде има душ).
След тая заповед за маските на Халкидики се зачудих дали да не го сменим с Палио. Освен ако до другата седмица не измислят нещо ново, че тогава тотално ще се простим с мечтата за Гърция това лято.

# 579
Би ли споделил някой, който в момента е на Халкидики, каква е ситуацията с носенето на маски на плажа. Трябва ли да се носят извън организираните места на плажа? Чудим се дали да поемаме натам или да се откажем от идеите си за море тази година.

Последна редакция: чт, 20 авг 2020, 10:33 от pipelot

# 580
Едни колеги на ММ с в командировка в Йерисос, ще ги питаме от утре как е било положението с маските като цяло. Но те едва ли стигат до плаж, а за там е най-интересно какво ще се случи.

# 581
  • София
Носенето на маските на открито за Халкидики и Миконос влиза в сила от 21.08., т. е. от утре. Така че утре ги питайте.

# 582
Ние имаме резервация за  Сани Астериас и след 15 минути имам разговор с holiday advisor.
Ще ги попитам точно за маските, защото за мен е абсурдно и вече наистина ще си отменим почивката. И без това не работят сигурно половината ресторанти в целия комплекс, защото не отвориха крайните два хотела - sani beach sani club.

# 583
anbibian питаше при направен тест в неделя - минава се спокойно в сряда.

Да благодаря още веднъж на всички за отговорите.

в Рамус обаче лъжат много яко. говорих сега с една булка, която твърдеше, че тестовете, които правят в четвъртък, важат за четвъртък, петък и събота, така ги брояли гърците Wink ама казвам - нали 72 часа? тя - ами да, това са 3 дена - четвъртък, петък и събота. гърците така ги признавали. аман.

# 584
  • Sofia
в Рамус обаче лъжат много яко. говорих сега с една булка, която твърдеше, че тестовете, които правят в четвъртък, важат за четвъртък, петък и събота, така ги брояли гърците Wink ама казвам - нали 72 часа? тя - ами да, това са 3 дена - четвъртък, петък и събота. гърците така ги признавали. аман.

Ново 20. Ами, това ми се струва абсурдно. Би следвало, ако си направиш теста в четвъртък на обяд, да важи до същия час в неделя.
А какво имаш предвид, като казваш, че лъжат? Поведението на тази, с която си говорила, по-скоро ми се струва резултат от незнание, не от умишлено подвеждане. Защо им е да лъжат за нещо такова?

Общи условия

Активация на акаунт